Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

274 μέρες....ακούγονται πολλές αλλά περνάνε.

Αν είσαι τυχερός ίσως έχετε και γυμναστήριο όπως εμείς(αν και το πιο πιθανό είναι να κοιμάσαι στον ελεύθερο χρόνο σου όπως η πλειοψηφία).

Το φαγητό είναι σαβούρα οπότε προετοιμάσου.

Για το gym απ' ό,τι έχω καταλάβει όταν φύγω από το κέντρο θα πρέπει να πάω να γραφτώ κάπου. Θα είμαι ο καμμένος του παραδείγματος που λές πάνω. Ερώτηση. Παίζει να μπορώ στην μονάδα να πάρω μαζί μου τα weightlifting παπούτσια και την ζώνη ?

Που παρουσιαζεσαι μπος;

Εχω φιλο που παρουσιαζεται Ναύπλιο.

Μια χρησιμη εφαρμογη που σκαναρη το barcode απο τα φαγητα, σου αναφερει θερμιδες,υδατάνθρακες,πρωτεΐνες και λιπαρα.

myfitnesspal

Μεσολόγγι παρουσιάζομαι Λίβε.

Την ξέρω την εφαρμογή αλλά δεν νομίζω να έρχεται το φασόλι από το μαγειρείο με barcode :-D. Τα μαγειρευτά είναι  που με καίνε. Στις σαβούρες βλέπεις εύκολα τι παίρνεις οπότε κάνεις το κουμάντο σου.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Για το gym απ' ό,τι έχω καταλάβει όταν φύγω από το κέντρο θα πρέπει να πάω να γραφτώ κάπου. Θα είμαι ο καμμένος του παραδείγματος που λές πάνω. Ερώτηση. Παίζει να μπορώ στην μονάδα να πάρω μαζί μου τα weightlifting παπούτσια και την ζώνη ?

Στη μονάδα μπορείς να τα πάρεις σίγουρα χωρίς να σου πει κανείς τίποτα.Αν δεν έχετε γυμναστήριο(άκα πας σε κάνα κωλόστρατόπεδο) και σας βγάζουν συχνά 1-1 έως 3-1 τότε αξίζει και το γυμναστήριο έξω...επίσης,μην ξεχνάς ότι η πλειοψηφία των στρατοπέδων είναι εκτός των πόλεων οπότε θα θες και κάμποση ώρα για να πας.

Μεσολόγγι 

Πολύ αγγαρεία και το χειρότερο φαγητό που θα φας ποτέ....όσα άτομα από την σειρά μου και την επόμενη ήρθαν από εκεί αυτά μας έλεγαν.Θα πας μετά στη μονάδα και το φαγητό θα σου φαίνεται βασιλικό :P 

Δημοσ.

Στη μονάδα μπορείς να τα πάρεις σίγουρα χωρίς να σου πει κανείς τίποτα.Αν δεν έχετε γυμναστήριο(άκα πας σε κάνα κωλόστρατόπεδο) και σας βγάζουν συχνά 1-1 έως 3-1 τότε αξίζει και το γυμναστήριο έξω...επίσης,μην ξεχνάς ότι η πλειοψηφία των στρατοπέδων είναι εκτός των πόλεων οπότε θα θες και κάμποση ώρα για να πας.

Μεσολόγγι 

Πολύ αγγαρεία και το χειρότερο φαγητό που θα φας ποτέ....όσα άτομα από την σειρά μου και την επόμενη ήρθαν από εκεί αυτά μας έλεγαν.Θα πας μετά στη μονάδα και το φαγητό θα σου φαίνεται βασιλικό :P 

Ωραίος, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 1 μήνας έμεινε οπότε έχω λίγο κλαψομούνιασμα ακόμα να γράψω  :-D

Δημοσ.

Boss σε ενάμιση μήνα από τωρα το τελευταίο πράμα στο μυαλό σου θα είναι το γυμναστήριο. Άσε τις ζώνες και τα παπούτσια

• Like 4
Δημοσ.

Boss σε ενάμιση μήνα από τωρα το τελευταίο πράμα στο μυαλό σου θα είναι το γυμναστήριο. Άσε τις ζώνες και τα παπούτσια

Μακάρι. Κι εγώ ελπίζω να μην με νοιάζει τόσο γιατί θα χαλαστώ. 

Δημοσ.

Τον αρχαίο τον καιρό όταν υπηρετούσα Κομοτηνή έιχαμε έναν καμένο ΒΒερά. Γούσταρε να πηγαίνει αγγαρεία σκουπίδια γαι να σηκώνει τα βαρέλια. Όποτε τον άλλαζα σκοπιά είχε βγάλει μερικές εκατοντάδες push ups. Στον όρχο έιχε γεμισει κάτι ντενεκέδες με τσιμέντο και έκανε σκουώς και άλλα διάφορα. lol....

Δημοσ.

Bosei νομιζω οτι το βασικο σου μελημα οσο εισαι φανταρος ειναι να ""επιβιωσεις""". Υπνος και γεματο στομαχι θα ναι οι βασικες σου προτεραιοτητες...

Δημοσ.

@dimitra_m3: Μιας και μιλάγαμε για foam rolling πριν κάποιες σελίδες, βρήκα ένα σχετικό video από τον Omar. Δεν ξέρω πόσης εκτίμησης τυγχάνει ο τύπος γενικά στο thread, αλλά από τα λίγα που είδα, μου φάνηκε ΟΚ. Εάν θες ασκήσεις foam rolling ειδικά για αποκατάσταση μετά από leg day, πες μου να δω τι μπορώ να κάνω/να βρω.

• Like 1
Δημοσ.

@dimitra_m3: Μιας και μιλάγαμε για foam rolling πριν κάποιες σελίδες, βρήκα ένα σχετικό video από τον Omar. Δεν ξέρω πόσης εκτίμησης τυγχάνει ο τύπος γενικά στο thread, αλλά από τα λίγα που είδα, μου φάνηκε ΟΚ. Εάν θες ασκήσεις foam rolling ειδικά για αποκατάσταση μετά από leg day, πες μου να δω τι μπορώ να κάνω/να βρω.

εχθές το foam με γλύτωσε από τράβηγμα στο σημείο του απαγωγού μετά από διατάσεις!!! 

wizzy, έχω κάποιες ενοχλήσεις σε συνδέσμους στο γόνατο... ποδήλατο με straps ενδείκνυται;

Δημοσ.

εχθές το foam με γλύτωσε από τράβηγμα στο σημείο του απαγωγού μετά από διατάσεις!!! 

wizzy, έχω κάποιες ενοχλήσεις σε συνδέσμους στο γόνατο... ποδήλατο με straps ενδείκνυται;

Εμ, είδες τι καλό κάνει το foam roller! :-)

Με πόνο στο σύνδεσμο, οι επιλογές που σκέφτομαι είναι δύο: Ή απέχεις εντελώς από το ποδήλατο μέχρι να δεις τι γίνεται με τον σύνδεσμο ή, εάν για κάποιο λόγο, πρέπει να κάνεις ποδήλατο, τότε θα κάνεις με την ελάχιστη δύναμη που απαιτείται έτσι ώστε να μην πονάς. Κοινώς, δοκιμάζεις να κάνεις σε ένα επίπεδο δυσκολίας κι αν σε πονάει, τότε πας στο αμέσως πιο ελαφρύ, μέχρι να βρεις αυτό που δεν πονάς καθόλου. Πάντως, στη θέση σου, θα απείχα από το ποδήλατο μέχρι να δω τι συμβαίνει με το σύνδεσμο - δεν είμαστε για τενοντοπάθειες (που λέει κι ο bosei!).

Ο πόνος πώς προέκυψε;

Όταν λες "straps" για τα πόδια, φαντάζομαι ότι εννοείς ένα είδος "επιδέσμου" που "πιάνει" ακριβώς κάτω από το γόνατο. Δεν ξέρω ποια είναι η χρήση τους, μόνο οπτική εμπειρία έχω, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη.

• Like 1
Δημοσ.

ακόμα και στα deload που μπήκα αυτές τις προπονήσεις έχω πάλι πρηξίματα ... normal or abnormal?

wizzy, το μόνο που ξέρω είναι ότι με παγοθεραπεία μειώνεται και ότι έχω ευερέθιστη επιγονατίδα (?!)
από τότε που απέκτησα το ποδήλατο της diadora ξανά εμφανίστηκε το θέμα !!! δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένη...έχω σκεφτεί ότι παίζει και να ναι με ιμάντα......... 

Δημοσ.

Ο Δημήτρης είναι επιβλέπων γυμναστής στο cross training στο γυμναστήριό μου.

Απίστευτος!!!!

• Like 4
Δημοσ.

[...]

wizzy, το μόνο που ξέρω είναι ότι με παγοθεραπεία μειώνεται και ότι έχω ευερέθιστη επιγονατίδα (?!)

από τότε που απέκτησα το ποδήλατο της diadora ξανά εμφανίστηκε το θέμα !!! δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένη...έχω σκεφτεί ότι παίζει και να ναι με ιμάντα......... 

Επ, κοπελιά, δεν μου είπες κάτι για ευερέθιστη επιγονατίδα όταν συζητάγαμε για την αγορά του στατικού ποδήλατου - ίσως τελικά να μην ήταν σωστή η αγορά!

Κοίτα, πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Όμως, έχω μια γνωστή που είχε κι αυτή πρόβλημα στην επιγονατίδα - βασικά, το η όλη άρθρωση στο αριστερό της γόνατο "δούλευε" με λανθασμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να μην "ανοίγει" και να μην "κλείνει" σωστά. Έκανε ποδήλατο απρόσκοπτα, κάποιες φορές πονούσε, κάποιες όχι, ώσπου σε κάποια φάση ο πόνος έγινε μόνιμος και δυνατός. Με τα πολλά, ανακάλυψε ότι το πρόβλημα οφειλόταν στον τρόπο που πατούσε το πέλμα της. Πήγε σε έναν ειδικό και της έφτιαξε ορθωτικά πέλματα, τα οποία τα φοράει με όλα της τα παπούτσια (πολιτικά, αθλητικά, ποδηλατικά) και το πρόβλημα διορθώθηκε. Η άρθρωση πλέον "δουλεύει" όπως πρέπει και ο πόνος εξαφανίστηκε.

Θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις. Τα ορθωτικά πέλματα δεν είναι φτηνά, στοιχίζουν γύρω στα €120, αλλά άμα είναι να προλάβουν μελλοντικές παθήσεις στο γόνατο, χαλάλι. Σκέψου το.

• Like 1
Δημοσ.

Για να δεις διαφορά στο σώμα σου σε φάση recomp -δηλαδή να μείνεις στα ίδια κιλά και να αλλάξει η σύσταση λίπους/μυς- θέλει χρόνο και βάλε. Φυσικά δε θα δεις διαφορά σε 2 μήνες.

Αν θυμάμαι καλά ένα βίντεο που ανέβασες με το deadlift, είσαι αρκετά αδύνατος οποτε μπορείς να δεις διαφορά αν μπεις σε όγκο. Κι είναι και καλός δείκτης για ποιότητα προπόνησης γιατί αν η διατροφή σου είναι σωστή -ελαφρώς υπερθερμιδική με ταυτόχρονη έμφαση σε συχνή λήψη πρωτείνης ώστε να φτάσεις να παίρνεις 2-3 φορές το βάρος σου σε πρωτείνη- τότε θα πρέπει να βάζεις μυς. Αν όμως παχύνεις και βάλεις κυρίως λίπος αντί για μυς σημαίνει πώς δε γυμνάζεσαι αρκετά απαιτητικά.

https://www.dropbox.com/s/48rizjlx6ar3re5/DSC_0007.JPG?dl=0

οχι φιλε μ εβαλα 2 κιλα απο τοτε χεχε :D 

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση 5γρ κρεατίνη πριν την προπόνηση και 5γρ μετα είναι καλα ;;; και πολύ νερό βέβαια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...