Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα το καλοκαίρι τι κάνετε με το θέμα παγωτού? Πρώτο παγωτάκι σήμερα και από ότι είδα έχει μπόλικα κορεσμενα όπως και αρκετά σάκχαρα. Καιμακι και στρατσιατελα. Υπάρχουν γευστικά παγωτά με λιγότερα σαγχαρα/λιπαρά?

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τώρα το καλοκαίρι τι κάνετε με το θέμα παγωτού? Πρώτο παγωτάκι σήμερα και από ότι είδα έχει μπόλικα κορεσμενα όπως και αρκετά σάκχαρα. Καιμακι και στρατσιατελα. Υπάρχουν γευστικά παγωτά με λιγότερα σαγχαρα/λιπαρά?

απόλαυσε το παγωτό σου μωρέ, αν είναι να το φας μην νιώθεις τύψεις.... είναι σα να ζητάς άπαχο burger :P

• Like 2
Δημοσ.

απόλαυσε το παγωτό σου μωρέ, αν είναι να το φας μην νιώθεις τύψεις.... είναι σα να ζητάς άπαχο burger :P

Βρε το απολαμβάνω απλά λέω μπας και υπάρχει κανένα πιο υγιεινο παγωτό. Είναι το μόνο γλυκό που δύσκολα να αντισταθω.

Παρήγγειλα προχθές 2 10κιλους δίσκους που περιέχουν μεταλλο/ξυλο/πλαστικό και ήρθαν χθες. Από ότι είδα είναι αρκετά καλοι δεν σκουριάζουν ούτε χαραζονται. Τιμή 27 και για τους 2.

Δημοσ.

Για το ποσά γεύματα είναι το σωστο για να εχεις βέλτιστα αποτελέσματα οι απόψεις διιστανται. Κάποιοι λένε οτι το σωστο είναι πολλά και μικρά γεύματα άλλοι λενε οτι δεν έχει σημασία αρκεί να καταναλωνεις τις θερμίδες που χρειαζεσαι. Νομιζω το θέμα είναι πιο πολύ ψυχολογικό παρα ουσίας. Όταν κάποιος κανει μονο δυο γεύματα την ημερα, τοτε το λογικό είναι να έχει την αίσθηση της πείνας για πολλές ώρες και αμα δεν έχει την εγκράτεια να μην τσιμπισει κάτι, θα βγει εκτός πλάνου. Νομιζω αυτός είναι ο λογος που επικράτησε το πρότυπο πολλά μικρά γεύματα. Αμα όμως κάποιος μπορεί και κρατιέται, νομιζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν και οι δυο στο τέλος.

Καθε διομιση ωρες το πολυ πρεπει να υπαρχει πρωτεινη για αποροφηση απο το μυικο σου συστημα αλλοιως το χασες.Μπηκες σε αρνητικο ισοζυγιο και αρχιζει ο καταβολισμος παρεακι με την κορτιζολη.Ειτε θελεις να βαλεις μυς ειτε να χασεις λιπος και νερα θα χασεις και μυς αναγκαστικα ε εκει ανεβαζουμε την πρωτεινη για τον καταβολισμο.Οσο για την αναλογια του βαρους με την συνολικη ποσοτητα πρωτεινης θα πρεπει να ειναι το σωματικο βαρος χ3 αν στοχο εχουμε την μυικη υπερτροφια.Αυτα.

εγώ που κυμαίνομαι στα 152-172 γρμ πρωτεϊνης, πεθαίνω; 

58 κιλα εισαι?

Οσο για το παγωτο η το τρως η δεν το τρως τα λαιτ ειναι αηδια.Παγωτο και σουβλακι πρεπει να ειναι οπως πρεπει αλλοιως αστο.

Δημοσ.

Καθε διομιση ωρες το πολυ πρεπει να υπαρχει πρωτεινη για αποροφηση απο το μυικο σου συστημα αλλοιως το χασες.Μπηκες σε αρνητικο ισοζυγιο και αρχιζει ο καταβολισμος παρεακι με την κορτιζολη.Ειτε θελεις να βαλεις μυς ειτε να χασεις λιπος και νερα θα χασεις και μυς αναγκαστικα ε εκει ανεβαζουμε την πρωτεινη για τον καταβολισμο.Οσο για την αναλογια του βαρους με την συνολικη ποσοτητα πρωτεινης θα πρεπει να ειναι το σωματικο βαρος χ3 αν στοχο εχουμε την μυικη υπερτροφια.Αυτα.

Χ2 ήξερα για αναλογία βάρους-πρωτεινη . Δεν είναι λίγο υπερβολικό το x3?

Δημοσ.

Χ2 ήξερα για αναλογία βάρους-πρωτεινη . Δεν είναι λίγο υπερβολικό το x3?

Τι να σου πω αυτοι που μου τα μαθανε που το κατεχουν παντα μου λεγανε χ3 αμα δεν παιρνεις τοση πρωτεινη γεμιζεις ευκολα με νερα και λιπος.Νταξει δεν θα προτεινω σε καποιον που παει 6 μηνες χ3 αλλα απο ενα σημειο και μετα θες χ3 αμα λυωνεις στα βαρη.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι απο ενα σημειο και μετα δεν πας πουθενα χωρις συμπληρωματα αντε να συντηρησεις τους μυς που εφτιαξες παραπανω δεν παει.

Δημοσ.

Τι να σου πω αυτοι που μου τα μαθανε που το κατεχουν παντα μου λεγανε χ3 αμα δεν παιρνεις τοση πρωτεινη γεμιζεις ευκολα με νερα και λιπος.Νταξει δεν θα προτεινω σε καποιον που παει 6 μηνες χ3 αλλα απο ενα σημειο και μετα θες χ3 αμα λυωνεις στα βαρη.

Κοίτα σωστό αυτό που λες αλλά πιστεύω μιλάμε για σώματα σε επαγγελματικό επίπεδο που είναι οι δουλειά τους οπότε αλλάζει και το επίπεδο. 65 κιλα είμαι και με τη διατροφή που κάνω βγαίνει 150γρ τη μέρα με 4 γεύματα 25γρ και ένα μετά την προπόνηση με 50γρ.Τα συμπληρώματα πιστεύω είναι για αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά και βγάζουν χρήματα από αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να σοβαρευτούμε τώρα, εκτός κι αν θέλετε recomendations που είναι για ανθρώπους με χημική υποστήριξη. 25-30γρ. πρωτεΐνης/γεύμα για max-άρισμα της πρωτεΐνοσύνθεσης. Δεν χρειάζεται Ingestion πρωτεΐνης κάθε 2,5 ώρες. Για να γυρίσει στο baseline η πρωτεΐνοσύνθεση, ανάλογα το προηγούμενο γεύμα θέλει 4-6 ώρες. 

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι.Εγω σε δυο χρονια ειχα περασει με συμπληρωματα φουλ ατομα που κανανε 5-6 χρονια αλλα επαιρνα οτι υπηρχε πολυ πραμα.Τα συμπληρωματα ειναι απαραιτητα απο ενα επιπεδο προπονησης και μετα αλλοιως δεν βγαινει απλα.Ενοειτε οτι ετρωγα καθε δυο ωρες ξενυχτουσα μια φορα την βδομαδα μονο ενοειτε δεν ακουμπαγα αλκοολ αλλα αυτο που ηθελα το πετυχα.Δεν σε παω στο φαρμακο γιατι εκει οι δυνατοτητες ξεφευγουν.Μποσει δεν θελω να τσακωθουμε παλι εχεις την αποψη σου εχω την δικη μου Στην χημικη υποστηριξη θελεις ακομα παραπανω για να αποδοσει το φαρμακι.

υγ. 4-6 ωρες?Δεν θα μεινει ρουθουνι

Δημοσ.

Ολα βασίζονται σε τι στόχους έχει θέσει ο καθένας μας. Άλλος θέλει να μοιάζει στον kali άλλος στον medrano. Ο πρώτος πρέπει να τρώει τα πάντα με full συμπληρώματα και ο δεύτερος να κάνει τελείως διαφορετικό πρόγραμμα. Υπάρχει και ένα όριο για όλους μας. Έπειτα αναλαμβάνουν τα μεγάλα μέσα.

Το βασικό είμαι να αρέσει σε μας το σώμα μας. Το σώμα του coleman το θεωρώ απαίσιο και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό ενώ του Arnold ήταν πολύ πιο όμορφο αισθητικά όπως και όλων τον τότε bb.

Δημοσ.

Ολα βασίζονται σε τι στόχους έχει θέσει ο καθένας μας. Άλλος θέλει να μοιάζει στον kali άλλος στον medrano. Ο πρώτος πρέπει να τρώει τα πάντα με full συμπληρώματα και ο δεύτερος να κάνει τελείως διαφορετικό πρόγραμμα. Υπάρχει και ένα όριο για όλους μας. Έπειτα αναλαμβάνουν τα μεγάλα μέσα.

Ναι οκ αλλα γιατι να μην βοηθησεις την προσπαθεια σου.Το συμπληρωμα κανει αυτο που λεει συμπληρωνει την διατροφη σου και στηριζει την αναρωση σου.

Δημοσ.

Ναι οκ αλλα γιατι να μην βοηθησεις την προσπαθεια σου.Το συμπληρωμα κανει αυτο που λεει συμπληρωνει την διατροφη σου και στηριζει την αναρωση σου.

Αν έπερνα πχ ένα σκουπ τη μέρα+τα 150γρ που είδη περνω πιστεύεις θα έβλεπα διαφορά?

Δημοσ.

Αν το παρεις μετα την προπονηση και το πρωι που ξυπνας θα εχει επισης μην συγκρινεις την ποιοτητα της whey και την ποιοτητα των αμινοξεων που θα αποδεσμευσει στο σωμα σου με το φαγητο εκτος και αν τρως σολομο πεστροφες και 50 ασπραδια αυγου την μερα.Βασικα τα συμπληρωματα ειναι αλυσιδα αλλα επειδη δεν βλεπω ενδιαφερον εδω δεν εχω κατσει να γραψω τιποτα.Θαυματα δεν κανουν αλλα αν τα χρησιμοποιησεις οπως πρεπει οταν πρεπει κανουν διαφορα ναι.

υγ υπαρχει ενα συμπληρωμα που ειναι το αγαπημενο μου και κυκλοφορει απο το 1984 νομιζω μεχρι τωρα.Αυτο ναι κανει μεγαλη διαφορα στην αποδοση σου σαν οργανισμος με τα ιχνοστοιχεια τις βιταμινες και τα adaptogens (βοτανα δηλαδη σαν αυτα που πουλανε στα μαγαζια τα περιεργα με την διατροφη).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...