Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει δημητρα χαλαρωσε ομως. Δεν το λεω για να σε κραξω.

Δικο σου σωμα οτι θες κανεις.

Βρε Χρήστο μου, από τη στιγμή που κρίνεις πρέπει να δέχεσαι και έναν αντίλογο. Δεν λέω ότι κράζεις, δεν λέω ότι μου την λες και το αντίστοιχο. Αλλά νομίζω ότι στις απαντήσεις σου βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Τέσπα, ας μην περάσουμε άλλο off topic 

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

στροφή γονάτου εννοώ κλίση προς τα μέσα... 

κοινώς η μύτη του ποδιού δεν είναι παράλληλη με το γόνατο 

Απλά δεν κάνει το ισχύο σου έξω στροφή . Είναι θέμα κινητικότητας. Μίκρυνε το άνοιγμα των ποδιών σου για αρχή. Κράτα τη μπάρα ψηλά , σαν goblet squat. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν κάνει το ισχύο σου έξω στροφή . Είναι θέμα κινητικότητας. Μίκρυνε το άνοιγμα των ποδιών σου για αρχή. Κράτα τη μπάρα ψηλά , σαν goblet squat. 

τι εννοείς; 

είσαι σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει ο αγκώνας με κράτημα της μπάρας σαν goblet squat? 

επίσης γιατί μου ανέφερε ότι δίνω ώθηση σε έξω γλουτιαίο και όχι σε γλουτιαίο για αυτό μου φεύγει η κλήση προς τα μέσα 

την επόμενη φορά θα δω καλύτερα το άνοιγμα και την αντίδραση των γονάτων. 

η μαλακία είναι ότι δεν έχω μπροστά καθρέπτη και πρέπει να κατεβάζω κεφάλι (αυχένα) 

Δημοσ.

Χωρίς βάρος , όταν κάνεις sumo κάθισμα, το γόνατό σου γυρίζει μέσα?

νομίζω πως ναι και το έχω δικαιολογήσει σε θέμα stability πέλματος/παπουτσιού 

θα κλείσω εν αρχή το άνοιγμα, θα βγάλω το V grip από το Τ-Bar και να θα πιάσω τη μπάρα απευθείας.

θα δω και στο ζέσταμα που κάνω bodyweight πως κινείται το γόνατο. 

αν και στις διατάσεις αποθεραπείς που κάνω όρθια ανοίγματα 90μοιρών δεν παρατήρησα δυσκαμψία στη παραλληλότητα γονάτου-μύτης ποδιών 

Δημοσ.

Όταν είναι χωρίς βάρος, προφανώς είναι θέμα mobility για ένα άτομο στο επίπεδό σου. 

θέμα mobility ή θέμα χαλαρών συνδέσμων άρθρωσης γονάτου; για να δούμε 

Δημοσ.

Θα αρχίσω να περνώ 2 scoop πρωτεΐνη,μετά την προπόνηση να περνώ και το δεύτερο η κατά την διάρκεια της ημέρας ?

Δημοσ.

θέμα mobility ή θέμα χαλαρών συνδέσμων άρθρωσης γονάτου; για να δούμε 

Σιγά ρε Δήμητρα με τη μία στο κακό. Και τι έγινε στην τελική , κάνε μια άσκηση που δεν παρατηρείς αυτό το φαινόμενο. 

Έχεις βγάλει κανένα γόνατο τώρα τελευταία?

Δημοσ.

Σιγά ρε Δήμητρα με τη μία στο κακό. Και τι έγινε στην τελική , κάνε μια άσκηση που δεν παρατηρείς αυτό το φαινόμενο. 

Έχεις βγάλει κανένα γόνατο τώρα τελευταία?

όχι αλλά έχω θέματα πόνου στα γόνατα απλά φροντίζω τι ασκήσεις θα εκτελώ και προσπαθώ να ενδυναμώσω τους συνδέσμους 

κλάιν, θα μειώσω το εύρος και θα δω με grip τι γίνεται και θα παρατηρώ πάρα πολύ το σημείο πια των γονάτων. 

• Like 1
Δημοσ.

Πόνοι στα γόνατα σημαίνει σφιχτοί μυς περιμετρικά του γονατού , αρχικά πάντα και με το καλό σενάριο,.Μια απλή ανισσοροπία αρκεί . Σφιχτοί μυς θα μπορούσε να είναι και ο λόγος που χωρίς βάρος δεν μπορείς να κάνεις σωστά μια έξω στροφή ισχύου. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοι οι πονοι μπορεί να δημιουργηθηκαν απο την ταση να τα κλεινει πρις τα μεσα στα σκουοτ;

και το 2005 με πόνους στα γόνατα ορθοπεδικός χωρίς καμία ιδιαίτερη εξέταση μου μίλησε για χαλαρούς συνδέσμους και έκτοτε το κράτησα. καλά τότε ήμουν και χοντρή και αγύμναστη φουλ .

και με παρατεταμένη καθιστική μέρα, έχω νιώσει να διαμαρτύρονται. 

κοινώς, τα είχα πριν από την ενασχόλησή μου με τα βάρη 

Δημοσ.

Αν είχες χαλαρούς συνδέσμους θα τραυματιζόσουν και στα γόνατα πιο εύκολα. Αν δεν τραυματίζεσαι , ή δεν έχεις τραυματισμούς ως τώρα, για όλους τους πρακτικούς λόγους, χαλαρός σύνδεσμος είναι κάτι τόσο φλου όσο η χονδροπάθεια (την οποία έχει περιέργως το 90% του πληθυσμού)

Γενικότερα ξεκίνα με τα απλά και ακίνδυνα πρώτα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...