Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν τη γυναίκα μου, ότι θέλεις ρώτα, έχω γίνει expert

Αθηνέζος; αν ναι, δώσε μαγαζιά στον Φώτη να μου πάρει παπούτσια μιας και είναι ο επίσημος μετρ .... 

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ο Φώτης δεν πηγαίνει για παπούτσια, τα παπούτσια πηγαίνουν στον Φώτη

ναι άσε γιατί πάλι κάνα ντεκ@υλέ θα πάρω και θα φωνάζει ... 

Δημοσ.

Ποσα κιλά είσαι και θες να γραμμώσεις με 3000+ θερμίδες; Πάνω απο 100;!

δεν ζυγίζομαι σχεδόν ποτέ 

όλα τα υπολογίζω με τους κοιλιακούς κ φλέβες.

Τώρα φαίνονται μόνο οι πάνω(λίγο) 

πρέπει να είμαι γύρω στα 90 πάντως και ύψος λίγο παραπάνω από 1.70.

Με 3500 παίρνω.

Δημοσ.

wizzy, είναι καλύτερα να πάρεις μια τσάντα, να τη γεμίσεις ό,τι βρεις ώστε να φτάσει τα 15+ κιλά και να κάνεις 3-4 σετ των 5-8 επαναλήψεων, παρά τα 5*30. Αυτά είναι για αντοχή και προφανώς έχεις άφθονη από δαύτη.

Έκανα το βιντεο που σου ανέβασα. 28 λεπτά ασκήσεων με έμφαση στον άνω κορμό και τους κοιλιακούς. Ακόμα και το 8αρι σε μερικές ασκήσεις ήταν ασήκωτο μετά από λίγα δευτερόλεπτα!

Δημοσ.

Μωράκια καλησπέρα σας σκεφτόμουν ολη μέρα

:-D :-) :ph34r:

• Like 8
Δημοσ.

wizzy, είναι καλύτερα να πάρεις μια τσάντα, να τη γεμίσεις ό,τι βρεις ώστε να φτάσει τα 15+ κιλά και να κάνεις 3-4 σετ των 5-8 επαναλήψεων, παρά τα 5*30. Αυτά είναι για αντοχή και προφανώς έχεις άφθονη από δαύτη.

Έκανα το βιντεο που σου ανέβασα. 28 λεπτά ασκήσεων με έμφαση στον άνω κορμό και τους κοιλιακούς. Ακόμα και το 8αρι σε μερικές ασκήσεις ήταν ασήκωτο μετά από λίγα δευτερόλεπτα!

Έχω ένα λουκάνικο από τον στρατό, λες να κάνει; :mrgreen:  Θα το δοκιμάσω, πάντως, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Προς το παρόν, έβαλα στόχο να κάνω το πρόγραμμα του video που postαρες μέσα στο Σ/Κ. Θα γράψω εντυπώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλαξα το πρόγραμμα μου. Squat, πάγκος 3 φορές την βδομάδα, άρσεις 2.

Καλά θα περάσω.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εχω παθει χτες η προπονηση πηγε οπως εγραψα...

Σημερα γυρναω απο την δουλεια πεφτω και κοιμαμαι.

Χτυπαει το ξυπνητηρι, το εβαλα αναβολη πανω απο 5 φορες, με βλεπει ο αδεφος μου, λεει βαριεσαι να πας ε? του λεω οχι, διπλα απο το τραπεζι ειχα μια χουφτα αμυγδαλα, τα τρωω και πηγα...

Swing βγηκαν 4*20 τα 16κιλα

Μπροστινα σκουοτ ηταν που τρελαθηκα, εκανα 4*5@50 κιλα δεν ανεβαινα, σημερα λεω θα παω σταδιακα, εκανα 1*8@30, 1*8@40, 1*8@50, 1*5@60 drop set 1*8@30

Αρσεις κανονικη λαβη οχι sumo, 1*3@105, 1*3@115, 1*3@120, 1*2@125, 1*1@130

Πιεσεις ωμων με αλτηρες, 4*8 μαζι με εκτασεις ωμων 4*10

Κοιλιακοι, γαμπες..

