Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 εννω με 20 λιβρες βγαινει ?? παρανοηση εχει γινει σιγουρα κατι αλλο εννοουσε ο ανθρωπος ! επισης κινκ ουτε στον παγκο βγαινουν κατοσταρες , οχι με 20 κιλα αλλα ουτε με την μπαρα σκετη , θα πιαστουν οι ωμοι σου - θα κουραστεις ! αν τις κανεις πολυ γρηγορα πρεπει να το εχεις με την αναπνοη .. και κατι ακομη , δεν μιλαμε μονο για 100 επαναληψεις αλλα για 10 σετ επι 100 10 οποτε προκειται για χιλιες επαναληψεις οι οποιες αν τις κανεις συχνα το μονο που εχουν να σου προσφερουν ειναι ενα καψιμο και μια ωραιοτατη τενοντιτιδα ! 2
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Σημερινή λίγο μετά το Gym. Δεν μπόρεσα να τραβήξω σωστή φωτογραφία με το κινητό... [ATTACH]824854[/ATTACH] 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 με 20 λιβρες ειναι πιο πιθανο! δεν λεω αν βγαινει η οχι! εκτος και αν εννοει 20λιβρες και 100 επαναληψεις και στα δυο χερια οποτε παμε για 50 σε καθε χερι που ειναι και παλι πιο λογικο αλλα επισης χαζο!
ribo7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έκανα χτες πλάτη και είμαι ψιλοπιασμένος σήμερα. Λέω όμως σήμερα να πάω πισίνα μετά από καιρό. Να πάω λέτε και ας νιώθω βαριά τη πλάτη μου? Γενικά αν νιώθεις μυικό πόνο μετά από προπόνηση, τη γυμνάζετε στα καπάκια την ίδια μυϊκή ομάδα ή περιμένετε να περάσει το πιάσιμο? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2015 από ribo7
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Να πας Κι εγω σημερα ειμαι χαλια σε ποδια-γλουτο αλλα εχω προπονηση
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πισινα δεν ειπες; Ο,τι θες κανε!!! Πιασιμο μπορει να νιωθεις κ μια βδομαδα ακομα (ειμαι σ αυτη τη φαση ) δε σημαινει οτι πρεπει να σταματησεις . Μονο σε φαση τραυματισμου ή πολλης κουρασης..
ribo7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Εσένα ρώτησα τι θα κάνεις. Αν γυμνάσεις τα πιασμένα πόδια σου και σήμερα ή όχι..
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Χαχα οκ! ναι εγω ετσι κι αλλιως δινω μεγαλη βαση εκει οποτε.. Αυτη τη στιγμη περπαταω δε περπαταω απ το δεξι
wizzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Να δώσω τα εύσημα στον wizzy για τη συνταγή πιτάκια με αυγά-βρώμη, με έχουν σώσει. Πείραξα τη συνταγή λιγάκι αλλά σε κάθε περίπτωση η δική του αποτέλεσε την βάση! Χαίρομαι που η συνταγή είναι χρήσιμη! Για πες την παραλλαγή σου, έχω και λίγο καιρό να την κάνω, ευκαιρία! Υ.Γ.: Spect~, η ήττα σου είναι ολοκληρωτική! 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κατ' αρχάς βάζω ολόκληρα αυγά επειδή δε βρήκα στην περιοχή μου σκέτα ασπραδια. Επίσης, τα αυγά ως υγρό μέρος είναι λίγο κι έτσι προσθέτω γάλα. Τέλος, για στέρεα αντί για βρώμη μονάχα προσθέτω ωμούς ξηρούς καρπούς αλεσμένους (αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια), σπόρια και φυσικά σταφίδες. Τέλος, απλώνω το μίγμα σε ταψί με χαρτί ψησίματος από κάτω να μην κολλάει και σε 10-15' στη σόμπα είναι έτοιμο. Με 4 αυγά + 50 περίπου ml γάλα (με το μάτι βάζω) + όσα στερεά χρειαστεί να γίνει αρκούντως πηχτό, βγάζω ένα ταψί κι εχω πρωινό για 4 μέρες (το διατηρώ στο ψυγείο φυσικά). Παίρνω το 1/4 του ταψιού, το κόβω σε 4 μακρόστενες φέτες και με κασέρι είναι υγιεινο και αρκούντως χορταστικό! (πρέπει να πάρω κανά λαχείο που να λήγει σε 4...) ------------------------- Γρίπη σήμερα, νιώθω το κορμί να αποδίδει στο 50%. Δεν έχασα την προπόνησε ψες αλλά για απόψε δεν παίζει, θα καταρρεύσω. Καλό ύπνο λοιπόν και ελπίζω να σηκωθώ σε αρκετά καλή κατάσταση ώστε να κάνω το πρωί την προπόνηση που θα χάσω απόψε και το βράδυ την προγραμματισμένη.
wizzy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ωραίος John, καλή παραλλαγή θα την δοκιμάσω - πόσα αυγά χρησιμοποιείς; Πάντως κι εγώ στη δική μου, ολόκληρα αυγά χρησιμοποιώ, όχι μόνο ασπράδια.
bosei Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα Squat: 1 x 5 @ 135 Bench press: 1 x 5 @ 87,5 Deadlift: 1 x 5 @ 162,5 Πρώτη φορά κάνω και στα 3 lifts max out την ίδια μέρα κι έπεσε κλάσιμο. Αλλαντίν για καφεδοκατάσταση θες εσύ ? Αν ναι εγώ ψήνομαι αλλά με του thread αν θέλει κανείς όχι έτσι γενικό meeting του forum. 1
bosei Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 40.5 squat !!! 8reps PR Πως βγήκε 40,5 ? Μπράβο πάντως...άντε κάθε βδομάδα και PR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις