dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ε ρε μπος δεν ειναι πρωινο αυτο μην τα κανετε αυτα θα σας μαζευουν απο κατω. τι πρέπει δλδ να τρώει κανα καλαμάκι;
manzah80 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλαμακι ενοεις το σουβλακι?Με κορν φλεικς και πρωτεινη δεν βγαζεις προπονηση απο που θα παρει ενεργεια θελει υδατανθρακα κανονικο.Γιαυτο δεν παω ποτε για προπονηση πρωι.Εγω πλεον επειδη εχω τρελες αναγκες σε θερμιδες κτλ τρωω μια πρωτεινομπαρα και μεσα στην προπονηση παντα.
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 υπεργλυκαιμικό σοκ πρέπει να έπαθε, έχει τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με της υπογλυκαιμίας.
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ε ρε μπος δεν ειναι πρωινο αυτο μην τα κανετε αυτα θα σας μαζευουν απο κατω. ναι ρε μαλακία έκανα. Κοιμήθηκα λίγο και λέω να φάω αυτά μπας και αντισταθμίσω τον λίγο ύπνο με μπόλικη ενέργεια. υπεργλυκαιμικό σοκ πρέπει να έπαθε, έχει τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με της υπογλυκαιμίας. Παίζει...τι να σε πω. Δεν το έχω ξαναπάθει κιόλας και πια ακριβώς ήταν τα συμπτώματα ? Άρχισα να ψιλοζαλίζομαι και έπαθα και ένα γενικό black out.
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 και πια ακριβώς ήταν τα συμπτώματα ? Δύσπνοια,Ατονία,Πόνος στην κοιλιά ,Αίσθημα δίψας, Συχνουρία, Αίσθημα κόπωσης Βασικά στους αθλητές κύρια αίτια για υπεργλυκαιμία είναι τα στερεοειδή 1
manzah80 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Εγω δεν βγαζω με τιποτα προπονηση χωρις κανα δυο καλα γευματα δεν τραβαει το σωμα μου με τιποτα ειδικα οταν ειμαι μεσα. 1
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Εγω δεν βγαζω με τιποτα προπονηση χωρις κανα δυο καλα γευματα δεν τραβαει το σωμα μου με τιποτα ειδικα οταν ειμαι μεσα. Εγώ όταν δεν έχω πρωινές υποχρεώσεις πάντα πρωί πήγαινα με 1 γεύμα. Κι εγώ έτσι νόμιζα σαν και εσένα ότι δεν τραβάω χωρίς 2-3 καλά γεύματα αλλά έχουν τύχει διάφορα με ακραία ωράρια και δεν είχα θέμα...στο μυαλό μου ήτανε. 1
manzah80 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Βρε οταν ημουν ποιο κατω σε κιλα εβγαινε ναι απο τα 100 και πανω δεν βγαινουν το οχημα θελει αρκετη βενζινη
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Βρε οταν ημουν ποιο κατω σε κιλα εβγαινε ναι απο τα 100 και πανω δεν βγαινουν το οχημα θελει αρκετη βενζινη Καλά το φαντάζομαι. Εγώ έτρωγα το 1/4 των θερμίδων πριν και 1/4 μετά. Σε μένα έβγαιναν ~750-800 θερμίδες, εσύ θα θες στάνι. 2
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Teen suffers severe burns after plastic protein shaker explodes in his face 4
j0hnn1e Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλαμακι ενοεις το σουβλακι?Με κορν φλεικς και πρωτεινη δεν βγαζεις προπονηση απο που θα παρει ενεργεια θελει υδατανθρακα κανονικο.Γιαυτο δεν παω ποτε για προπονηση πρωι.Εγω πλεον επειδη εχω τρελες αναγκες σε θερμιδες κτλ τρωω μια πρωτεινομπαρα και μεσα στην προπονηση παντα.Αυτό το "urban legend" ότι αν δεν φας πιο πριν υδατάνθρακες δεν θα έχεις ενέργεια καταντα γραφικό και αστείο. Δεν θα μιλήσω για fasting η για keto diets , όσοι έχουν κάνει ξέρουν. Οι λιποαποθηκες και τα αποθέματα του οργανισμού (σε ενέργεια μιλάω πάντα) πιστεύετε ότι σε ένα βράδυ εξαντλουνται? Ούτε στο ελάχιστο. Μια χαρά κάνεις και προπόνηση νηστικος, συνήθεια θέλει. υ.γ. Και τουλάχιστον 1 ώρα αν θυμάμαι καλά αφού ξυπνήσεις (βάρη) για να προσαρμοστεί το ΚΝΣ
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αυτό το "urban legend" ότι αν δεν φας πιο πριν υδατάνθρακες δεν θα έχεις ενέργεια καταντα γραφικό και αστείο. Δεν θα μιλήσω για fasting η για keto diets , όσοι έχουν κάνει ξέρουν. Οι λιποαποθηκες και τα αποθέματα του οργανισμού (σε ενέργεια μιλάω πάντα) πιστεύετε ότι σε ένα βράδυ εξαντλουνται? Ούτε στο ελάχιστο. Μια χαρά κάνεις και προπόνηση νηστικος, συνήθεια θέλει. υ.γ. Και τουλάχιστον 1 ώρα αν θυμάμαι καλά αφού ξυπνήσεις (βάρη) για να προσαρμοστεί το ΚΝΣ 1) αλλες αναγκες εχει ενας ανθρωπος 60 κιλα αλλες ενας 120 κιλα ! 2) ειδικα σε πρωινη προπονηση που εισαι ηδη το λιγοτερο 8 ωρες χωρις φαι ναι ειναι λογικο να μην εχεις ενεργεια 3) κανε μια προπονηση χωρις να εχεις φαι και κανε την ιδια με φαγητο και ελα ν μας πεις ποια θα βγει πιο ξεκουραστα και πιο καλα
j0hnn1e Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Στα 120 δεν έχω φτάσει, έχω κάνει προπόνηση με 1 γεύμα το πρωί, προπόνηση νηστικος και απόγευμα. Νηστικος ήταν δύσκολη αλλά με συνήθεια έβγαινε. Με 1 γεύμα το πρωί και απογευματινή μετά από 2-3 γεύματα μου είναι το ίδιο.
alex_000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Φίλε j0hnn1e δεν έχεις ούτε δίκιο ούτε άδικο. Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ θέμα οργανισμού. Φυσικά εφόσον είμαστε τουλάχιστον ισοθερμιδικά σε διατροφή το γλυκογόνο δεν εξαντλείται από την έλλειψη ενός γεύματος (αυτό ισχύει για όλους). Παρόλα αυτά εγώ προσωπικά μπορώ να κάνω προπόνηση και με fasting μετά από 16 ώρες αφαγίας χωρίς πρόβλημα, και μιλάω για σκληρή προπόνηση με drop set κτλ. Ξέρω άτομα όμως που αν δεν έχουν φάει μεσημεριανό γεύμα ΚΑΙ μπανάνα μισή ώρα πριν την προπόνηση τους πιάνουν σκοτοδίνες, τρέμουνε και παίζουν στο 70% με το ζόρι, και δεν είναι θέμα urban legend φυσικά και ανεξάρτητα αν είναι 100 κιλά ή 70 κιλά. Απλά ως συνήθως δεν ισχύει ένας κανόνας για όλους. Εγώ 8 ώρες πριν την προπόνηση δεν τρώω καθόλου στερεά τροφή, μόνο γάλατα, γιαούρτια φρούτα κτλ. Αν φάω κανονικό μεσημεριανό γεύμα και πάω για προπόνηση 4 ώρες μετά όλο στο πάτωμα θα καταλήξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις