Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα απαρτια

ΓΙατι ειναι τοσο δυσκολο να βρεις την κλασικη βρωμη και οχι την νιφαδα; 

Aυτα εννοω.. στα σουπερ μαρκετ οτι μαρκα και να εχω βρει ειναι νιφαδες, εκεινες οι ψιλοκομμενες . 

pile-of-oats.jpg

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα απαρτια

Aυτα εννοω.. στα σουπερ μαρκετ οτι μαρκα και να εχω βρει ειναι νιφαδες, εκεινες οι ψιλοκομμενες . 

pile-of-oats.jpg

βρες μαγαζι με βιολογικα κτλ και θα βρεις χυμα βρωμη και οχι μονο. Εγω ποτε δεν παιρνω απο σουπερ μαρκετ

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα απαρτια

pile-of-oats.jpg

O Βασιλοπουλος έχει τέτοια βρώμη bio κάτι λέγεται 2,10€/500γρ κάτι τέτοιο.Η πιο νόστιμη πάντως είναι του παππού.

• Moderators
Δημοσ.

O Βασιλοπουλος έχει τέτοια βρώμη bio κάτι λέγεται 2,10€/500γρ κάτι τέτοιο.Η πιο νόστιμη πάντως είναι του παππού.

QUaker? 

εγω απο οταν ξεκινησα να παιρνω χυμα βρωμη δεν μπορω να την φαω αυτη μου φαινεται απαισια

Δημοσ.

αν δεν μας πεις τι τρως δεν μπορουμε να σου πουμε..

Γενικα κοψε τη σαβουρα γλυκα, πολλα λιπαρα κτλ. Τρωγε υγιεινα και προσεεξε τις ποσοτητες

Γενικά είμαι του κρέατος. Επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω και σπουδάζω τώρα η κατάψυξη έχει, αρακά, ένα κομμάτι σουφλέ, σουτζουκακια με ρύζι, αυτά...

Να προσπαθήσω να τρώω περισότερο στεγνά φαγητά; Τότε που έκανα την πρώτη προσπάθεια απώλειας βάρους, έτρωγα και βλακείες αλλά δεν έτρωγα βραδινό, κάθε πρωί έτρωγα γάλα με δημητριακά, μετά την προπόνηση ένα τοστ αψητο με ντομάτα και τυρί, και από φρούτα μπανάνες. Κλασσικά πολύ νερό, τσάι πράσινο και δεν έτρωγα πολλές σοκολάτες (1 φορά την εβδομάδα) και γαριδάκια κλπ τα έχω κόψει. Αντε καμία φορά να φάω popcorn.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα. Τρως γάλα με δημητριακά, τοστ άψητο, μεσημεριανό και μερικά φρούτα; 30 κιλά έπρεπε να ήσουν κι όχι 106!!

Γράψε αναλυτικά τι τρως Ντίνο.

• Like 1
Δημοσ.

χαχα

ασχετο αλλα γ καποιο λογο ποτε δε μαρεσε η συγκεκριμενη ασκηση. Για τρικεφαλα , σκοινι στην τροχαλια μεχρι να βγουν καπνοι.

• Like 1
Δημοσ.

H φωνή μου, όση βγαίνει, είναι σαν να 'χει ψεκαστεί τεστοστερόνη...οξεία τραχειίτιδα 
αύριο θα φροντίσω να μην βγάλω κουβέντα στο γυμναστήριο και γίνω ρόμπα 

Δημοσ.

Μπα "ελληνικες" γι αρχη :P

Σκοτώνουν αρθρώσεις οι γαλλικές για αυτό, ειδικά με φορτωμένα κιλά. 

Iσχυει πως δεν ειναι η καλυτερη ασκηση για τρικεφαλα εχει "παρενεργειες "  καλα για την Μαργαριτα δεν το συζηταμε καν ,για αυτο ρωτησα .

• Like 4
Δημοσ.

Iσχυει πως δεν ειναι η καλυτερη ασκηση για τρικεφαλα εχει "παρενεργειες "  καλα για την Μαργαριτα δεν το συζηταμε καν ,για αυτο ρωτησα .

και μιας και το φέρνει η κουβέντα ποιά θεωρείται την καλύτερη άσκηση απομόνωσης 3φάλων; 

• Like 1
Δημοσ.

Τροχαλία. Εγώ την κάνω με λάστιχα και ειναι γαμάτη. Στα καπάκια γυρνάω πλάτη, χέρια πάνω από το κεφάλι και τέντωμα/μάζεμα. Super set ftw!

• Like 5
Δημοσ.

Τρικέφαλους στην τροχαλία με συγκεκριμένο τρόπο όπως είχε δείξει με σχετική φωτογραφία ο Mau-Maus παλιότερα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...