margaritagr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερες! Χτες εγινε κατι επισης γαματο. Πηγα προπονηση το βραδυ, γυρισα κατα τις 12:20 σπιτι. Ολη τη βδομαδα ειμαι πολυ κουρασμενη ξυπναω καθε μερα κατα τις 6 παω γραφω κ γυρναω και διαβαζω για το επομενο. Και σημερα ακομα 8 παρα ημουν σχολη. Αυτο κοιπον εχει ως αποτελεσμα να χω φουλ πονοκεφαλους κ απο τη κουραση κ απο τη πιεση/στρεσς. Χτες λοιπον που διαβαζα τα παρατησα γιατι δε μπορουσα να διαβασω αλλο οπως ημουν. Ε λοιπον με τη προπονηση και μετα γυρισα και ημουν αλλος ανθρωπος! Ηρθα σπιτι και το κεφαλι μου ηταν 100% καθαρο οποτε καθισα κ εκανα μια ωριτσα επαναληψη! Εκτος ολων των αλλων θετικων λοιπον, εχουμε κ τη πνευματικη διαυγεια 3
Fotis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερες! Χτες εγινε κατι επισης γαματο. Πηγα προπονηση το βραδυ, γυρισα κατα τις 12:20 σπιτι. Ολη τη βδομαδα ειμαι πολυ κουρασμενη ξυπναω καθε μερα κατα τις 6 παω γραφω κ γυρναω και διαβαζω για το επομενο. Και σημερα ακομα 8 παρα ημουν σχολη. Αυτο κοιπον εχει ως αποτελεσμα να χω φουλ πονοκεφαλους κ απο τη κουραση κ απο τη πιεση/στρεσς. Χτες λοιπον που διαβαζα τα παρατησα γιατι δε μπορουσα να διαβασω αλλο οπως ημουν. Ε λοιπον με τη προπονηση και μετα γυρισα και ημουν αλλος ανθρωπος! Ηρθα σπιτι και το κεφαλι μου ηταν 100% καθαρο οποτε καθισα κ εκανα μια ωριτσα επαναληψη! Εκτος ολων των αλλων θετικων λοιπον, εχουμε κ τη πνευματικη διαυγεια Σε ζηλευω ,τον ελευθερο σου χρονο να ειχα ! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ο χθεσινός πέθανε. Καλημέρα παππούδες :-P
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ο χθεσινός πέθανε. Καλημέρα παππούδες :-P κριμα
wizzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή το 3ήμερο, μάλλον θα πάω κάθε μέρα ποδηλασία, είπα σήμερα να το πάω χαλαρά. 65.46χλμ, σε 3 ώρες και 5 λεπτά, με ταχύτητα 21.2χλμ/ώρα. Καλά ήταν. Για να δούμε αύριο και μεθαύριο, πόσα χλμ θα γράψω.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγω αυριο θ κανω κανονικα ...τωρα δ ξερω γ τ δευτερα... μπορει ν τ κανω τριτη
Mau-Maus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Α ρε αχρηστε σπεκτ επειδη δεν ειναι για πλακιτσες ομως το θεμα θεος χωρεστον τον ανθρωπο κριμα κ παλι κριμα .. 2
margaritagr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σωστος ο maus.. Λοιπον σημερα δε μπορω να περπατησω 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορω να ειμαι σε ολα καλος ρε μαους!!! Ανθρωπος ειμαι και εγω! 1
JohnConstantine Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Παιδες για σφυξιμο στα πλαγια υπαρχει ενα μηχανημα για πλαγιους κοιλιακους. Εκει με βαση την σωστη διατροφη να βαζω περισσοτερα κιλα και λιγοτερες επαναληψεις η λιγοτερα κιλα και περισσοτερες επαναληψεις? Για να σφυξουνε πιο γρηγορα και καλα η περιοχη που λεμε σωσηβιο στα πλαγια
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αναρωτιέμαι πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να διαλυθεί ο μύθος του τοπικού αδυνατίσματος. Και απορώ που τα μαθαίνει ο κόσμος αυτά. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Λιπος απο οπου και αν βρισκεται=καθαρη διατροφη+αεροβιο
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά αερόβιος μεταβολισμός. Έχει διαφορά.
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά αερόβιος μεταβολισμός. Έχει διαφορά.Προσδιορισετο
Liverpool89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πω να προσεχεις να μην πινεις γιατι εχει προπονησξ και να ξυπνας με ενα γαμημενο πονοκεφαλο απο την μουσικη... Δεν γινονται αυτα... Και το ερωτημα ειναι δευτερα τι τρωμε... τηγανιτα τρωνε ακυρο.. οχι οτι θα νηστεψω αλλα λεω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις