Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Υπάρχει και αερόβιο με μικρή ή καθόλου συμμετοχή των ποδιών. Δεν είναι μόνο το τρέξιμο.

Σήμερα δοκίμασα στήθος, επικλινή πάγκο με αλτήρες, αλλά όχι ταυτόχρονα και τα 2 χέρια. 1 τη φορά για να συμμετέχει περισσότερο ο κορμός στη διατήρηση της ισορροπίας.

Για τον ίδιο λόγο -συμμετοχή του κορμού- έκανα μια παραλλαγή των προβολών. Κρατάμε τα χέρια με τους αλτήρες ψηλά πάνω από το κεφάλι, γονατίζουμε στο ένα πόδι όπως ορίζει η κίνηση, ελαφρύ στρίψιμο του κορμού, ίσιωμα κι επαναφορά σε όρθια θέση.

Ωραία πράματα.

Από αύριο προσθέτω πιο εντατικά κοιλιακούς-ραχιαίους. Καλοκαίρι έρχεται.

Για λεγεώνα των ξένων και έτσι ; :)

Και μένα οταν εκανε η γιαγια μου κολυβα, την ελλεγα να με κρατησει ενα μπολ βαρβατο πριν βαλει την ζαχαρη

Δεν λέει χωρίς ζάχαρη ρε συ. Μόνο τέτοια εποχή την τρώω. Ρόδι δεν βρήκα :(

Θα πάω Βασιλόπουλο μπας και...

• Like 1
Δημοσ.

Εκανες το δευτερο που λες με σωστη εκτελεση;

Αυτο μαζι με το overhead squat τις θεωρω τις πιο δυσκολες ασκησεις, ειδικα οταν δεν κανεις σωστα σκουοτ με ελευθερη μπαρα

Είναι θέμα κιλών Χρήστο. Με 15κιλά κάνω τις κλασσικές, με 10κιλα έκανα αυτές. 

Η σωστή τεχνικά εκτέλεση είναι το Α και το Ω για μένα. Αν έχω αμφιβολίες για οποιαδήποτε, δεν την κάνω. Υπάρχουν τόσες άλλες να διαλέξει κανείς.

Αυτή είναι απλή τεχνικά.

Δημοσ.

Για λεγεώνα των ξένων και έτσι ; :)

Δεν λέει χωρίς ζάχαρη ρε συ. Μόνο τέτοια εποχή την τρώω. Ρόδι δεν βρήκα :(

Θα πάω Βασιλόπουλο μπας και...

Δοκίμασε μπανάνα, πριν απο μερικές μέρες  ειχα βράσει στάρι  και σκεφτομουν τι αλλο να βαλω πέρα απο σταφίδες  και ξυρούς καρπους ,και μου ηρθε να βάλω μπανάνα(και κανέλα) ,τρομερή γεύση ,θα πήγαινε και σουσάμι αλλα δεν ειχα.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι θέμα κιλών Χρήστο. Με 15κιλά κάνω τις κλασσικές, με 10κιλα έκανα αυτές. 

Η σωστή τεχνικά εκτέλεση είναι το Α και το Ω για μένα. Αν έχω αμφιβολίες για οποιαδήποτε, δεν την κάνω. Υπάρχουν τόσες άλλες να διαλέξει κανείς.

Αυτή είναι απλή τεχνικά.

Αυτό με άδεια μπάρα , για να δείτε που βρισκεστε σε mobility

Δημοσ.

Στάδιο Στρεμπενιώτη Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ένας τυπάς τρέχει με αυτά τα παπούτσια barefoot. Γιάννη είσαι εσύ μήπως;

Δημοσ.

Χαχαχα, όχι μαϊμού. Εγω τρέχω εντελώς ξυπόλυτος στα σκαλιά και μπαλκόνι του σπιτιού μου και με τα adizero στο χωράφι.

Leg extensions κανουμε?παντου πεφτω σε αρθρα που λενε να τα αποφευγουμε...

Κι ο Jeff που παρακολουθώ την έχει βγάλει επικίνδυνη. Και μου αρέσει τοσο ρε γμτ αλλα μάλλον πρέπει να φάει κόκκινη κάρτα.

Δημοσ.

Τη γλιτωσαμε την εγχειρηση ρεεεε. Τουλαχιστον για τωρα, θα προλαβω να στήσω το κορμί για το καλοκαιρι Χαχα

Εγω κανω λεγκ εξτένσιον με προσοχη στις μοιρες

• Like 8
Δημοσ.

Παίξε στις 45 μοίρες και θα σε κομπλέ

με μοιρογνωμόνιο ή άνευ;

το πού το bisolvon με κτέστρεψε.... 

δεν την παλεύω άλλο...

παρόλα τα χάλια μου θα πάω γυμ αύριο 

Τη γλιτωσαμε την εγχειρηση ρεεεε. Τουλαχιστον για τωρα, θα προλαβω να στήσω το κορμί για το καλοκαιρι Χαχα

Εγω κανω λεγκ εξτένσιον με προσοχη στις μοιρες

μπράβο ρε Μαργαριτόνι, τι υπέροχη μέρα ... 

εγώ δεν έκανα ακόμα TSH, φοβάμαι μήπως τα χάπια που κατανάλωσα μου αλλοιώσουν το αποτέλεσμα 

• Like 1
Δημοσ.

Leg extensions κανουμε?παντου πεφτω σε αρθρα που λενε να τα αποφευγουμε...

Είναι χρήσιμη άσκηση για να μεγαλώσεις τον όγκο προπόνησης.αν την κανείς με λίγα κιλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει άλλωστε λόγο να βάλεις πολλά κιλά σε τόσο απομονωτικη άσκηση.

Δημοσ.

Leg extensions

Επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά οσοι ενδιαφέρεστε για την άσκηση η έχετε θεμετακι με τα γόνατα  δειτε προσεκτικά αυτό το βίντεο τα εξηγεί τέλεια !

εως 40 μοίρες , δεν χρειάζεται περισσότερο ολη η δουλειά γίνεται απο τεντωμένο το ποδι  εως της 40 μοίρες, και κράτημα

• Like 8
Δημοσ.

Και γω νομιζα οτι το θεμα δημιουργειται στο τεντωμα..

Παντως αν δεν εχεις προβλημα μπορεις να το βαλεις να πηγαινει αρκετα πισω στο κατεβασμα? Νιωθω οτι με πιανει καλυτερα γιατι με τεντωνει τον 4κεφαλο. Η να το αποφευγω για να μη μου δημιουργησει θεμα στο μελλον?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...