Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο 5 μερες τουρκια και αρκετα φαλαφελ και ενα kumpir (το οποιο γαμαει) επεστρεψα πισω και επανερχομαι στις προπονησεις μου :D

Αλλοι Τουρκια  και αλλοι την εχουν δει μονο στις ταινιες ...

Δευτέρα στήθος/δικέφαλα

Τρίτη πλάτη/τρικέφαλα

Τετάρτη ώμοι/δικέφαλα

Πέμπτη πόδια/τρικέφαλα

Παρασκευή στήθος/δικέφαλα

Κυριακή σπίτι μου 3 ασκήσεις τρικέφαλων  

Τ

Ρε σοβαρα τι κανεις? στα ειπε ο maus  να μην τα επαναλαβω .

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Όταν λέμε pull ups για τι ρυθμό μιλάμε; Σίγουρα δε μιλάμε για τις τραμπάλες τους crossfit.

Ας πούμε εγώ μετράω ένα όταν ανεβαίνω, κρατάω ένα μέτρημα πάνω και μετά πέφτω. Κάτω δε μένω καθόλου. Τόσες μπορώ να βγάλω 11. Το δουλεύω εδώ και ένα μήνα να βγάλω παραπάνω σε περισσότερα σετ. Θέλει συνήθεια η αλήθεια είναι κι εγώ κάνω μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Ετσι την κανω με την διαφορα οτι η μπαρα ειναι πιο ψηλα οποτε εχω και τα ποδια τελειως ισια.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σοβαρα τι κανεις? στα ειπε ο maus  να μην τα επαναλαβω .

πειράματα lel

μαλακίες να έχουμε να λέμε , το έχω σταματήσει αυτό ήδη εβδομάδες πριν το γράψω  :-D

• Like 2
Δημοσ.

3 μηνες έβαλα για προφανείς λόγους... στην αρχή με έβαλε κυκλικό 10 μέρες όταν τελείωσε μου έδωσε αυτό. Δεν βλέπω κάτι κακό με αυτό το "εισαγωγικό" πάει στο ότι μου το έδωσε σαν γενικής φύσης πρόγραμμα ενδυνάμωσης  και μετά βλέπουμε αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι για το αν έχει αποτέλεσμα έτσι όπως το κάνω τώρα.

gon και εμένα μου φαίνονται πολλές οι 40 επαναλήψεις αλλά οκ φροντίζω να το τηρώ. Βάρος δεν έχω δει κανέναν να βάζει σε ελεύθερες και δεν είναι ότι βγαίνουν και αέρας οποτε προς το παρόν το αφήνω έτσι :P

Αν στο έβγαλε για 2 μέρες δεν μου φαίνεται σωστό. Έπρεπε να είναι full body. Aν το έβγαλε για 4 μέρες είναι πολλές οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα. Δεν νομίζω να βγαίνουν άμα τις κάνεις σοβαρά και ζορίζεις.

Π.χ θα κάνεις πόδια που και μόνα τους τραβάνε απίστευτο ζόρι και θα εχεις κουράγια για πλάτη και 3κέφαλα;

Τέσπα θα δεις πως πάει με τον καιρό ....

Δημοσ.

πειράματα lel

μαλακίες να έχουμε να λέμε , το έχω σταματήσει αυτό ήδη εβδομάδες πριν το γράψω  :-D

Πάντως κι εγώ μαζί σου είμαι, γουστάρω πειράματα. Μέσα από τα λάθη μαθαίνεις, ειδικά αν τα κάνεις επίτηδες. Αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις το σώμα σου για να σταματάς προτού γίνει σοβαρή ζημιά. 

• Like 1
Δημοσ.

έπρεπε να το δοκιμάσω αχχααχχαχα, είναι η φάση που ξέρεις οτι κάτι είναι λάθος αλλα πρέπει να το δοκιμάσεις για το γαμώτο 

:-D 

Nik αν θες να δοκιμάσεις κάτι αντίστοιχο δοκίμασε κάνα feeder workout (Piana Style). 

Δηλαδή κάνε κανονικό πρόγραμμα 1 φορά την εβδομάδα χέρια αλλά κάνε 100 reps bicep curl μέρα παρα μέρα το βράδυ σπίτι σου με ελαφρύ βάρος φυσικά (πχ 12 κιλους αλτήρες)

Εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν και το ξανάρχισα τώρα που πάω 4 φορές ανα week gym αντί για 6.

48 ώρες αποκατάσταση υποχρεωτικά. Είναι νόμος αυτό.

• Like 3
Δημοσ.

Nik αν θες να δοκιμάσεις κάτι αντίστοιχο δοκίμασε κάνα feeder workout (Piana Style). 

Δηλαδή κάνε κανονικό πρόγραμμα 1 φορά την εβδομάδα χέρια αλλά κάνε 100 reps bicep curl μέρα παρα μέρα το βράδυ σπίτι σου με ελαφρύ βάρος φυσικά (πχ 12 κιλους αλτήρες)

Εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν και το ξανάρχισα τώρα που πάω 4 φορές ανα week gym αντί για 6.

48 ώρες αποκατάσταση υποχρεωτικά. Είναι νόμος αυτό.

Εστω οτι το κανονικο προγραμμα ειναι Τριτη. Πεμπτη, Σαββατο ειναι τα εκατο reps? Γιατι να γινει ετσι και να μη κανεις δευτερη η τριτη μερα κανονικου προγραμματος εφοσον εχουν περασει η 48 και θες να φορτωσεις μια συγκεκριμενη ομαδα

Δημοσ.

Εστω οτι το κανονικο προγραμμα ειναι Τριτη. Πεμπτη, Σαββατο ειναι τα εκατο reps? Γιατι να γινει ετσι και να μη κανεις δευτερη η τριτη μερα κανονικου προγραμματος εφοσον εχουν περασει η 48 και θες να φορτωσεις μια συγκεκριμενη ομαδα

Αν έχεις χέρια τρίτη μπορείς να κάνεις feeder πέμπτη Σάββατο ναι. 

Εγώ δεν το κάνω χέρια μόνο όμως, το κάνω ώμους (μόνο lateral raises) και χέρια. οπότε μπορείς να κάνεις σχεδόν κάθε μέρα feeder αλλά κάτι άλλο

• Like 1
Δημοσ.

To ειχα δει και εγω το βίντεο που το ελεγε αυτο και μου κινήσει το ενδιαφέρον γιατι και εγω κάποιες φορες εκανα αργα το βράδυ κάμποσες επαναλήψεις και ένιωθα πολύ καλά την αλλη μερα ,οποτε αυτο ειναι να τιπ που μπορεί και να λειτουργεί. 

Δημοσ.

E πρακτικά είναι δύσκολο να μετρήσουμε αν και πόσο λειτουργεί κάτι τέτοιο, αλλά προτιμώ κάποιον που θέλει να δώσει έμφαση κάπου στο άνω σώμα να κάνει αυτό που είναι 100% safe παρά υπερβολές που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλει.

• Like 1
Δημοσ.

Γυρισα απο γυμναστηριο...

2-3 λεπτα ζεσταμα στον διαδρομο, λιγες διατασεις για αρχη.

2 ασκησεις κοιλιακων και μετα στα βαρη.

Επελεξα για πρωτη μερα να κανω στηθος δικεφαλο.

Στηθος

Πιεσεις παγκου 10 (45kg) 10 (55kg) 8 (60 kg) 8 (65 kg)

Επικληνης 10 (40kg) 10 (45kg) 8 (50 kg) 8 (50kg)

Chest Press 10 (25kg) 10 (35kg) 8 (40 kg) 8 (45 kg)

Δικεφαλος

Στραβομπαρα καθ 10 (15 kg) 10 (20 kg) 8 (25 kg) 8 (26 kg) + το βαρος της στραβομπαρας ~ 7κg ειναι?

