dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να τα κανείς; Να κοιμάσαι ανάσκελα σα πτώμα; να τα χω να τα χαίρομ-νται 1
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σε χαροποιει, δεν μ'αρσουν τα μεγάλα βυζια. Κι έχω πολύ καλό γούστο.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα ρε παπι... μια θα μας γινεις πουτσαρας μια δεν σ αρεσουν τα βυζια. Δημητρα κοτοπουλακι... και αλλες τροφες....
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συμβιβάζομαι και ας το βλέπω να λιπώνει... αναγκαίο καλό Λιβε, τα βυζάκια μας είναι από λίπος και λεμφαδένες...οπότε...πνίγω τον πόνο μου στον άνω θωρακικό να σφίξει να μου κρατάει ακόμα καλύτερα το εναπομείναν στήθος μου
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συμβιβάζομαι και ας το βλέπω να λιπώνει... αναγκαίο καλό Λιβε, τα βυζάκια μας είναι από λίπος και λεμφαδένες...οπότε...πνίγω τον πόνο μου στον άνω θωρακικό να σφίξει να μου κρατάει ακόμα καλύτερα το εναπομείναν στήθος μου Ε δεν θα πεθανουμε κιολας... καλο μετοπισθεν και τα μυαλα στα καγκελα. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ε δεν θα πεθανουμε κιολας... καλο μετοπισθεν και τα μυαλα στα καγκελα. εκεί στοχεύω, στον οπισθότυπο...για να δούμε 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το χεις, φουλ σκουοτ... κανε και 5*10
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το χεις, φουλ σκουοτ... κανε και 5*10 το χω το χω, φέτος καλύτερα αποτελέσματα 1
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δε με λέτε, ποσά κιλά βαρακια να πάρω; Για ένα χέρι. Και ποσά να πάρω; 1-2 είμαι 74 κιλά ( από 84 γαμω Τάνα μου)
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν κοιτάς λάστιχα καλύτερα που με 30 ευρώ καθαρίζεις για πολλά επίπεδα (που θα ανεβεις) ακόμα. Επίσης μπορείς να κάνεις περισσότερες ασκησεις. Αν επιμένεις στα βαράκια και μόλις άρχισες πάρε δύο 10κιλα αλλά ρυθμιζόμενα στα 5, 7,5 10. Σε κάνα μήνα θα προσθέσεις δίσκους να τα κάνεις 12.5 κοκ Εφόσον το συνεχίζεις το πραμα και δεν θες να γραφτείς σε γυμναστηριο, κάνε τουλάχιστον και καποιο συγκεκριμένο home workout. Θα δεις αποτέλεσμα. Α και δώσε και 10 ευρώ για μονόζυγο πορτας 5
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι τέτοιο εννοώ. Ρυθμίζεται η αντίσταση και κραταει καιρό. Μετρανε τα λάστιχα το λέω εκ πείρας. Αν δώσεις κάνα 70ρι παίρνεις αντιστάσεις που κρατάνε έφορος ζωης (Ακόμα και για όταν γίνεις τούμπανο και μικρύνει το πουλί σου) http://www.bbclub.gr/el/gfpgym-gofit-ultimate-pro-gym-3-power-tubes-dvd.html Ψάξε κάνα skroutz θα βρεις καλύτερες τιμές ισως
Zaknafein Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 +1 για το μονόζυγο, οπωσδήποτε να πάρεις ένα. Εγώ έκανα την πρώτη διαλειμματική χθες, 10χ400 @~1:30 για να μπει καλά το φθινόπωρο και είμαι περίπου σαν την Δήμητρα μετά από leg day ΑΚΑ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου 3
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 αν χοντρύνεις θα φαίνεται μικρότερο , αν βάλεις μυς-χάσεις λίπος θα φαίνεται καλύτερο σαν σύνολο. Να "παραφουσκώσεις" ούτε για πλάκα μη το λες , αν ήταν τόσο εύκολο θα είμαστε όλοι τούμπανοι . Το μικρό πιτσιφόκι στον κόσμο των γυμναστηρίων ή το έχεις απο την φτιάξη σου ή το αποκτάς μετά απο κούρα με deca αν δεν τρέξεις pct ή failάρεις μέσα στον κύκλο σου (deca only cycle = deca dick) πχ απλά googlαρε deca dick να καταλάβεις. Όλα τα άλλα είναι παπάτζες απο κομπλεξικούς που προσπαθούν να μειώσουν όποιον γυμνάζεται και έχει καλύτερο σώμα απο αυτούς για να μην νιώθουν λίγοι. Πάντως προσωπικά αν έχω μια εποχή αυξημένη πίεση αίματος και φλεβικότητα γενικά, τότε παρατηρώ όπως είναι λογικό και αυξημένη φλεβικότητα κ στον τέτοιο μου , μέχρι και τα αγγεία βλέπω και νιώθω περήφανος Το εργαλειο οτι και να γινει να μικρυνει ΔΕΝ γινεται..Εαν σηκωθει και κατεβει εκει το αιμα τοσο θα ειναι παντα ...Το προβλημα που λες δεν αφορα μονο την deca-νανδρολονη....Αφορα οποιοδηποτε φαρμακο που συνηθως μειωνει την ενδογενη παραγωγη τεστοστερονης και αν δεν πρεσαρεις στον κυκλο εξτρα τεστο εχεις σαν αποτελεσμα το να μην σου κανει κουκου τοσο ευκολα και γενικα να μην εχεις και τοσο ορεξη...Οπως και να εχει ομως σε εναν κυκλο θα εχεις ΠΑΝΤΑ μικρα balls ....Αλλα οχι αναγκαστηκα και εργαλειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις