dimitra_m3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Fail= δεν σταματάς αν δεν δακρύσει το μάτι από το επερχόμενο "εγκεφαλικό"Το γυμναστήριο της Δήμητρας δεν είναι τυχαίο που αναφέρεται ως ναός. Όχι μόνο της πληθώρας οργάνων αλλά κυρίως του ότι φεύγεις γονυπετής !!! Πραγματικά, σε θαυμάζω που κατάφερες να οδηγήσεις! Φαντάσου κιόλας να 'χες κανονικότητα σε ένταση και στα διαλείμματα ... Ευχαριστούμε Άλεξ, μοναδική εμπειρία να γυμνάζεσαι και παράλληλα να διδάσκεσαι/μαθαίνεις! Ήταν να έρθει και ο mikes? Έχασε !!! 5
alex_000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Χάρηκα που τα είπαμε μάγκες και κάναμε μια ωραια προπονησουλα (ήθελε λίγο παραπάνω αλλά δεν είχαμε χρονο). Δεν ήρθα να "διδάξω" κανένα φυσικά, απλά ήθελα να σας δείξω την δικη μου οπτική γωνία στο θέμα προπόνηση, και από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει τα όρια του και τον εαυτό του και ας κανει οτι νομιζει. Γιάννη χαίρομαι πολύ που πειστικες και αποφάσισες να πας γυναστηριο έστω και μια φορά την ευδομαδα, θα κάνει πολυ μεγάλη διαφορά, οι παραπάνω θερμίδες που θα τρως δεν θα γίνονται λιπος. Με 4 φορές την ευδομαδα προπόνηση σαν την σημερινή το σώμα θα αρπάξει όπως δεν φαντάζεσαι. Σήμερα ότι είχες το έδωσες μπράβο! Η Δημήτρα ειλικρινά με εντυπωσίασε με την φοβερή τεχνική της σε όλες τις ασκήσεις και με το πείσμα της. Ειλικρινά το λέει η καρδιά σου, και αν προπονείσαι μόνη σου όπως σήμερα τα νατουραλ όρια σου θα τα χτυπήσεις σίγουρα στο μέλλον. 3
j0hnn1e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα dymatiz είναι από τις καλύτερες. Τίμια σε γεύση διαλυτότητα και ποιότητα Σε ενα πίνακα με μετρήσεις που είχε βγει στο ιντερνετ πριν κάτι χρόνια ήταν η χειρότερη. Στις 75αρες π.χ. (πρωτεΐνες) είχαν βρει περιεκτικότητα 50 ή λιγότερο..
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 και ωραία έκφραση και ωραίο σώμα ανάρτησες stavi, εύγε 2
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Λιγο περιεργη ερωτηση με (ισως) ευκολη απαντηση. Σε σχεση με περσυ τετοια εποχη εχω παρει 4 κιλα.Υπαρχει περιπτωση το μεγαλυτερο μερος απο αυτα να ειναι λιπος οταν εχω βελτιωσει σε σχεση με περσυ επιδοσεις?
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και που μπορει να οφειλεται?Στην καλυτερη τεχνικη, στο οτι δεν ειχα πιασει το max μου ετσι κι αλλιως?
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και που μπορει να οφειλεται?Στην καλυτερη τεχνικη, στο οτι δεν ειχα πιασει το max μου ετσι κι αλλιως? Μέτρα το % bf αν μπορείς. Αλλά αφού λες ότι έχεις βελτιώσει τις επιδόσεις σου μην σε φοβίζει το ότι πήρες κιλά.
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και που μπορει να οφειλεται?Στην καλυτερη τεχνικη, στο οτι δεν ειχα πιασει το max μου ετσι κι αλλιως? στο τι χλαπακιάζεις
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν χλαπακιαζω χαζομαρες (που δεν χλαπακιαζω) λογικα δεν θα επηρεαζονται αρνητικα και οι αποδοσεις?
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν χλαπακιαζω χαζομαρες (που δεν χλαπακιαζω) λογικα δεν θα επηρεαζονται αρνητικα και οι αποδοσεις? Δώσε τίποτα info. Ύψος,ηλικία,βάρος, κλπ. Τι είδους γυμναστική κάνεις?
4saken Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1,75-35-75. Εδω και 2 χρονια σχεδον εχω σταματησει τα βαρη και κανω bodyweight προγραμματα... Pushups,pullups,squats,burpees κτλ.
Mikeasdf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ηθελα να ερθω παιδες αλλα σημερα απο τις 10 ημουν στους δρομους (κουρεμα, σουπερ μαρκετ, συμμαζεμα) και δε γινοταν να σας προλαβω. Νομιζα θα πηγαινατε μεσημερακι (3-4) οποτε λεω θα σας προλαβω, αλλα πηγατε νωριτερα.Δεν πειραζει, ελπιζω να επαναληφθει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις