Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπαμε bb ανδρικη κοιλιτσα. Εχω αρχισει να θολωνω, βλεπω παντου λιπος, ευχομαι τουλ να μεγαλωνει κανα μυακι γτ η καταθλψη ειναι προ των πυλων Μ αρεσει η γυναικα να χει πιασιματα.. Δωστε στο λαο γλουτούς στον θεο 2
king2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μ αρεσει η γυναικα να χει πιασιματα.. Δωστε στο λαο γλουτούς στον θεο Ετσι. Η νέα μόδα να είναι οι γυναίκες σκελετοι είναι χάλια.
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Νεα; Μήπως ξεχνάς την Twiggy; Ίσα-ισα που τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να έχουν πέραση οι κανονικές γυναίκες, όπως η Λοπεζ ή η Beyonce, που μάλιστα θεωρούνται "παχουλές". Δήμητρα, δε μου αρέσει ο τρόπος που αναφέρεσαι στο σώμα σου. Μιας και σε έχω γνωρίσει, έχεις εξαιρετικό σώμα αλλά πολύ αδύνατο και το να βάλεις μερικά κιλά θα σε κάνει ακόμα καλύτερη. Εσείς οι γυναίκες κάτι πρέπει να κάνετε με την αυτοεικόνα σας, σας καταστρέφει. just my 2 cents 1
παπι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μ αρεσει η γυναικα να χει πιασιματα.. Δωστε στο λαο γλουτούς στον θεο http://cdn.allthingsceleb.com/wp-content/uploads/2015/02/kim-khloe-butts-121914.jpg https://youtu.be/KF6wQy3IzLA
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορείς να την αγοράσεις από άλλο shop; Αν πάρεις πρωτεΐνη Myprotein πάρε γεύση σοκολάτα δεν βγάζει σχεδόν καθόλου αφρό. αν εχεις κανενα αλλο μαγαζι πες
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 bb.com ? iafstore? (ελληνικα γραφω τη τυχη μου)
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μ αρεσει η γυναικα να χει πιασιματα.. Δωστε στο λαο γλουτούς στον θεο http://cdn.allthingsceleb.com/wp-content/uploads/2015/02/kim-khloe-butts-121914.jpg και λουλουδατος! 4
viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 που να δεις και στα video του piana στο yt "you need to eat big to get big, come on" Ας δω τπτ απο asylum καλυτερα, παρα αυτο. =] και λουλουδατος! δεν ειναι το "das tattoo" thread...
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σπεκτ πόσες κολομπες θα τον έχουν παίξει με την πάρτη σου να ξερες
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 και λουλουδατος! Θα έκανα right click και google image search αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ αφού δεν φοράει βρακί α-ναι το tatoo σου μου αρέσει πολύ, αλλά σε βλέπω άνετα σε 5-6 χρόνια να είσαι full σε όλο το σώμα και αυτό δεν το γουστάρω. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θα έκανα right click και google image search αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ αφού δεν φοράει βρακί α-ναι το tatoo σου μου αρέσει πολύ, αλλά σε βλέπω άνετα σε 5-6 χρόνια να είσαι full σε όλο το σώμα και αυτό δεν το γουστάρω. φοραω ρε φαινεται στο αριστερο ποδι! ολο το σωμα οχι αλλα αρκετο ισως
coffeex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 αν εχεις κανενα αλλο μαγαζι πες Σου έστειλα PM.
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς άντεξες ρε μλκ Στεφ τόσες ώρες χτύπημα. Χαρά στο κουράγιο σου. Πάντως είναι ο 1ος κώλος που βλέπω και μου θυμίζει πίνακα ζωγραφικής
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 βρε δεν είπα οτι τον θαυμάζω σαν αθλητή , απλά μου αρέσει σαν χαρακτήρας όσο για κοιλιές χμμμ phil heath , ο κύριος μαλώνω με 15χρονα απο το internet άλλη μια και μια πρόσφατη πριν λίγες μέρες @ 1:57 παμ παρακάτω coleman πάμε άλλη μια J cutler και θα μπορούσα να ποστάρω για σελίδες αλλα δεν λέει κάτι , με ένα googlάρισμα ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι παίζει. όλοι αυτοί έχουν πάρει τίτλους mr Olympia, αυτό κάτι λέει , απ τη μια sad γιατι θεωρώ ξεφτίλα το freakshow με τις τεράστιες κοιλιές απ την άλλη δεν θα μπορούσε να είναι λόγος να φάει άκυρο ο kai, ιδικά με την παρακάτω φόρμα μια εβδομάδα πριν μακάρι κάποια στιγμή το BB να γυρίσει στην Arnold era και εκτός απο μάζες να υπάρχει και το aesthetic στοιχείο , αλλα αυτό είναι ποιο χλωμό κ απο πεθαμένο που να δεις και στα video του piana στο yt Προφανως και εχουν ολοι κοιλια..Ειδικα στις ποζες που τους εχουν πιασει οι καμερες που ειναι χαλαροι κτλ...Αλλα μιλαμε για ατομα που πατανε κοιλιακους και παλι εχουν τουρλα κοιλια...Το οτι εχει χαθει το v shape και εχει γινει bottle shape ειναι προφανες και οι λογοι ειναι οτι οσο ανεβαινουν τα κιλα στο olympia κτλ ειναι αναγκαιο κακο..Ο arnold κατεβαινε 20-25 κιλα κατω απο τους σημερινους...
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς άντεξες ρε μλκ Στεφ τόσες ώρες χτύπημα. Χαρά στο κουράγιο σου. Πάντως είναι ο 1ος κώλος που βλέπω και μου θυμίζει πίνακα ζωγραφικής αφου ειναι εργο τεχνης απο ολες της αποψης το κωλομερι μου ρε γιαννη! 50-55 ωρες ηταν! νταξει πονεσα γαματα αλλα ετσι ειναι αυτα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις