Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Θέλει μαγείρεμα Θωμά.

Ψάχνω κάτι που να το ρίξω ωμό μαζί με τη βρώμη σε λίγο γάλα και να αποτελείται κυρίως από συνθετο υδατάνθρακα/πρωτείνη κι οχι λιπαρά/πρωτείνη όπως οι ξηροί καρποί.

Δημοσ.

Θέλει μαγείρεμα Θωμά.

Ψάχνω κάτι που να το ρίξω ωμό μαζί με τη βρώμη σε λίγο γάλα και να αποτελείται κυρίως από συνθετο υδατάνθρακα/πρωτείνη κι οχι λιπαρά/πρωτείνη όπως οι ξηροί καρποί.

Δεν έχω δοκιμάσει κινόα να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν γίνεται στο φούρνο μικροκυμάτων όπως η βρώμη;

Δημοσ.

τι ειναι αυτο ?

Δημητριακό σαν τη βρώμη είναι. Και έχει περίπου τον ίδιο αριθμό πρωτεΐνης ανα 100 γρ. Η βρώμη έχει 17 γρ πρωτεΐνης στα 100 και το κινόα 13 γρ.

Βέβαια εντελώς ωμό δεν πρέπει να τρώγεται. Για εμένα και η βρώμη ωμή δεν τρώγεται. Με λίγα λεπτά σε νερό στο φούρνο μικροκυμάτων όμως μια χαρά πρέπει να είναι το κινόα.

• Like 1
Δημοσ.

To quinoa ειναι τουμπανο αλλα α) θελει μαγειρεμα, ωμο δεν τρωγεται με τιποτα και β) μπορει να ειναι σχετικα αγευστο αλλα η οποια γευση εχει προσωπικα δεν ταιριαζει σε πρωινο.

Ακομα, θελει σωστο μαγειρεμα γιατι αλλιως παραστουμπωνει.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω τρωω Κινοα, στο τζιμ βασικα. Εχουν μια σαλατα με κινοα , κοτατζ, καλαμποκι, φασολια κοκκινα και δε θυμαμαι τι αλλο, με ενα ντρεσινγκ μουσταρδας και γινεται ωραιο. Σκετο με τιποτα γιατι ειναι αγευστο

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω τρωω Κινοα, στο τζιμ βασικα. Εχουν μια σαλατα με κινοα , κοτατζ, καλαμποκι, φασολια κοκκινα και δε θυμαμαι τι αλλο, με ενα ντρεσινγκ μουσταρδας και γινεται ωραιο. Σκετο με τιποτα γιατι ειναι αγευστο

έχει και εστιατόριο το γυμναστήριο; 

σχετικά με την εκτέλεση των δικεφάλων στην στραβόμπαρα, ναι μεν δεν πηγαίνεις σαν εκκρεμές, παράλληλα όμως οι αγκώνες δεν πρέπει να εφάπτονται του κορμού; δεν χρειάζεται σταθεροποίηση κατά την εκτέλεση ο αγκώνας 

εγώ κάνω και τις αυτοσυγκένρωσης στον επικλινή πάγκο με drop ... άλλη φάση σκισίματος 

Δημοσ.

έχει και εστιατόριο το γυμναστήριο; 

Δεν ειναι κλασικο gym ths Margaritas  ,5αστερο ξενοδοχειο  ειναι και εχει και οργανα ...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μονο σε σαλατα παγωμενη το τρωω, αν και εχω καιρο..

Φωτη ολο τον ιουλιο θα σου στελνω φωτογραφιες απο τις παραλιες που θα ειμαι ρεεεε!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...