Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω κ αυτο.Χθες πηρα αλμυρη πρωτη φορα στη ζωη μου και εβαλα μεσα γαλοπουλα, κασερι, ουγγαρεζα, καλαμποκι, μανιταρι και μπεικον.Δε με εντυπωσιασε, θα προτιμουσα αυγο/κοτοπουλο αλλα δεν ειχε.

Δοκιμασε κρεπα αλμυρη με γυρο...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Φαράγγι Σαμαριάς χτες, ειναι πολύ πιο απαιτητικό απο ότι το παρουσιάζουν οι τουριστικοί οδηγοί. 6 ώρες περπάτημα σε κακοτράχαλο έδαφος κι έπρεπε διαρκώς να κοιτάς κάτω για να μην γκρεμοτσακιστεις αντί να απολαμβάνεις την άγρια φύση που σε περιέβαλε. Καμία σαρανταρια φορές στραβοπάτησα και πήγα να στραμπουλιξω τον αστράγαλο αλλά τη γλίτωσα.

Μου έμεινε δώρο μια φουσκάλα σε ενα δάχτυλο του ποδιού και φυσικά πιάσιμο στα πόδια. Χορεύω χάλια όποτε βρήκα δικαιολογία για να μη σηκωθώ σήμερα στο γάμο να χορέψω :)

Δεν έχω πάει ποτέ (believe it or not)

Πονάνε τα τετρακέφαλα σήμερα σε βαθμό να μην μπορώ να περπατήσω.Έχω και γάμο το βράδυ :(

Δημοσ.

Πονάνε τα τετρακέφαλα σήμερα σε βαθμό να μην μπορώ να περπατήσω.Έχω και γάμο το βράδυ :(

Αν δεν είσαι ο γαμπρός δεν χρειάζεται να χορεψεις οπότε κούτσα κούτσα θα τι βγάλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Χανιά είσαι; Πλάκα θα έχει να πάμε στον ίδιο!

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάτε στον ίδιο, για να γνωριστείτε να κρατάτε από έναν αλτήρα στο χέρι :-)

• Like 3
Δημοσ.

Χανιά είσαι; Πλάκα θα έχει να πάμε στον ίδιο!

Ναι.Για πες σε ποιο κέντρο γίνεται το γλέντι σε σένα ? :P

Maus θα κρατάω το δίζυγο στη πλάτη  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ο γάμος γίνεται στις 18:30 στο ναό μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χαλεπα (αν τα λέω σωστά). Άμα είσαι εκεί έλα πες ενα γεια, θα ειναι εύκολο να με καταλάβεις. Ψηλός, αδύνατος κι αδερφός του γαμπρού ;)

Δημοσ.

Ο γάμος γίνεται στις 18:30 στο ναό μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χαλεπα (αν τα λέω σωστά). Άμα είσαι εκεί έλα πες ενα γεια, θα ειναι εύκολο να με καταλάβεις. Ψηλός, αδύνατος κι αδερφός του γαμπρού ;)

Ατύχησες,... εμάς γίνεται στο Αλκυών :P και έχει την επόμενη βδομάδα και στην Αθήνα(Διπλό γλέντι)

Να ζήσουν και τα σχετικά. :)

Δημοσ.

Κρίμα ρεβόλβερ, πλάκα θα είχε τέτοια σύμπτωση.

Να ρωτήσω κάτι. Εκτός της ημέρας ποδιών που γυμνάζω τις γάμπες κανονικά, σκέφτομαι Οποτε βρίσκω σκαλιά να τα ανεβαίνω με το μπροστινό μέρος των ποδιών κι όχι με ολόκληρο το πέλμα, για να γυμνάζω έξτρα τις γάμπες. Υπάρχει περίπτωση να καταπόνησω τα γόνατα και να κάνω μεγαλύτερη ζημιά απο ότι καλό;

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Εκτός της ημέρας ποδιών που γυμνάζω τις γάμπες κανονικά, σκέφτομαι Οποτε βρίσκω σκαλιά να τα ανεβαίνω με το μπροστινό μέρος των ποδιών κι όχι με ολόκληρο το πέλμα, για να γυμνάζω έξτρα τις γάμπες. Υπάρχει περίπτωση να καταπόνησω τα γόνατα και να κάνω μεγαλύτερη ζημιά απο ότι καλό;

Too much trouble πιστεύω. Εγώ θα έβαζα κανονική προπόνηση 1-2 φορές την βδομάδα επιπλέον σε όποια μέρα θέλεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...