Αλτηρες 12 (45kg) 12 (55kg) 10 (60 kg) 10 (65 kg)

Σφυρια καθιστος 12 (7 kg) 12 (7 kg) 10 (9 kg) 10 (9 kg)

45"-60" διαλλειμα αναμεσα στα σετ

Εντυπωσεις

Το 1ο σετ παγκου ηταν λιγο αβολο, ειχα ξεχασει πως ειναι να κανω βαρη, στο 2ο ημουν οκ. :-)

Μπορειτε να λετε οτι θελετε αλλα τα 2 χρονια bodyweight σιγουρα βοηθησαν στην μυικη ενδυναμωση.

Ανετα βγηκαν οι ασκησεις στηθους, μπορουσα να βγαλω και 8 στα 75 kg (δεν θυμαμαι να χω βγαλει τοσες στο παρελθον) αλλα δεν ηθελα να πιεσω τουλαχιστον την πρωτη εβδομαδα, εχω την εντυπωση οτι ημουν στο 60%-70% σημερα.

Μονο στην στραβομπαρα στα 2 τελευταια σετ ζοριστηκα λιγο, και μετα στους αλτηρες πηγα λιγο χαλαρα για να αποφυγω καμια στραβη.

Αεροβιο θα κανω αυριο, δεν ηθελα να το ζορισω πολυ σημερα...

Περιεργη αισθηση να γυμναζεσαι με κοσμο, το χα ξεχασει. Επιασα και κατι κουβεντες για το insomnia αλλα ηταν για αλλα υποforum...

• Like 2
Δημοσ.

εννοείται πως το body-weight κάνει γυμνάζει , απλά έχει κάποια όρια που ναι μεν μπορείς να σπάσεις μέχρι όμως ένα σημείο. Προσωπικά βλέπω το bodyweight workout σαν ένα μέσο διατήρησης μιας καλής φυσικής κατάστασης και λειτουργικότητας 
ωραίος , καλή αρχή 

Δημοσ.

Ελεγα μηπως πηγαινα το μεσημερι να φαω στους γονεις αλλα με ρεβυθια δεν νομιζω ΜΑ ΡΕΒΥΘΙΑ?

Ουτε τι γευση εχουν δεν θυμαμαι .

Οποτε το να φαω εξω ειναι μονοδρομος  τουλαχιστον δεν κανω ακομα αυστηρη διατροφη κατι ειναι και αυτο.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε νομίζω έχεις βάλει κιλά ή κάνω λάθος??

Αν ναι τότε αυτός είναι ο λόγος που δυνάμωσες το λίπος είναι και δύναμη αν είσαι 10 κιλά πάνω λογικό το να είσαι πιο δυνατός!

Ξεκίνησες σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό?? Μην χωρίζεις της μυϊκες ομάδες, για μια βδομάδα πήγαινε καθημερινά και παίζε συνέχεια όλο το σώμα, χέρια, πλάτη στήθος ώμους πόδια τα πάντα όλα από λίγες ασκήσεις αλλά όλο το κορμί.. Μετά από μια βδομάδα με δέκα μέρες μπες κανονικά σε πρόγραμμα..

~~~~~~

Φώτη κάνεις έγκλημα , παρ τα και φέρε τα από δω ρε φίλε σε εμάς που ξέρουμε να εκτιμάμε το καλό φαΐ :-)

• Like 4
Δημοσ.

Τα ρεβυθια αμα βρασουν καλα ειναι και γαμω τα φαγητα...

Ναι απο 73 στα 79!Απο οτι βλεπω το σωμα μου και απο την εξελιξη στις ασκησεις δεν ειναι σαπιοκιλα, νιωθω εμφανη διαφορα σε σημεια που δεν υπηρχε μυικοτητα...

Προφανως και δεν ειναι ολα αυτα μυικα κιλα...1-2 ισως?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...