Δημοσ.

Έχω ένα λουκάνικο από τον στρατό, λες να κάνει; :mrgreen:  Θα το δοκιμάσω, πάντως, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Προς το παρόν, έβαλα στόχο να κάνω το πρόγραμμα του video που postαρες μέσα στο Σ/Κ. Θα γράψω εντυπώσεις.

Θα το γουστάρεις, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.

Δέχτηκα την πρόκληση σου για 150 βυθίσματα. Έκανα τα πρώτα 3*30 και σταμάτησα γιατί με έπιασε η χολινεργική κνίδωση (ο βασικός λόγος που δεν τρέχω και κάνω μόνο ΗΙΙΤ :() όπως και τότε με τα 10000 swings. Τέτοιες προπονήσεις δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι για μένα.

Εννοείται ότι οι τετρακέφαλοι την άκουσαν με τις 90 επαναλήψεις αλλά, θα δεις και μόνος σου όταν το κάνεις, την ακούν πολύ καλύτερα όταν σηκώνεις στους ώμους τα κιλά σου και κάνεις έτσι βυθίσματα.

Έχει πλάκα που από τα 2 περίπου χρόνια που γυμνάζομαι, τους πρώτους 18 μήνες μισούσα, κυριολεκτικά, το σκουοτ, την 1η φορά δεν κατάφερα ούτε 3*8 με bodyweight να κάνω... και πια έχει γίνει η πιο αγαπημένη μου άσκηση (μαζί με το σούπερ σετ έλξεις-κάμψεις) κι έφτασα πια να σηκώνω τα κιλά μου όπως μου είχα υποσχεθεί πριν 2 μήνες που αποφάσισα να βγω από το comfort zone. Που 'σαι ρε Ντάκον να χαρείς τον παππού που έπρηζες να κάνει σκουοτ και σου λεγε δεν μπορώ και δεν μπορώ :-D

• Like 4
Δημοσ.

Σήμερα έκανα circuit με bodyweight ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έκανα 5 γύρους με διάλειμμα 3 λεπτών ανάμεσα σε κάθε γύρο. Το circuit είχε:

3 pullups

10 pushups

16 squats

Τη πρώτη φορά που το έκανα ήμουν πιασμένος για δυο μέρες, αλλά αξίζει. Μετά συνηθίζεις.

Το βρήκα απο εδώ το συγκεκριμένο:

http://www.simplefit.org/workout.html

• Like 3
Δημοσ.

Α επίσης σήμερα που ήταν η πρώτη μέρα του προγράμματος στις άρσεις θανάτου έκανα μία μεγάλη αλλαγή πέρα από το γύρισμα στην dark side λόγω sumo. Αντί να κάνω π.χ. 3x5 ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων, παίρνω όλο μου το volume από μονές. Meaning σήμερα είχα να κάνω 7 σετ x 1 reps @ 80% + 1 AMRAP set.

Ανάμεσα από τις μονές το διάλειμμα ήταν ένα λεπτό (υπάρχει ένας πίνακας που ορίζει διαλείμματα ανάλογα το %1RM) και στο AMRAP set (όσες επαναλήψεις βγουν) έκανα μία επανάληψη, απομακρυνόμουν από την μπάρα και ξανά έκανα την επόμενη επανάληψη. 

Σκοπός αυτού είναι να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για set up μπορείς πέρα από έναν άλλο λόγο που δεν γράφω τώρα. Δηλαδή εγώ κάθισα και στήθηκα μπροστά από την μπάρα και έκανα το set up μου 14 φορές σήμερα σε σχέση με 3 φορές ξέρω γω που θα έκανα αν είχα 3x5. Σημαντικό αυτό όταν μαθαίνεις κάτι καινούργιο (sumo για εμένα) !

*my

55087645.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...