Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα μιλας οτι δεν σηκωνεις ακομα αρκετα κιλα;

Πες λιγο στις αρσεις θανατου, σκουοτ, πιεσεις στηθους, στρατιωτικες ποσα κιλα κανεις; και αν ειναι ελευθερα.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Προφανώς και δεν σηκώνω αρκετά κιλά. Αλλά όπως έγραψα πιο πίσω ήμουν εντελώς αγύμναστος στο στήθος.

Δικέφαλα πριν πάω gym έκανα περίπου 20 κιλά (αλτήρας) κι είναι η πιο γυμνασμένη μυική μου ομάδα.

Απο αυτά που λες τίποτα δεν κάνω τίποτα πέρα απο τις πιέσεις στήθους (σε smith, μάλλον για περισσότερη ασφάλεια μάλλον με έβαλε).

Δημοσ.

Μόνο μηχανήματα πέραν του στήθους και των αλτήρων προς το παρόν.

Με έχει σχεδόν σε όλα περίπου 3x12 και μερικά 4x12. Συνήθως 3-4 μηχανήματα για κάθε μυική ομάδα.

Κιλά ανάλογα με το μηχάνημα και το πως λειτουργεί δεν είναι στανταρ.

Δημοσ.

Με τα μηχανηματα προσεχε, για τραυματισμο.

Μην φορτωνεις αν δεν εισαι σιγουρος... και ψηστον μα σε βλεπει ο γυμναστης να σε διορθωνει, να σου αλλαζει το προγραμμα οταν πρεπει..

• Moderators
Δημοσ.

Παλι ξεκινησε η μερα με πρωινο τρεξιμο! 40" κατω απο την προηγουμενη φορα! Εχω καιρο ομως μεχρι να πιασω τον περσινο μου χρονο (περιπου 6 λεπτα κατω απο οτι εχω τωρα :P )

αν εξαιρεσουμε ενα τσιμπημα στη μεση που ενοιωθα κατα τα αλλα ολα κομπλε και απο ποδια και απο ανασες! 

Δημοσ.

Μπραβο! Ελα νταξει θα τον πιασεις το χρονο σου!

Εγω τα ιδια σκατα ξυπνησα ολη νυχτα δεν εβρισκα μια θεση να μη μ ενοχλει η κωλομεση, να παρω λεοντος σα τη γιαγια μου; :P

Πως ο φωτης δεν εχει σχολιασει ακομα απορω.

Δημοσ.

Πήγα σήμερα ταχυδρομείο και πήρα τα παπούτσια. Πήγαν να μαλακιστούν και δεν τα βρίσκανε αλλά πάλι καλά τα πήρα.

Άντε να έρθει η Παρασκευή τώρα να κάνω squat.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μπος Εγώ περιμενα δεμα Αγγλία πηγα ελτα να ρωτήσω αν έχουν έρθει και μου είπε το ζώο ότι η Αγγλία συνεργάζεται με acs και οταν τής είπα ότι δεν είναι θέμα χώρας αλλά εταιρείας μου έλεγε ότι δεν είναι έτσι. Εχτές Μου τα έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι.. Γενικά κάνουν όλο μαλακές..

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα ότι θα μου το έφερναν και μένα σπίτι και γι αυτό κανόνισα να είμαι όλη μέρα εδώ εχτές αλλά τελικά μόνο ειδοποίηση αφήσαν. Τέλος πάντων δεν παραγγέλνω και συχνά οπότε δεν με πολυνοιάζει.

Δημοσ.

Οταν ειναι μικρο το πακετακι στο φερνουν σπιτι πχ θηκες που χω παρει για το κινητο. Αλλα παπουτσια και αλλα σου αφηνουν ειδοποιηση να πας να τα παρεις εσυ. Η τεραστια μαλακια ειναι οτι δε ζητανε ταυτοτητα για να στα δωσουν!!! Δηλαδη μπορει καποιος να παρει την ειδοποιηση και να παςι ωραιοτατα να τα παραλαβει! Ελλαδισταν....

Μου χε στειλει με express ταχυδρομειο η θεια μου μια αλοιφη απο γερμανια , σε δυο μερες οι γερμανοι το στειλανε, κι ηταν στο βενιζελος. Τα δικα μας τα χαιβανια το φερανε 10 μερες μετα!!!

Πολλες παραλαβες βλεπω και ζηλευω :P αντε να μπει ο αλλος μηνας να κινηθω κι εγω :P

@kuz το ανασκελα δε βοηθαει καθολου, στο πλαι επαιξα..αυτο με το μαξιλαρι δε το ηξερα, θα το κανω

Δημοσ.

Μπραβο! Ελα νταξει θα τον πιασεις το χρονο σου!

Εγω τα ιδια σκατα ξυπνησα ολη νυχτα δεν εβρισκα μια θεση να μη μ ενοχλει η κωλομεση, να παρω λεοντος σα τη γιαγια μου; :P

Πως ο φωτης δεν εχει σχολιασει ακομα απορω.

αν δεν εχεις foam roller να πας να πάρεις (η συμβουλή ισχύει για όλους εδω μέσα). Δεν παλεύεται αλλιως. 

Πήγα σήμερα ταχυδρομείο και πήρα τα παπούτσια. Πήγαν να μαλακιστούν και δεν τα βρίσκανε αλλά πάλι καλά τα πήρα.

Άντε να έρθει η Παρασκευή τώρα να κάνω squat.

δεν λες που είσαι Ελλάδα και ήρθανε? Στην Κύπρο άνετα κρατάνε το ειδοποιητήριο κάνα δυο εβδομάδες στο ταχυδρομείο αφού έρθει το δέμα, έτσι για.. να ωριμάσει

• Like 2
Δημοσ.

δεν λες που είσαι Ελλάδα και ήρθανε? Στην Κύπρο άνετα κρατάνε το ειδοποιητήριο κάνα δυο εβδομάδες στο ταχυδρομείο αφού έρθει το δέμα, έτσι για.. να ωριμάσει

Ίδια μέρα με μένα δεν παρήγγειλες κι εσύ τα adipower ? Στο site πότε λένε ότι θα στα έχουν φέρει ?

Δημοσ.

Ίδια μέρα με μένα δεν παρήγγειλες κι εσύ τα adipower ? Στο site πότε λένε ότι θα στα έχουν φέρει ?

τα πήρα την μέρα που έγραψες στο φορουμ οτι τα πήρες. Στο tracking λέει between Sat Oct 18 2014 and Tue Oct 21 2014. 

Έτσι και αλλιώς είμαι πολύ υποθερμικά αυτό τον καιρό (κοντά 2000), θέλω να διώξω το λίπος να πάω κάνα 12-13% να τελειώνω και να το πάρω από εκεί πιο αργά. Είδα ότι ο όγκος δεν είναι πρόβλημα έβαλα 4 κιλά σε δυο μήνες για πλάκα, οπότε προτιμώ να χαμηλώσω και να ξαναρχίσω όγκο πιο αργά και χωρίς να ξανακάνω μεγάλο cut. 

Είμαι 84 τώρα ήδη έχασα 2.5 κιλά και λογικά θα πάω μέχρι 80-81 (!)

Είναι μεγάλη ξενέρα το cut πάντως με 1000 ζόρια παλεύω να μένω στα ίδια κιλά στο gym, και πολλές μέρες είναι απλά απάλευτες. Τζάμπα θα πάει το παπούτσι για κάνα δίμηνο ακόμα. Μετά όμως..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...