Jethro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν να αρχιζει να ανταποκρινεται το σωμα μου, εριξα λιγο τα κιλα και αυξησα τις επαναληψεις. Κανω 3 σετ με λιγοτερα κιλα απο 15 επαναληψεις και 2 σετακια μαξ βαρος οσες επαναληψεις αντεξω. Εβαλα και 2-3 ασκησεις καινουργιες και ξεμπλοκαρα! Αν και να πω την αμαρτια μου, δεν νιωθω το ιδιο δυνατος με το προηγουμενο προγραμμα μου αλλα σφιγγω και βλεπω καλυτερο οπτικο αποτελεσμα. Οριακα ισοθερμιδικη διατροφη, με τρεξιμο το σ/κ Πειραικη η οποια κατ εμε ειναι δυσκολη διαδρομη, ανηφορικα, κατηφορικα εμποδια(σκατα σκυλου, παππουδια, παιδακια κλπ κλπ). Εχω υπολογισει οτι για να καθαρισω και να ριξω ικανοποιητικα το ποσοστο λιπους μου, πρεπει να χασω ενα πενταρι κιλα. 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως αναμενόταν από τη μυική αύξηση που είδα σε καθρέπτη και ζυγαριά/μεζούρα, ανέβασα επιδόσεις τόσο σε άνω όσο και κάτω κορμό. Nice, nice. 1
manzah80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάνο τώρα μπήκα ρε φίλε, δεν την πρόλαβα! Και ηταν και οι τελευταιες που εβαλα
mylo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορώ να βράσω μόνο το ασπράδι του αυγού, αν ναι πως?
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορώ να βράσω μόνο το ασπράδι του αυγού, αν ναι πως?Παιρνεις τη συσκευασια με το παστεριωμενο ασπραδι αυγου, ειδα κ στα ψυγεια του λιντλ, κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο
manzah80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το να βρασεις ολο το αυγο δηλαδη και να βγαλεις τον κροκο τι ειναι? 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 αναλογα ρε! ξερεις ποσοι παιζουν ακομη με γυναικεια κιλα? περα απο την πλακα εγω χτες που εκανα ποδια στην πρεσα εκανα εναλαξ με μια κοπελιτσα! ο 50αρης δισκος αν και αρκετα βαρης για να τον βαζεις/βγαζεις βολεψε. Ρε ασε τα gym kai ta βαρη ,γκομενα ντοπια εβγαλες ? Τι σκατα σε στειλαμε εκει ? 2
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Cottage τυράκι βρίσκουμε στα lidl? θέλω να πάω latapia ψάρι η όπως λέγεται και cottage. Ξέρει κανείς τομές?</p> ναι έβρισκα cottage coldessa κάπως έτσι με 2% light δλδ. Τα 200γρμ ...0.99€
bosei Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Cottage τυράκι βρίσκουμε στα lidl? θέλω να πάω latapia ψάρι η όπως λέγεται και cottage. Ξέρει κανείς τομές?</p> Το tilapia λες. Έχει ένα cottage το lidl, λογικά αυτό που λέει η Δήμητρα. Εγώ πάντως μόνο flair μπορώ να φάω κααααπως ευχάριστα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το tilapia λες. Έχει ένα cottage το lidl, λογικά αυτό που λέει η Δήμητρα. Εγώ πάντως μόνο flair μπορώ να φάω κααααπως ευχάριστα. το cottage μόνο με μακαρόνι zografos έχω καταφέρει να το φάω. το σάββατο έχει προσφορά μπανάνες με 1.11/κιλό και από πέμπτη έως σάββατο το μπασμάτι 1.79/κιλο αν φας τιλάπια από lidl πες μας εμπειρία και προπαντός τιμούλα 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάνο γιατί ρε φίλε τι παίχτηκε , χωνε φώτο! ------- Το λοιπόν πήρα τα ασπράδια , με μπανάνα, βρώμη, μέλι, γύρη, σπόρους από πασατέμπο, ακτινίδιο, και ελάχιστο χεμο για την γεύση, όλα στο μπλέντερ μέσα και απλά γάμησε! Σούπερ γεύση και τούμπανο από ενέργεια! Το μόνο αρνητικό είναι ότι είχε στον βασιλόπουλο 2.69 από 2.10 νομίζω που διάβασα χθες! Ελπίζω να μην το ακριβύνουν και άλλο..
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 έτρωγα για κάποιο καιρό παστεριωμένα ασπράδια και ήταν αηδία. Καλύτερα 2-3 ολόκληρα αυγά.
TEOKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάνο γιατί ρε φίλε τι παίχτηκε , χωνε φώτο! ------- Το λοιπόν πήρα τα ασπράδια , με μπανάνα, βρώμη, μέλι, γύρη, σπόρους από πασατέμπο, ακτινίδιο, και ελάχιστο χεμο για την γεύση, όλα στο μπλέντερ μέσα και απλά γάμησε! Σούπερ γεύση και τούμπανο από ενέργεια! Το μόνο αρνητικό είναι ότι είχε στον βασιλόπουλο 2.69 από 2.10 νομίζω που διάβασα χθες! Ελπίζω να μην το ακριβύνουν και άλλο.. Βρε τους @&€&@&@•Όντως μέσα σε 2 μέρες από 2,10 το πήγαν 2,69. Πήγα να ξαναπάρω σήμερα για το blender γιατί τα προηγούμενα τα έψησα
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλτο στο μπλέντερ με μπανάνες κ είναι τέλειο! Όπου βρούνε ευκαιρία αμέσως να κανομισουν, πέσαν με τα μούτρα οι σφιχτερμαν και το ακρίβυναν! Επειδή ξέρω ότι όταν γίνει γνωστό θα πουλάει πολύ, φοβάμαι ότι θα το ανεβάσουν και άλλο! Κορόιδα δεν είμαστε? καλά μας κάνουν.. Αλέξ δεν παίρνω χαμπάρι από γεύση, τόσα χρόνια έχει χαλάσει το σύστημα, πάνε όλα κάτω 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 δύο η τρία ελεύθερα γεύματα το μήνα... ιδού η απορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις