Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτεΐνη, ζορικες ασκησεις αντιστασεων κ χρονια για να βαλεις καθαρους μυες.

Κοψε το πολυ αεροβιο αν δν θες να χασεις στηθος.

Εχασες πολλα κιλα, διχως να αναφερεις το βαθος χρονου, οποτε λογικο να σε σοκαρει η απωλεια του. Δυστυχως, ειναι απο τα πρωτα που θυσιαζονται στο βωμο της καυσης.

Τρωγε καθαρα κ υγιεινα σε βαθος χρονων κ ολα θα ερθουν. Υπομονη κ επιμονη.

Δωσε εμφαση στα βαρη απο το αεροβιο πια, αποψη μου

Οκ!Τα έχασα περίπου μέσα σ'ενα ενάμιση χρόνο!Σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή!

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

σπεκτ το αντίθετο !

τα σιλικονατα ειναι ωραια για μάτι , αλλα χάλια στην αίσθηση, στο άγγιγμα ..

σου μιλαει μεγάλη εμπειρία λέμε :)

Για πέρνα από εδώ και πες τι score έβγαλες:

http://www.sofeminine.co.uk/news-celebrities/natural-breasts-or-fake-boobs-celebrity-quiz-s1547209.html

Δημοσ.

παιδια για τους λιποδιαλύτες τη γνώμη έχετε? είχα μια συζήτηση με γνωστό και με είπε οτι η γυναίκα του παίρνει. κάνουν τίποτα? (σε συνδιασμό πάντα διατροφής - εκγύμνασης), παρενέργειες έχουν?

ΕΧΟΥΝ παρενεργειες!

Ειδικα τα φατ μπερνερς και τα προεξασκητικα!

Το Iron Dream του Αρνολντ(!) περιειχε DNP! οσοι δεν γνωριζουν τι ειναι το dnp google it..

Καλα για προεξασκητικα δεν το συζηταμε,αμετρητα pre εχουν φαει ban για απαγορευμενες ουσιες.

With that being said,διαφωνω με μερικες ουσιες που απαγορευονται αλλα το να τις βαζουν κρυφα ειτε νομιμες ειτε μη ειναι απαραδεκτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χύμα..

Τα σιλικονάτα είναι μπλιαχ σε συνδυασμό με την ψυχολογία της φέρουσας " μην ζουλάτε μην ακουμπάτε " ξενέρωμα λέμε...

Δεν μασάμε ρεεε. Περίπατο στο παρελθόν . Αύριο έχει προπόνηση Bjj. Μετά το fail στο wado ryu ελπίζω το 10μηνο στα βάρη να βοηθήσουν στο παλαιστικό...

Μιλάμε κάποιες γυναίκες θαύματα είναι για χάζεμα. Γυμνάστρια μεν αλλά 50αρι πάγκο Χ10χ3 ΚΑΙ με θυληκό σώμα "απ´ολλα ",απλά δεν....

Για ζέσταμα έχω βολευτεί τα λάστιχα...

Κυκλοφόρησε στα γνωστά στέκια. Τίποτα ιδιαίτερο αλλά με μπόλικο ξυλίκι και φαρμακωμένους τούμπανους....http://youtu.be/ag_rmDzG3Vg

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1
Δημοσ.

τσαγακι με λεμόνι θα βοηθήσει στο να πεσω σε λίπος άμα το έχω φτάσει σε σημείο ώστε να κάνω το απετουμενο αεροβιο και έχοντας χαμηλά τον υδατάνθρακα

Δεν είναι και τπτ να πίνω ένα την ημέρα αλλά άμα δεν αξίζει γτ να το κάνω όχι ότι Είμαι γραμμωση απλά το έχω απορία

• Moderators
Δημοσ.

τσαγακι με λεμόνι θα βοηθήσει στο να πεσω σε λίπος άμα το έχω φτάσει σε σημείο ώστε να κάνω το απετουμενο αεροβιο και έχοντας χαμηλά τον υδατάνθρακα

Δεν είναι και τπτ να πίνω ένα την ημέρα αλλά άμα δεν αξίζει γτ να το κάνω όχι ότι Είμαι γραμμωση απλά το έχω απορία

μην σκεφτεσαι ακομη το πως θα ριξεις το λιπος αλλα το πως θα βαλεις σωστο κρεας (μυς) πανω σου!

• Like 3
Δημοσ.

και το νερακι του θεου χημικο ειναι,καραμελα εχει γινει αυτη η λεξη..

παω να ταϊσω τον δεξιο μου τρικεφαλο,πεινασε!

Ο καθενας οπως νομιζει.

Ειμαστε εδω για να κοντραριζομαστε μου φαινεται, παρα να διορθωνουμε.

Δημοσ.

γκραμαρ νατσι και τα σχετικά...  :devil:

The dire consequences of multitasking...

-----------

Έχω σοβαρό θέμα. Η πρέσα ειναι απο αυτές με τις πλάκες που επιλέγεις το βάρος που θες και σπρώχνοντας παει το σώμα προς τα πίσω όχι τα πόδια μπροστά (νομίζω λέγετε οριζόντια πρέσα). Το θέμα ειναι ότι κάνω 14επαναληψεις με τα 100 κιλά που έχει για μέγιστο. Αργές, ελεγχόμενες επαναλήψεις.

Σκέφτομαι να φορτώσω πολύ σε σκουοτ, leg curls και μηριαίους και να την αφήσω για το τέλος μπας και η κούραση με κρατήσει πίσω και γίνει δουλειά με τα 100 κιλά που έχει. Πολύ χαλαστηκα ομως, εγω ήθελα την πρέσα που κάναμε με τον Αλεξ. Γι αυτό το λόγο πήγα τζιμ γμτ!

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε στα γνωστά στέκια. Τίποτα ιδιαίτερο αλλά με μπόλικο ξυλίκι και φαρμακωμένους τούμπανους....http://youtu.be/ag_rmDzG3Vg

ρε συ πήγα να το κατεβάσω επειδή μ αρέσουν τα εγα με φυλακές κτλ αλλα βλέπω βαθμολογία 2 !!! τι φάση ?

http://www.small-industry.com/movie-ma39f7d5ee3.html

----

γιαννη τι μηχάνημα ειναι , δεν μπορείς να φορτώσεις κιλα εχτρα ?

Δημοσ.

The dire consequences of multitasking...

-----------

Έχω σοβαρό θέμα. Η πρέσα ειναι απο αυτές με τις πλάκες που επιλέγεις το βάρος που θες και σπρώχνοντας παει το σώμα προς τα πίσω όχι τα πόδια μπροστά (νομίζω λέγετε οριζόντια πρέσα). Το θέμα ειναι ότι κάνω 14επαναληψεις με τα 100 κιλά που έχει για μέγιστο. Αργές, ελεγχόμενες επαναλήψεις.

Σκέφτομαι να φορτώσω πολύ σε σκουοτ, leg curls και μηριαίους και να την αφήσω για το τέλος μπας και η κούραση με κρατήσει πίσω και γίνει δουλειά με τα 100 κιλά που έχει. Πολύ χαλαστηκα ομως, εγω ήθελα την πρέσα που κάναμε με τον Αλεξ. Γι αυτό το λόγο πήγα τζιμ γμτ!

είναι λίγο τραγική αυτή που περιγράφεις. Μηχάνημα είναι ουσιαστικά.. Δεν έχει καμία πρέσα που φορτώνεις δίσκους?

Δημοσ.

Εμενα εχει και τις δυο πρεσσες.

Αν ξεπεράσεις τα 100 πας στην πιο μεγαλη να φορτωσεις κιλα.

Οταν του ειπα ελα να μου δειξεις πως να εκτελω την άσκηση στην πρεσσα, με ρωτησε ποσα κιλα κανω, δεν ειχα κανει ποτε, μου ειπε αν κανεις πανω απο 100+ παμε στην αλλη, πιο κατω μπορεις να δουλευεις σε αυτη που ειναι με την πλακα.

Γιαννη παιξε με πυραμιδα πχ 85,90 95, 100 95 85 75 χαμηλωσε τα διαλλειματα

Δημοσ.

Γιάννη μπορείς να κάνεις είτε αυτό που λες, να την βάλεις στο τέλος όταν είσαι κουρασμένος. Αυτή βέβαια είναι λύση που θα κρατήσει 1-2 μήνες. Μετά, ακόμα και στο τέλος 20άρες θα παίζεις.

Μία άλλη λύση είναι να φορτώνεις 20κιλους δίσκους εκεί που είναι οι fix πλάκες. Κάπως Link.png Site: έτσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...