Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ε δεν χαλας κατι στην χημεια της παρτην.Ετσι και αλλοιως εισαι αδυνατος δεν θα σου κανει ζημια η ζαχαρη σιγα.Στελνε μου ενα πμ οταν ειναι παρεις κατι να σου λεω αμα θες Οκ. Σε ευχαριστω για την προτασει θα το κανω την αλλη φορα, εγραψα εδω αλλα με το φπα ολα ανεβηκα. Πχ μια πρωτεινη musclemax που επαιρνα απο 39,00€ πηγε 45+€ 1
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οκ. Σε ευχαριστω για την προτασει θα το κανω την αλλη φορα, εγραψα εδω αλλα με το φπα ολα ανεβηκα. Πχ μια πρωτεινη musclemax που επαιρνα απο 39,00€ πηγε 45+€ Αμα δεν φαω μπαν παλι συντομα χαχαχα το βλεπω να ρχετε 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Χααχχα... σιγα γιατι... Οταν ειναι θα σε πω. βάζω 5γρμ στο πρωινό μου σκουπ κακάο carrefour και γύρω στα 2γρμ κακάο στο μεταπροπονητικό μου γιατί δίνει τέλεια γεύση οπότε, εγκρίνω Δημητρα παρε του μασουτη αλλη γευση. Απλα κιλου εχω βρει μονο της ιον στον γαλαξια 5,50€+ απ οσο θυμαμαι http://www.bbclub.gr/el/extrifit-hydro-4000-300tabs.html Εδω Τωρα που το φερε η κουβεντα ειχα ρωτησει εδω για αυτα τα αμινοξεα. Ειναι καλα; Τα χανε στειλει στον αδερφο μου οταν αγορασε μια πρωτεινη απο το ιδιο καταστημα
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Φιλικη συμβουλη μην αγοραζεις τιποτα απο αυτον.Tα καλυτερα αμινοξεα που παιζουν ειναι η σειρα αμινο της γιουνιβερσαλ 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι τα αποφευγω εγω απο κει, ο αδερφος πηρε μια elite καιι του τα στειλε, μαζι με ενα Περιοδικό. Αρα καλα κανουν και καθονται εδω και εξι μηνες
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι τα αποφευγω εγω απο κει, ο αδερφος πηρε μια elite καιι του τα στειλε, μαζι με ενα περιοδοκι. Αρα καλα κανουν και καθονται εδω και εξι μηνες Αστα εκει που καθονται
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ελλάδα / Κύπρος είναι στο τοπ των ανεπτυγμένων χωρών από άποψης λύσσας. Οποιαδήποτε γυναίκα περπατάει έξω, αρκεί να είναι αρτιμελής και με 2 μάτια θα έχει τύπους να της τραγουδάνε, να κορνάρουν να σταματάνε αυτοκίνητα..και έχεις μετά τα καραμπάζα να σου λένε πως παίζουν με 2 και 3 γκόμενους.. πως να μην την δουν θεές. 3
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Live, και Γιάννη ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι κτλ, αλλά άποψη μου είναι ότι τα αποτελέσματα που θα δεις αν πας γυμναστήριο είναι δύσκολο εως αδύνατο να τα δεις με home workout, ακόμα και αν έχεις rack. Όλα έχουν σημασία. Και πολλά από τα μηχανήματα κυρίως, αλλά και το πλήθος αλτήρων και τα καλά racks. Για εμένα είστε ήρωες αλλά αφού το έχετε πάρει σοβαρά το πράμα σκεφτείτε να γραφτείτε κάνα gym 2
king2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Live, και Γιάννη ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι κτλ, αλλά άποψη μου είναι ότι τα αποτελέσματα που θα δεις αν πας γυμναστήριο είναι δύσκολο εως αδύνατο να τα δεις με home workout, ακόμα και αν έχεις rack. Όλα έχουν σημασία. Και πολλά από τα μηχανήματα κυρίως, αλλά και το πλήθος αλτήρων και τα καλά racks. Για εμένα είστε ήρωες αλλά αφού το έχετε πάρει σοβαρά το πράμα σκεφτείτε να γραφτείτε κάνα gym Καλα αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Χρόνια πάνε πολλοί στα γυμναστήρια και απλά κάνουν τα ίδια και τα ιδια χωρίς να βλέπουν καμία διαφορά στο σώμα τους. Όταν υπάρχει θέληση και έχεις κάποια βασικά όργανα βγάζεις τέλεια προπόνηση στο σπίτι χωρίς να εξαρτασαι από το γυμναστήριο και το ποσό σοβαρός είναι ο γυμναστης για να ασχοληθεί μαζί σου.
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλα αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Χρόνια πάνε πολλοί στα γυμναστήρια και απλά κάνουν τα ίδια και τα ιδια χωρίς να βλέπουν καμία διαφορά στο σώμα τους. Όταν υπάρχει θέληση και έχεις κάποια βασικά όργανα βγάζεις τέλεια προπόνηση στο σπίτι χωρίς να εξαρτασαι από το γυμναστήριο και το ποσό σοβαρός είναι ο γυμναστης για να ασχοληθεί μαζί σου. προφανώς δεν μιλάω για ξυσταρχίδες. Αυτοί και σπίτι τους δεν κάνουν τίποτα. Οχι δεν κάνεις τέλεια προπόνηση στο σπίτι. Κάνεις υποδεέστερη προπόνηση συγκριτικά με τι θα έκανες αν είχες access σε όλα αυτά που προσφέρει ένα γυμναστήριο. Ασχολίαστο για τον γυμναστή, δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να χρειάζεται γυμναστή να ασχοληθεί μαζί του (εκτός των αρχαρίων) 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 δεν εχουμε κανενα θρεντ να σας πω τα εδω!! οποτε ισως τα γραψω εδω πιο μετα ή στο θρεντ για τα ταξιδια θα δω παντως μεχρι τωρα μονο θετικα σχολια. Επισης βλεπω πρωτεινες κρεατινες κτλ ακομη και στα σουπερ μαρκετ εδω 1
margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Και εγω συμφωνω απολυτα με τον Αλεξ. Οταν ασχολεισαι σοβαρα αυτα που προσφερει ενα γυμανστηριο, η ποικιλια, χρειαζεται. Πλεον παιζουν γυμναστηρια, στην αθηνα τουλαχιστον, με 100€ το χρονο. Στην επαρχια πρεπει να τα βαρανε πιο πολυ αλλα αν μπορειτε να κανετε μια μικρη θυσια θα δειτε οτι θ αξιζει. Η μαμα της κολλητης μου οπως καταλαβαινετε, με ξερει πολλα χρονια και με βλεπει συχνα. Ηρθαν για καποιες μερες μαζι Τηνο και μου μιλησε και εκεινη πολυ θερμα. Μου πε αυτο που χω ξανακουσει και το χουν πει ατομα που χαν να με δουν καιρο... Οτι και παλια αδυνατη ημουν αλλα τωρα το σωμα μου δεν εχει καμια σχεση στο πως δειχνει. Πριν ημουν μια αδυνατη κοπελα , τωρα φαινομαι αλλιως. Εχω βγαλει φωτο πρωτη φορα κατω απο φουλ ηλιο και τα ποδια μου δεν ηταν γεματα κυτταριτιδα. Εχω φωτο απο πρηγουμενα καλοκαιρια και στα ιδια σημεια οι διαδορες ειναι μεγαλες. Τον αυγουστο διατροφικα ξεφυγα τελειως. Στη τηνο ειδικα εφαγα τα παντα. Καθε πρωι ξερω γω κρουασαν με καφε. Παρολαυτα ισως επειδη περναγα πολλες ωρες στη θαλασσα, δεν εχω παχυνει και βλεπω ακομα λιγους κοιλιακους Ο σεπτεμβρης θα ναι δυσκολος λογω εξεταστικης , θα κοψω τις βλακειες αλλα ουτε 5 προπονησεις τη βδομαδα θα μπορω να κανω ουτε να χω το μυαλο μου για 5 γευματα κλπ. Θα κοιταξω να φαω καθαρα και οσο μπορω ενα κυκλικο στο γυμναστηριο για συντηρηση. Απο οκτωβρη οι προπονησεις μου θα ενταθουν, να γυρισω στις 5. Το σημαντικοτερο ομως ειναι η διατροφη μου να φαω πιο πολυ. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγω σκεφτομαι για κανενα νιτρικο προ εξασκητικο. Εχετε να προτεινετε τπτ? Ωμους θα παιξω δισετ Upright row - db side lat Reverse rear delt fly - cable Y raises
yannis27gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 προφανώς δεν μιλάω για ξυσταρχίδες. Αυτοί και σπίτι τους δεν κάνουν τίποτα. Οχι δεν κάνεις τέλεια προπόνηση στο σπίτι. Κάνεις υποδεέστερη προπόνηση συγκριτικά με τι θα έκανες αν είχες access σε όλα αυτά που προσφέρει ένα γυμναστήριο. Ασχολίαστο για τον γυμναστή, δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να χρειάζεται γυμναστή να ασχοληθεί μαζί του (εκτός των αρχαρίων) Εννοείτε πως ειναι καλύτερο το γυμναστήριο αλλά εδώ που είμαι εγω δεν έχει, έχει σε διπλανό χωριό κάπου 10χλμ μακριά και ειναι πανάκριβο. Μαζί με τις βενζίνες θα μου βγει πάνω απο ογδόντα ευρώ το μήνα. Δε λέει. Πάντως έχω κάνει σημαντική δουλειά σε επιλογή οργάνων καθώς συνέχεια φτιαχνω αλτήρες για να μπορώ να κάνω ντροπ σετ. Επιπλέον, δυο χρόνια που αρχιςα γυμναςτικη ούτε έτρωγα πολύ και ούτε σωστά αφού δεν έφτανα καν το 1γρ πρωτεΐνης ανα κιλό σωματικού βάρους (ο Μανος πρέπει να έπαθε κανά σοκ τώρα). Και που έβαλα κάτι ψιλά απο μυς, πάλι καλά... Πλέον πήρα χαμπάρι και ποσό σκληρά πρέπει να γυμνάζομαι και ποσο πολύ και σωστά πρέπει να τρώω κι είμαι αισιόδοξος ότι φέτος, ακόμη και με τα μειονεκτήματα του home gym θα βάλω αρκετά μυϊκά κιλά. Άλλωστε έχω πολύ περιθώριο. Προς το παρών διακοπαρω στην πανέμορφη Κρήτη. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις