nickmanak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Θελω σνακς που να κοβουν την πεινα, λιγες θερμιδες και χωρις ετοιμασια ή μαγειρεμα. Τα θελω για ενδιαμεσα των γευματων λογω διαιτας που αρχισα πριν λιγες μερες. Μεχρι τωρα δοκιμασα τυρι κοτατζ, γιαουρτι στραγγιστο 2%, ροδακινα, μπαρα δημ. 30gr. Ζηταω και αλλες προτασεις (τρωω τα παντα).
Liverpool89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 οι μπαρες εχουν ζαχαρη δες τα συστατικα
bosei Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Θελω σνακς που να κοβουν την πεινα, λιγες θερμιδες και χωρις ετοιμασια ή μαγειρεμα. Τα θελω για ενδιαμεσα των γευματων λογω διαιτας που αρχισα πριν λιγες μερες. Μεχρι τωρα δοκιμασα τυρι κοτατζ, γιαουρτι στραγγιστο 2%, ροδακινα, μπαρα δημ. 30gr. Ζηταω και αλλες προτασεις (τρωω τα παντα). Γιατί απλά δεν μεγαλώνεις τα ήδη υπάρχοντα γεύματα ώστε να γλιτώσεις τελείως από τα σνακς αφού δεν θες ετοιμασία ? 1
TEOKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Γλυκίσματα και αλμυρά με βάση την βρώμη. Υπάρχουν σε κάποιους φούρνους(χύμα).Τα πιο νόστιμα και ακριβά είναι τα dukan.(τυποποιημένα)
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Upright row... Τι ωραια ασκηση.. Την ειχα πρωτη φορα στο τελευταιο μου προγραμμα. Και μιας που μιλαμε για ωμους, λεω να δοκιμασω ξανα μετα απο καιρο τις πιεσεις Αυριο γυρναω, και παρασκευη τζιμ να κλαψω με τα κιλα 3
ribo7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυριο γυρναω, και παρασκευη τζιμ να κλαψω με τα κιλα κιλά που πήρες ή που θα σηκώσεις? εγώ πάλι για τον επόμενο μήνα λέω να παίξω μόνο πήχεις και πόδια γιατί με ταλαιπωρεί αρκετά ο ώμος.
TEOKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινάω. Ο θεός των ισχύων ας με προστατεύσει γιατί αν ξανατραυματιστώ θα είναι η τελευταία μου 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εχω κανει την Παρνηθα δευτερο σπιτι μου, ανεβαινω απο το παρκινγκ του Τελεφερικ μεχρι πανω σε 45' με 9 κιλα σακιδιο .Παρασκευη θα ειμαι Λιτοχωρο και σουκου Ολυμπο για Μυτικα .Θα μεινω για τριτη φορα στην ζωη μου σε σκηνη διοτι ολα τα καταφυγια ειναι γεματα κοσμο και δεν εχουν θεσεις . Οι αλλες 2 φορες που εμεινα ηταν θεμα επιβιωσης και δεν υπηρχαν αλλες εναλλακτικες .Ειναι το χειροτερο μου το σιχαινομαι απορω πως το επιλεγουν μερικοι σαν τροπο διακοπων τους . Τους εχω καταταξει στις ανωμαλαρες με μεγαλη διαφορα . 1
alex_000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Upright row... Τι ωραια ασκηση.. Την ειχα πρωτη φορα στο τελευταιο μου προγραμμα. Και μιας που μιλαμε για ωμους, λεω να δοκιμασω ξανα μετα απο καιρο τις πιεσεις Αυριο γυρναω, και παρασκευη τζιμ να κλαψω με τα κιλα που πας για ώμους χωρίς upright row. Για μένα οι 2 ασκήσεις όμων είναι upright row και side lateral. Οi πιέσεις τύπου OHP είναι υποδεέστερες (για πρηξίματα)
ribo7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Alex ταλαιπωρούμαι από σύνδρομο πρόσκρουσης και με πιάνει όλος ο δεξιός ώμος μέχρι τον δικέφαλο. 1
alex_000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν βρίσκω λόγο και αιτία αλλά ενδιαφέρον anyway https://instagram.com/p/62_f2SqM8z/
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 https://instagram.com/p/62_f2SqM8z/ Nope nope nope
king2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν βρίσκω λόγο και αιτία αλλά ενδιαφέρον anyway https://instagram.com/p/62_f2SqM8z/
wizzy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Upright row... Τι ωραια ασκηση.. Την ειχα πρωτη φορα στο τελευταιο μου προγραμμα. Και μιας που μιλαμε για ωμους, λεω να δοκιμασω ξανα μετα απο καιρο τις πιεσεις Αυριο γυρναω, και παρασκευη τζιμ να κλαψω με τα κιλα που πας για ώμους χωρίς upright row. Για μένα οι 2 ασκήσεις όμων είναι upright row και side lateral. Οi πιέσεις τύπου OHP είναι υποδεέστερες (για πρηξίματα) Σχετικά με upright rows, αυτός διαφωνεί. Πώς αντικρούονται τα επιχειρήματά του;
alex_000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σχετικά με upright rows, αυτός διαφωνεί. Πώς αντικρούονται τα επιχειρήματά του; το έχω δει το βίντεο του. κάνει την άσκηση με ίσια μπάρα, ενώ πρέπει να την κάνει με στραβόμπαρα για να μην έχει τα περισσότερα από τα προβλήματα τα οποία αναφέρει. Πως να μην πονάνε οι καρποί του με αυτό που κάνει.. that said ο ώμος είναι η πιο πολύπλοκη άρθρωση στο ανθρώπινο σώμα, και επειδή ο καθένας είναι λίγο διαφορετικός είναι επόμενο ότι δεν είναι όλες οι ασκήσεις κατάλληλες για όλους. Εγώ έχω άλλες ασκήσεις που δεν κάνω που κάνει αυτός γιατί με ενοχλούν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις