afentiko Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που πάντα είχα απορία είναι γιατί ένα ερασιτέχνης αθλητής να πάρει αναβολικά; Tόσα πολλά μπορεί να του δώσουν τα οποία δεν μπορεί να τα αποκτήσει με προπόνηση, καλή διατροφή και συμπληρώματα; Δλδ σε ανεβάζουν τόσο πολύ σε επίπεδο που είναι worth it να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου και ειδικά παίρνοντας κάτι το οποίο είναι σε πειραματικό στάδιο; Η short version απάντηση είναι πολύ απλά "ναι". Το θέμα είναι αν εσύ θεωρείς ή νιώθεις ότι το έχεις σοβαρά ανάγκη να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Αν έχει τόσο σημασία για εσένα να γίνεις 'κτήνος' ναι θα πάρεις αναβολικά γιατί δε γίνεται αλλιώς. Οπότε η σωστή ερώτηση δεν είναι αν αξίζουν τα αναβολικά (Γι αυτό που κάνουν αξίζουν) αλλά τι θέλεις εσύ να πετύχεις.
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 κι εμενα μ αρεσουν τα adizero (εχω τα boston boost) που ειναι minimal αλλα τα δικα μου τα ποδια θελουν μεγαλυτερη προστασια και στο 5ρι με πονεσε το ποδι που τα φορεσα. Γι αυτο τα κραταω για βολτες και πηρα δευτερο nimbus για τρεξιματακι 1
king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 καλα για μενα ειναι αδιανοητο που ο κοσμος ακομη καπνιζει. Το αλκοολ παει στο διαολο πινεις φτιαχνεις κεφαλι κατι παει και ερχεται τσιγαρο ομως δεν προσφερει τιποτα περα απο καρκινο! Και εννοειται οτι πλεον ολοι ξερουν τι προκαλει Οχι μόνο καπνίζει αλλά αυξάνεται συνεχώς. Σε μπαράκια σπάνια θα βρεις παρέες που να μην καπνίζει κανείς. Ότι χειρότερο υπάρχει και η μαλακια είναι ότι το τρώμε και εμείς στη μάπα.
snow22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κάνω κάτι σταθερά: βάρη. Στην αεροβικη ψάχνομαι. Το έχω ξαναγράψει πως μόνο άμα γουστάρεις καργα αυτό που κανεις θα δώσεις το 100%. Μέχρι να το βρω θα δοκιμάζω πράγματα. Στατικό ποδήλατο δε με άρεσε, θέλω να είμαι έξω (για τον ίδιο λόγο έφαγε χ και ο διάδρομος στο τζιμ). Η παραλία που αρεςε (δεν τρελάθηκα κιόλας ομως) ειναι μακριά, επομένως θα δοκιμάσω κάτι αλλο. Δοκίμασες tabata η κάτι τέτοια ?
king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 θάνατος σε όσους καπνίζουν Καλα είπαμε μην το πας τόσο μακριά. Και ο πατέρας μου καπνίζει αλλά ότι και να πεις κανεις δεν ακούει.
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλα είπαμε μην το πας τόσο μακριά. Και ο πατέρας μου καπνίζει αλλά ότι και να πεις κανεις δεν ακούει. και γω καπνίζω
Vapir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 το κάπνισμα αυξάνει λίγο το μεταβολισμό κ μειώνει την πείνα , κάποιος που καπνίζει μπορεί πολύ ποιο εύκολα να κάνει γράμμωση αυτό είναι fact και πάνω σε αυτό πατάνε οι περισσότεροι που γυμνάζονται για να το δικαιολογήσουν μιας και ούτε το high των υπόλοιπων ναρκωτικών δίνει ούτε τίποτα που να δικαιολογεί τη χρήση τουεγώ δε λέω ούτε θάνατος ούτε θα κατακρίνω τον άλλο , όσο δεν σχολιάζει λιγότερο βλαβερές συνήθειες όπως τα αναβολικά κλπθεωρώ μάγκα αυτόν που δεν κάνει τίποτα απο τα δύο. Λίγο αλκοόλ που κ που κάνει καλό , όπως και τα "κακά" λιπαρά της σαβούρας , χρειάζονται με μέτρο. Τα αναβολικά και τα τσιγάρα δεν χρειάζονται , ούτε σε μικρή δόση ούτε σε μεγάλη δόση και μάλιστα η νομιμότητα πώλησης τσιγάρων και καπνού είναι ο μεγαλύτερος παραλογισμός , αφού είναι δεκάδες φορές ποιο βλαβερά απο τόσα άλλα παράνομα πράγματα. Ξέρω πως αν ποτέ έπαιρνα αναβολικά με τη τρέλα που έχω στην προπόνηση που ποτέ δεν κάνω σκόντο αλλα και την διατροφή που μπορώ να φάω απο ΠΟΛΥ μέχρι τίποτα για να καταφέρω αυτό που θέλω θα είχα φοβερό αποτέλεσμα όμως ....... όμως.... ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ?λες κ λύσαμε τα προβλήματα μας 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Οχι μόνο καπνίζει αλλά αυξάνεται συνεχώς. Σε μπαράκια σπάνια θα βρεις παρέες που να μην καπνίζει κανείς. Ότι χειρότερο υπάρχει και η μαλακια είναι ότι το τρώμε και εμείς στη μάπα. Ευτυχώς στην παρεα μου 10+ άτομα Δεν καπνίζει κάνεις
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εγω δε καπνιζω, εχω δοκιμασει παλιοτερα και δε μου αρεσε!!! Αυτο που μου αρεσει να κανω σπανια, ειναι τα πουρακια τα candlelight τα κιτρινα.. που βεβαια δε κατεβαζω το καπνο απλα μ αρεσει το αρωμα τους! κι οταν λεω σπανια το εννοω, μπορει να παρω ενα κουτι και να το εχω μηνες Επισησ δε πινω!! αν βγω για ποτο θα πιω ενα , σε ελαχιστες περιπτωσεις 2-3. Καμια φορα σπιτι μ αρεσει να παιρνω απο καβα καμια ωραια μπυριτσα να συνοδευσω το φαγητο μου, αλλα κι αυτο οπως το λεω, αραια και που 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Νίκο να καπνίσει όποιος θέλει αλλά Όχι στο μαγαζί. Αυτο μου αρέσει εδώ βγαίνω σε μαγαζιά και γυρίζω σπίτι χωρίς να βρωμάω χωρίς να έχω λαιμό και Γενικσκατα όπως πήγα. Και μην πει κανείς τη γνωστή μαλάκια αν σε ενοχλεί Μην πάς. 4
king2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς στην παρεα μου 10+ άτομα Δεν καπνίζει κάνεις Το καλύτερο αυτό είναι εννοείται. Και εγω πάντα έχω παρέες που δεν καπνίζει κανείς. Τελευταία βλέπω και πολλές κοπέλες να καπνίζουν και είναι ακόμα χειρότερο. Νίκο να καπνίσει όποιος θέλει αλλά Όχι στο μαγαζί. Αυτο μου αρέσει εδώ βγαίνω σε μαγαζιά και γυρίζω σπίτι χωρίς να βρωμάω χωρίς να έχω λαιμό και Γενικσκατα όπως πήγα. Και μην πει κανείς τη γνωστή μαλάκια αν σε ενοχλεί Μην πάς. Ας μην συγκρίνουμε τη μπανανια μας με την Εσθονία. Εδώ είναι μαγκιά να καπνίζεις και ο νόμος που είχε βγει δεν εφαρμόστηκε ποτέ πουθενά.
corfu4ever Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Νίκο να καπνίσει όποιος θέλει αλλά Όχι στο μαγαζί. Αυτο μου αρέσει εδώ βγαίνω σε μαγαζιά και γυρίζω σπίτι χωρίς να βρωμάω χωρίς να έχω λαιμό και Γενικσκατα όπως πήγα. Και μην πει κανείς τη γνωστή μαλάκια αν σε ενοχλεί Μην πάς. Ο σημαντικοτερος λογος που δεν βγαινω παρα σπανια κερκυρα...Παντου ντουμανι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις