Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος Άκη. Έχεις δοκιμάσει sumo άρσεις ? Με τέτοια δύναμη στα τετρακέφαλα παίζει να είσαι και δυνατότερος απ' ότι σε conventional.

Μπα δεν έχω δοκιμάσει καθόλου.Ε όταν βάζω ίδια μέρα front kai back squat πετάω και κανένα clean που χρόνος για άλλα.Θα το δοκιμάσω πάντως.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μπα δεν έχω δοκιμάσει καθόλου.Ε όταν βάζω ίδια μέρα front kai back squat πετάω και κανένα clean που χρόνος για άλλα.Θα το δοκιμάσω πάντως.

Α ναι...εσύ κάνεις και τις παναγιάς τα μάτια. Όταν δοκιμάσεις sumo κάντες φρέσκος και πες. Το έχω περιέργεια αν θα 'σαι εκεί δυνατότερος ή το ίδιο σε σχέση με conventional.

Δημοσ.

Α ναι...εσύ κάνεις και τις παναγιάς τα μάτια. Όταν δοκιμάσεις sumo κάντες φρέσκος και πες. Το έχω περιέργεια αν θα 'σαι εκεί δυνατότερος ή το ίδιο σε σχέση με conventional.

Οκ όταν κάνω θα σου πω.Πάω θεσ/νικη το Σάββατο και θα πάω στο crossfitadiko πάλι να δοκιμάσω μαξ ρεπ front και back squat.Φίλε το texas method έχει βοηθήσει πολύ.

Δημοσ.

Οκ όταν κάνω θα σου πω.Πάω θεσ/νικη το Σάββατο και θα πάω στο crossfitadiko πάλι να δοκιμάσω μαξ ρεπ front και back squat.Φίλε το texas method έχει βοηθήσει πολύ.

να ρθω να σε σποταρω? χεχε!!! Μπράβο Άκη, εξαιρετικός!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον δούλεψε σε κάποιον από μας. Εμένα δυστυχώς δεν μου έκατσε. Με πέτυχε και σε περίεργη φάση που η ξεκούραση δεν ήταν καλή οπότε...

Δημοσ.

να ρθω να σε σποταρω? χεχε!!! Μπράβο Άκη, εξαιρετικός!!! 

Ευχαριστώ..αχαχαχ και δεν έρχεσαι  :P

Τουλάχιστον δούλεψε σε κάποιον από μας. Εμένα δυστυχώς δεν μου έκατσε. Με πέτυχε και σε περίεργη φάση που η ξεκούραση δεν ήταν καλή οπότε...

Εμένα δούλεψε σε συνδιασμό με καντίτο..Συνολικά με ανέβασαν 14 κιλά front, 5 κιλά back squat και 10 κιλά clean..Την volume day ειδικά θέλει 2ήμερο ξεκούραση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ..αχαχαχ και δεν έρχεσαι  :P

Εμένα δούλεψε σε συνδιασμό με καντίτο..Συνολικά με ανέβασαν 14 κιλά front, 5 κιλά back squat και 10 κιλά clean..Την volume day ειδικά θέλει 2ήμερο ξεκούραση.

Πωω...πέταξε το front. Το back θα έμεινε πίσω λόγω front.

Η volume day με τα 3 lifts μαζί είναι παλούκι γερό.

• Like 1
Δημοσ.

Πωω...πέταξε το front. Το back θα έμεινε πίσω λόγω front.

Η volume day με τα 3 lifts μαζί είναι παλούκι γερό.

Ναι γάμησε το front..Δίνω λίγο περισσότερο βάρος εκεί γιατί θέλω να το ανεβάσω.Το back θα ανέβει και αυτό σιγά σιγά δεν βιάζομαι.Ναι είναι χοντρό γαμήσι τα 3 λιφτς αλλά γουστάρω..

Δημοσ.

3ημερο αποχής λόγω ψοφόκρυου αλλά και να ξεκουραστώ λίγο καθώς από Κυριακή αρχίζω το 10.000 swings που θα με πάει 5 βδομάδες και διαβάζω στα σχόλια ότι είναι εξαιρετικά απαιτητικό.

Πω ρε φίλε, 3 μέρες δε θα κάνω προπόνηση και νιώθω απαίσια. Addiction detected!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...