Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εμενα ο αλλος με παραξενεύει, τα αρχικα κιλα τα καμε μπροστινα σκουοτ και μετα οταν ο αλλος τα πεταξε με κολπο τα ξαναβαλε πανω
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Eγω νομιζω οτι παουερ ειναι αυτος που δεν εχει σκοπο να φτιαξει ενα συγκεκριμενο σωμα αλλα να σηκωσει τα κιλα.Με τι γνωμονα κανεις προπονηση Βασικά Powerlifter είναι αυτός που διαγωνίζεται σε Powerlifting meet. Τώρα αν δεν διαγωνίζεται απλά κάνει προπόνηση για powerlifting...όπως εγώ ακόμα. Και όταν λες να φτιάξει ένα συγκεκριμένο σώμα υποθέτω εννοείς το body composition του να είναι φάση 10% κτλπ γιατί μυς έχουν και είναι στα τέρματα...δεν γίνεται άλλωστε αλλιώς 1
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ναι...ντάξει. Κλασικός weightlifer...αυτό έλειπε να έκοβε και βάθος Ε προφανώς. Πας και ακυρώνεις τον άλλον επειδή δεν γεννήθηκε 2 μέτρα και 130 κιλά δηλαδή ? Το κατάλαβα καλύτερα τώρα ποτέ δεν το είχα ψάξει το θέμα και ημουν λιγάκι μπερδεμένος με τόσες ονομασίες. Αυτό που λέει ο Μάνος είναι πιο σωστό πιστεύω. Θέλω να σηκώνω τρελά κιλά ανεξάρτητα του σώματος? Powerlifter Θέλω να έχω τρελό σώμα αλλά να σηκώνω κανονικά κιλά? Aesthetic Θέλω να τρέχω να έχω τρελή αντοχή και ένα normal σώμα? Fitness Κάπως έτσι τα έχω διαχωρισει.
GreekMonkey Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ερώτηση. Είμαι 63 κιλά με όχι τίποτα σημαντικό ιστορικό στα βάρη. Βγάζω 10 έλξεις στο μονόζυγο και αν πιεστώ και παραπάνω. Φίλος είναι 90 κιλά με καλό ιστορικό σε γυμναστήρια κτλ. Με το ζόρι βγάζει 2-3 έλξεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Στην απάντηση του ότι δεν σηκώνεις 90 κιλά, του απαντάω ότι έχω και δύναμη για 63 κιλά ενώ αυτός για 90 κιλά. Αλλά προφανώς δεν είναι σωστό αυτό.
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ποιό τούμπανο πως το εννοείς; Είσαι τούμπανο τι δεν καταλαβαίνεις?
wizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Alex_000, φίλε, χάνεις που δεν ήρθες Kreator! Τόσο καυλωτικό live thrash metal έχω να ακούσω από την εμφάνιση των Slayer το 1996 στο Rock of Gods!
alex_000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Είμαι σίγουρος.. Πήγα στην comicon στη Λευκωσία σημερα
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Σημερα πηγα να παρω κρεπα. Τι κρεπα θελεις μου; Αλμυρη. Οκ τι να χει μεσα; Γαλοπουλα, μπέικον,ντοματα,τυρι,μανιτάρια,χτυπιτη. Με κοιταει με γουρλωμένα ματια, φιλε κατσε να παρω χαρτι να τα γραψω ολα αυτα θα τα ξεχασω. Εκανε την κρεπα, την εβαλε στο πακετο αλλα δεν εκλεινε. Την εφαγα αλλα μετα η κοιλια μου φουσκωσε σαν μπαλονι.
Mikeasdf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Σημερα πηγα να παρω κρεπα. Τι κρεπα θελεις μου; Αλμυρη. Οκ τι να χει μεσα; Γαλοπουλα, μπέικον,ντοματα,τυρι,μανιτάρια,χτυπιτη. Με κοιταει με γουρλωμένα ματια, φιλε κατσε να παρω χαρτι να τα γραψω ολα αυτα θα τα ξεχασω. Εκανε την κρεπα, την εβαλε στο πακετο αλλα δεν εκλεινε. Την εφαγα αλλα μετα η κοιλια μου φουσκωσε σαν μπαλονι. Θα το δοκιμασω κ αυτο.Χθες πηρα αλμυρη πρωτη φορα στη ζωη μου και εβαλα μεσα γαλοπουλα, κασερι, ουγγαρεζα, καλαμποκι, μανιταρι και μπεικον.Δε με εντυπωσιασε, θα προτιμουσα αυγο/κοτοπουλο αλλα δεν ειχε.
yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Φαράγγι Σαμαριάς χτες, ειναι πολύ πιο απαιτητικό απο ότι το παρουσιάζουν οι τουριστικοί οδηγοί. 6 ώρες περπάτημα σε κακοτράχαλο έδαφος κι έπρεπε διαρκώς να κοιτάς κάτω για να μην γκρεμοτσακιστεις αντί να απολαμβάνεις την άγρια φύση που σε περιέβαλε. Καμία σαρανταρια φορές στραβοπάτησα και πήγα να στραμπουλιξω τον αστράγαλο αλλά τη γλίτωσα. Μου έμεινε δώρο μια φουσκάλα σε ενα δάχτυλο του ποδιού και φυσικά πιάσιμο στα πόδια. Χορεύω χάλια όποτε βρήκα δικαιολογία για να μη σηκωθώ σήμερα στο γάμο να χορέψω 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Φαράγγι Σαμαριάς χτες, ειναι πολύ πιο απαιτητικό απο ότι το παρουσιάζουν οι τουριστικοί οδηγοί. 6 ώρες περπάτημα σε κακοτράχαλο έδαφος κι έπρεπε διαρκώς να κοιτάς κάτω για να μην γκρεμοτσακιστεις αντί να απολαμβάνεις την άγρια φύση που σε περιέβαλε. Καμία σαρανταρια φορές στραβοπάτησα και πήγα να στραμπουλιξω τον αστράγαλο αλλά τη γλίτωσα. Μου έμεινε δώρο μια φουσκάλα σε ενα δάχτυλο του ποδιού και φυσικά πιάσιμο στα πόδια. Χορεύω χάλια όποτε βρήκα δικαιολογία για να μη σηκωθώ σήμερα στο γάμο να χορέψω βαλε επισης το να τρεχεις και μετα θα καταλαβεις γιατι γουσταρω τοσο το ορεινο τρεξιμο!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Φαράγγι Σαμαριάς χτες, ειναι πολύ πιο απαιτητικό απο ότι το παρουσιάζουν οι τουριστικοί οδηγοί. 6 ώρες περπάτημα σε κακοτράχαλο έδαφος κι έπρεπε διαρκώς να κοιτάς κάτω για να μην γκρεμοτσακιστεις αντί να απολαμβάνεις την άγρια φύση που σε περιέβαλε. Καμία σαρανταρια φορές στραβοπάτησα και πήγα να στραμπουλιξω τον αστράγαλο αλλά τη γλίτωσα. Ποσο γαματο ειναι το τελειωμα, οπου σκας μυτη στην παραλια μετα απο τοσες ωρες και οπως εισαι βουτας μεσα! βαλε επισης το να τρεχεις και μετα θα καταλαβεις γιατι γουσταρω τοσο το ορεινο τρεξιμο!! Στη Σαμαρια τουλαχιστον δεν σ αφηνουν να τρεξεις -τουλαχιστον την μια φορα που το προσπαθησα με σταματησαν- ελεω της ασφαλειας των υπολοιπων που περπατανε τριγυρω σου αλλα και της δικιας σου. Και καλα κανουν βεβαια Κατα τ αλλα, indeed, περιμενω πως και πως το 1ο μου ορεινο τρεξιμο τον επομενο μηνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις