nicoc89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 να βάλουμε εσάς να γεννάται...να απολαύσουμε το θέαμα, που με έναν πυρετό νομίζεται πως έρχεται η συντέλεια και η αυτοκαταστροφή σας εγώ με 39 πυρετό κάνω 110kg squat όσες βγαίνουν , δεν ξέρω σε τι άντρες αναφέρεσαι αχχαχαχα 3
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 εγώ με 39 πυρετό κάνω 110kg squat όσες βγαίνουν , δεν ξέρω σε τι άντρες αναφέρεσαι αχχαχαχα σε αλλο thread αναφερετε η δημητρα 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Mωρακια γυρισα! στα @@ σας ? Μεγάλη μπόμπα τα παρακάτω νέα Ξεκίνησα από περιέργεια crossfit. Θα δούμε μετά από 1-2 μήνες 2 πράγματα μόνο. Αν χαλάει η τεχνική από την κούραση καλύτερα να παίρνει κανείς 2 ανάσες και ότι βγάλει (από ένα σημείο και μετά βλέπεις από μισές μέχρι τέρατα επαναλήψεις) Θα την γλιτώσουν οι ώμοι μου? Ψηφίστε τώρα. Αν επιβιώσω , προσβλέπω σε καλύτερη φυσικη κατάσταση και mobility Ουτε να λειψουμε δεν μπορουμε και ηρθε η συντελεια του κοσμου.Dakon προδοτη φλωρεψες και εσυ ...Θα το πληρωσεις ! 5
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 εγώ με 39 πυρετό κάνω 110kg squat όσες βγαίνουν , δεν ξέρω σε τι άντρες αναφέρεσαι αχχαχαχα εσύ λατρεία είσαι η εξαίρεση του κανόνα Εγω παντως με 38 πυρετο ειμαι κρεβατι.Μερικοι δεν τους πολυπιανει,εμενα λιγο πυρετο να ανεβασω ,δεν μπορω να σηκωθω. φτου σου Mωρακια γυρισα! στα @@ σας ? βρε καλώς την αδυναμία !!! 1
king2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Είσαι λίγο γυναικωτός τότε, ναί. Με τον καλο τον λογο παντα εσύ έτσι?
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Φωτηηηη πως πηγε το λιτζιον? χαχα ποιο legion re Mαργαριτονι; Λοιπον την πεφτω γιατι ταξιδευα 22 ωρες με τις αναμονες και ειμαι σαν ζομπι .αν με ζητησει κανεις δεν ειμαι εδω Sent from my iPad Air 2 using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ημουνα σιγουρη οτι θα λιποτακτουσε το ειδατε ολοι!!!! Και καλα θα πηγαινε Κυπρο για το legion.. Και καλααα ------------------------------- Καλη ξεκουραση!
yannis27gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ρε συ Μαργαρίτα, στο Βόρνεο πήγε ο άνθρωπος, το έγραψε πριν φύγει. Νίκο, για τα προβλήματα υγείας των μωρών δε φταίει η σαβούρα που τρώνε στην εγκυμοσύνη αλλά που αντί να το θηλάσουν το μωρό, το πλακώνουν στο έτοιμο γάλα μη τους πέσει το βυζί. Όσο για τις καισαρικές που ανέφερε ένας άλλος, υπάρχει έντονο κίνημα να απαγορευτούν εκτός κι αν πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου. Σάχλα έχει καταντήσει πια. Η γυναίκα μου γέννησε φυσιολογικά και τις 2 φορές -εννοείται ήμουν μέσα και τραβούσα βίντεο-, τη 2η φορά μάλιστα χωρίς καν επισκληρίδιο ένεση. Ο πόνος παλεύεται άμα έχεις μια μαμή να σε καθοδηγεί στις ανάσες κι επιπλέον δεν έχασε στιγμή από τη μαγεία της γέννας. Μαους, θέλουμε αναλυτική παρουσίαση των ασκήσεων που είπες με τις μακαρονάδες 1
margaritagr Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Πριν καιρο ειχε πει οτι ειχε κλεισει για Κυπρο, για το legion γι αυτο τον πειραζω
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Άντε καλό καθάρισμα-γράμμωση να έχουμε !!! 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Άντε καλό καθάρισμα-γράμμωση να έχουμε !!! Αν εισαι brothers in law, πηγα κ γω πριν κατι μερες και ξεχασα να πω εντυπωσεις Πηρα το return of the cowboy το μεγαλο (εννοειται με αυγο) και μια πατατες.Ωραιο μπιφτεκι, ζουμερο, ψωμακι crispy απεξω κ αφρατο απο μεσα και οι πατατες αψογες.Αν και μου πιασανε λιγο κωλο, χαλαλι
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν εισαι brothers in law, πηγα κ γω πριν κατι μερες και ξεχασα να πω εντυπωσεις Πηρα το return of the cowboy το μεγαλο (εννοειται με αυγο) και μια πατατες.Ωραιο μπιφτεκι, ζουμερο, ψωμακι crispy απεξω κ αφρατο απο μεσα και οι πατατες αψογες.Αν και μου πιασανε λιγο κωλο, χαλαλι όχι δεν ήμουν εκεί, είχα να φάω burger από το 2013 και πατάτες τηγανιτές από τον Μάιο του 2014 απλά ήμουν σε άλλη διάσταση...ωραία πράγματα! να υγιαίνουμε, να τρώτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις