bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν καταλαβα τι ενοεις βασικα.Οτι σου την ειπε επειδη κανεις διατροφη χωρις υπερβολες η επειδη κανεις διατροφη γενικα Αυτό...ότι δεν κάνω υπερβολές. Νομίζω θα καύλωνε κιόλας αν της έλεγα ότι η διατροφή που κάνω έχει όνομα ! αν πάρεις στις γάμπες, θα σε ακολουθήσω! Στο λέω από τώρα, δεν θα πάρουν. 1
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλα κοιτα και εγω η τρωω τα παντα η κανω διατροφη μαζοχιστικη αλλα αυτο ειναι απλα επειδη μονο ετσι μπορω θελω να ξεχναω τις γευσεις αλλοιως θα αρχισω να τσιμπαω αλλα αυτο που κανεις εσυ ειναι το καλυτερο για συντηρηση.
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλα κοιτα και εγω η τρωω τα παντα η κανω διατροφη μαζοχιστικη αλλα αυτο ειναι απλα επειδη μονο ετσι μπορω θελω να ξεχναω τις γευσεις αλλοιως θα αρχισω να τσιμπαω αλλα αυτο που κανεις εσυ ειναι το καλυτερο για συντηρηση. Εγώ δεν ήμουν και ποτέ των άκρων. Εγώ ειδικά που έχω την εικόνα σε 2η μοίρα δεν με απασχολεί καθόλου...ίσα ίσα το βάρος μου να μπορώ να ελέγχω όποτε θέλω και να δημιουργώ το κατάλληλο περιβάλλον για αυξημένες επιδόσεις. Φυσικά για να μην νομίζει κανείς, αν και είμαι σίγουρος πως θα διαφωνήσεις, και η εμφάνιση να είναι ο No 1 στόχος κάποιου μιά χαρά μπορεί να το κάνει με ευέλικτη διατροφή...το adherence μετράει απλά πιό πολύ.
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αυτό...ότι δεν κάνω υπερβολές. Νομίζω θα καύλωνε κιόλας αν της έλεγα ότι η διατροφή που κάνω έχει όνομα ! μπας και στην έπεφτε και δεν το πήρες χαμπάρι; εγώ τις προπονώ στις 3 από τις 4 προπονήσεις....ίδωμεν ..
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εγώ δεν ήμουν και ποτέ των άκρων. Εγώ ειδικά που έχω την εικόνα σε 2η μοίρα δεν με απασχολεί καθόλου...ίσα ίσα το βάρος μου να μπορώ να ελέγχω όποτε θέλω και να δημιουργώ το κατάλληλο περιβάλλον για αυξημένες επιδόσεις. Φυσικά για να μην νομίζει κανείς, αν και είμαι σίγουρος πως θα διαφωνήσεις, και η εμφάνιση να είναι ο No 1 στόχος κάποιου μιά χαρά μπορεί να το κάνει με ευέλικτη διατροφή...το adherence μετράει απλά πιό πολύ. Εξαρταται τι γονιδια κουβαλας και τι λιποαποθηκες εχεις απο μικρος.Αν μιλαμε για γυναικες 8 στις 10 θελουν πολυ μα πολυ αυστηρη διατροφη με το παραμικρο παιρνουν οτι προπονηση και να κανουν.
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 μπας και στην έπεφτε και δεν το πήρες χαμπάρι; εγώ τις προπονώ στις 3 από τις 4 προπονήσεις....ίδωμεν .. Μπα...θα το καταλάβαινα. Good, good. Εξαρταται τι γονιδια κουβαλας και τι λιποαποθηκες εχεις απο μικρος.Αν μιλαμε για γυναικες 8 στις 10 θελουν πολυ μα πολυ αυστηρη διατροφη με το παραμικρο παιρνουν οτι προπονηση και να κανουν. Οκ...απλά για μένα το αυστηρή διατροφή για μένα σημαίνει απλά να υπάρχει συνέπεια. Τώρα φυσικά, θα πρέπει να βρει και το κάθε άτομο τις αναλογίες των macros που κάνουν την δουλειά...δυστυχώς αυτό θέλει εμπειρία. 1
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Να τρως αυστηρα ολο το χρονο δεν γινετε πολυ απλα ψυχολογικα και δεν υπαρχει και λογος μονο αν ηταν επαγγελμα μου θα το κανα απλα οταν βαλεις στο μυαλο σου ενα χρονικο περιθωριο που θες να εχεις τον ταδε στοχο νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα να μην τρως τιποτα για να δεις και ποιο γρηγορα αποτελεσματα και να ανεβεις ψυχολογικα.Ολα εξαρτονται απο το χαρακτηρα και τις ψυχικες αντοχες και κινητρο του καθενος.
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 οι γυναίκες που λιπώνουν εύκολα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ όντως τη διατροφή τους. Πραγματικά αν παρεκκλίνουν λίγο από τη διατροφή εκεί υπάρχει θέμα.Αυτό που λέει ο bosei είναι μεγάλη αλήθεια, να δουν σε τι θερμίδες δουλεύει το σώμα και αντιστοίχως να πράξουν. Για να το κάνεις όμως αυτό θέλει να δοκιμάσεις και να δουλέψεις. Κοινώς, θέλει χρόνο το βλέπω και σε μένα δλδ που ανήκω στα skinny fat καλούπια. Θέλει πραγματικά προσοχή και συνέπεια στα διατροφικά πλάνα/πρωτόκολλα που έχεις δρομολογήσει
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Να τρως αυστηρα ολο το χρονο δεν γινετε πολυ απλα ψυχολογικα και δεν υπαρχει και λογος μονο αν ηταν επαγγελμα μου θα το κανα απλα οταν βαλεις στο μυαλο σου ενα χρονικο περιθωριο που θες να εχεις τον ταδε στοχο νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα να μην τρως τιποτα για να δεις και ποιο γρηγορα αποτελεσματα και να ανεβεις ψυχολογικα.Ολα εξαρτονται απο το χαρακτηρα και τις ψυχικες αντοχες και κινητρο του καθενος. Γι αυτό μιλάω για ευέλικτη διατροφή. Γιατί είναι κάτι που μπορείς να κάνεις όλο τον χρόνο, αν το κάνεις σωστά, δεν φαίνεται να έχει μειονεκτήματα έναντι της δογματικής, καθαρής διατροφής και έχεις και το μυαλό σου ήσυχο, έχεις και την προσωπική σου ζωή σε καλύτερο επίπεδο και όλα καλά. Τώρα για τα γρηγορότερα αποτελέσματα, χωρίς παρεξήγηση, αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι γραμμώνουν μόνο με πατάτα και ψάρι τότε θα λήξει άδοξα η συζήτηση
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Οχι δεν μιλαω για τετοια ακραια πραγματα μαυρο ρυζι μαυρα μακαρονια λαχανικα οσπρια απο υδατανθρακα και κρεας ψαρι αυγα για πρωτεινη χωρια την whey και τα αμινοξεα.Επισης πολυ μα πολυ σημαντικο να εισαι καλυμενος απο πολυβιταμινες ειδικα στην διαιτα που φτανεις στα ορια σου.Το χρωμιο επισης ειναι ενα μικρο αλλα θαυματουργο συμπληρωμα για την ινσουλινη 1
margaritagr Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Βασικα ειναι αυτο που γραφτηκε για τον στοχο, τον χαρακτηρα και τις ψυχικες αντοχες. Ο καθενας καλο ειναι να τρωει με βαση αυτο που θελει να πετυχει αλλα και με βαση αυτο που αντεχει ψυχικα. Το θεμα αλλωστε ειναι να κανεις μια σωστη διατροφη κ αυτο να σου γινει τροπος ζωης κ οχι να τη κανεις ψυχαναγκαστικα. Ξερω για ατομο που εκανε πολυ αυστηρη διατροφη για να χει ορισμενες δουλειες ως μοντελο, το κρατησε καμια 2τια και σημερα ειναι χοντρος. Δε μου φαινεται παραξενο.
snow22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μιας και που πιάσαμε το θέμα της διατροφής... Έχω ακούσει για την διατροφή 'fasting' ότι ο οργανισμός παράγει παραπάνω τεστοστερονη παρόλο αυτά προσπάθησα να την κάνω και την δεύτερη μέρα δεν άντεξα κάποιος που να την κάνει γνωρίζει αν έχει αποτέλεσμα (σε αυτήν την δίαιτα τρως κάθε 18 ώρες περίπου ένα μεγάλο γεύμα)
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μιας και που πιάσαμε το θέμα της διατροφής... Έχω ακούσει για την διατροφή 'fasting' ότι ο οργανισμός παράγει παραπάνω τεστοστερονη παρόλο αυτά προσπάθησα να την κάνω και την δεύτερη μέρα δεν άντεξα κάποιος που να την κάνει γνωρίζει αν έχει αποτέλεσμα (σε αυτήν την δίαιτα τρως κάθε 18 ώρες περίπου ένα μεγάλο γεύμα) Για την αυξητική θα άκουσες λογικά. Όπως και να έχει, ακόμη και να υπάρχει ένα μικρό elevation σε κάποιες ορμόνες δεν είναι σημαντικό γιατί μέσα στα physiological ranges δεν δίνουν έξτρα αποτελέσματα. Για τις ερωτήσεις σου κάνε έναν κόπο και τσέκαρε τις τελευταίες 2-3-4 μέρες στο thread.
snow22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Όκεη να σαι καλά... Όσο αναφορά τα πολλά γεύματα τι πιστεύεις ΜΎΘΟΣ;
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Όκεη να σαι καλά... Όσο αναφορά τα πολλά γεύματα τι πιστεύεις ΜΎΘΟΣ; Ναι. Κάνε όσα γεύματα βολεύει την καθημερινότητά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις