Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν μιλάω για ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της άσκησης (ηλεκτρολύτες κτλ), κάτι ξέρω... Έλεος, η γάμπα του είχε σπασμούς 2 μέρες μετά την προπόνηση λόγω αφυδάτωσης.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Όταν μιλάω για ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της άσκησης (ηλεκτρολύτες κτλ), κάτι ξέρω... Έλεος, η γάμπα του είχε σπασμούς 2 μέρες μετά την προπόνηση λόγω αφυδάτωσης.

καλα οι γαμπες γαμιουνται γενικα!! εγω ηταν περιοδος που ξυπνουσα στον υπνο απο κραμπες και ημουν φουλ στα υγρα, μαγνησιο διατροφη κτλ!! τις ειχα καψει ομως γενικα απο την προπονηση ειναι η αληθεια :P

Δημοσ.

Δικέφαλα στην τροχαλία παίζετε  ? τούμπανο μιλάμε τα κάνει !

• Like 7
Δημοσ.

Οταν τα φτύσεις,  δυο βήματα πισω και συνεχίζεις σφυριά !

• Like 1
Δημοσ.

Κανω drop set παντα οταν τα φτυσω τα εφτυσα game over

Ακόμη και drop set οταν τα φτύσεις στα δικέφαλα και τα χέρια σου να μην μπορείς να σηκώσεις , και με μια πλάκα να εχεις μεινει  ,  θα εχεις 4-5 ακόμη  για σφυριά γιατι ειναι πολυ πιο εύκολη δοκίμασε να δεις !

κανε δυο βήματα πίσω γύρισε τα χέρια σου και τράβα ..

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά , θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με παπούτσια για γυμναστήριο . Απο την πρώτη φορά που έκανα squat και άρσεις φορώντας παπούτσι με αερόσολα ( Nike Lunar ) , μου φαινόταν οτι πατούσα πάνω σε "Kinto Un" και απο τότε κάνω πολυαρθρικές με σταράκια low-top . Μιας και έχω ανεβάσει αρκετά τα κιλά πλέον σε αυτές τις ασκήσεις θα ήθελα κάτι που να μου παρέχει περισσότερη ασφάλεια . Να πάω σε παπούτσι τύπου Crossfit ή PL ( Ππχ http://www.skroutz.gr/s/6719278/Reebok-R-Crossfit-Lifter-Plus-2-0-M45044.html )

ή πάλι σε σταράκι ( που όντως η χαμηλή και flat σόλα που προσφέρει πολυ καλό πάτημα ) , αλλα low-top για εξτρα προστασία των αστραγάλων ;

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά , θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με παπούτσια για γυμναστήριο . Απο την πρώτη φορά που έκανα squat και άρσεις φορώντας παπούτσι με αερόσολα ( Nike Lunar ) , μου φαινόταν οτι πατούσα πάνω σε "Kinto Un" και απο τότε κάνω πολυαρθρικές με σταράκια low-top . Μιας και έχω ανεβάσει αρκετά τα κιλά πλέον σε αυτές τις ασκήσεις θα ήθελα κάτι που να μου παρέχει περισσότερη ασφάλεια . Να πάω σε παπούτσι τύπου Crossfit ή PL ( Ππχ http://www.skroutz.gr/s/6719278/Reebok-R-Crossfit-Lifter-Plus-2-0-M45044.html )

ή πάλι σε σταράκι ( που όντως η χαμηλή και flat σόλα που προσφέρει πολυ καλό πάτημα ) , αλλα low-top για εξτρα προστασία των αστραγάλων ;

Ευχαριστώ !

Τα crossfit είναι πεταμένα λεφτά για squat (φυσικά πολύ ανώτερα από αεροσολες και μαλακιες).

Το κλασσικό τσίμπα με άριστη τιμή απόδοση.

http://www.alltheheavylifting.com/adidas-power-perfect-ii-weightlifting-shoes-review/

Για κάτι φτηνό οποιοδήποτε αθλητικό παπούτσι με flat σκληρή σόλα όπως all star η adidas samba. Όχι κλασσικά αθλητικά παπούτσια στο squat (δηλαδή running shoes η basket κτλ) Εφόσον σε νοιάζουν και τα κιλα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ !

Καταρχάς όπως σωστά παρατήρησες η αερόσολα δεν κάνει για αυτά τα lifts. Τα weightlifting παπούτσια ή τα ψηλά star-άκια που σκέφτεσαι δεν προσφέρουν την ασφάλεια που σκέφτεσαι. Δεν ασκούνται δυνάμεις τέτοιες στους αστραγάλους κατά την διάρκεια αυτών των lift που να χρειάζεσαι έξτρα ασφάλεια όπως στα παπούτσια μπάσκετ ξέρω γω.

Τα weightlifting παπούτσια σου δίνουν eleveted heel που αυτό αλλάζει την μηχανική της κίνησης. Πρέπει να αξιολογήσεις όμως αν θα επωφεληθείς από αυτή την αλλαγή γιατί μπορεί ήδη το squat σου (μόνο για αυτό το Lift μιλάμε...οι άρσεις δεν θέλουν τακούνι) να είναι καλό. Όταν λέω καλό εννοώ να το νιώθεις άνετο, να πιάνεις καλό βάθος και -αν και πιό προχωρημένο- να έχεις ίσιο bar path. 

Δημοσ.

Όπως είπα απο την πρώτη φορά που εκτέλεσα τις 2 αυτές ασκήσειςδεν ξαναφόρεσα κλασσικό αθλητικό , ευτυχώς κατάλαβα κατ'ευθείαν οτι δεν είχα "στιβαρό πάτημα" με την αερόσολα , και έτσι προπονούμαι με low-top . 

Δυστυχώς δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά απο τα Reebok που παρέθεσα και τα Adidas ( πάντως είχα τσεκάρει τα http://www.footlocker.com/product/model:200145/sku:33821/adidas-powerlift-trainer-2-mens/black/red/?cm=brandadidas#sku-B39759 )

Μιας και δεν ασχολούμαι με pl προς το παρών , καθώς και οι τιμές των παραπάνω προιόντων είναι αρκετά ψηλότερες απο αυτές του εξωτερικού , μάλλον θα πάρω δερμάτινο μποτάκι all-star να τελειώνω .

Ευχαριστώ παιδιά !

Δημοσ.

μονο εγω δεν θυμαμαι καν τι παπουτσι φοραω οταν κανω βαρη?Σε καποια φαση εκανα ποδια με λυμενα κορδονια :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...