nikos5800 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 λοιπόν μεγάλα νέα από εμένα σχεδόν εκανα το human flag είχα 3 second hold με άσχημη φόρμα αλλά λογικά σε δύο με τρεις εβδομάδες θα το έχω στο 100% και θα ανεβασω βίντεο να με δείτε μπορεί να ανεβασω και καμιά planche push up βίντεο αν υπάρχει ζήτηση 7
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 λοιπόν μεγάλα νέα από εμένα σχεδόν εκανα το human flag είχα 3 second hold με άσχημη φόρμα αλλά λογικά σε δύο με τρεις εβδομάδες θα το έχω στο 100% και θα ανεβασω βίντεο να με δείτε μπορεί να ανεβασω και καμιά planche push up βίντεο αν υπάρχει ζήτηση Εγω δεν καταλαβα τιποτα και βαριεμαι να googlarw ,τι ακριβως εκανες? Γνωριζω τι ειναι η ανθρωπινη βομβα ομως δεν ξερω αν μετραει αυτο ...
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εν τω μεταξύ, έχω μπει σε πρόγραμμα (που λένε και τα μεμε). 3 φορές τη βδομάδα 45' bodyweight ασκήσεις, καθημερινή αεροβική 50-60', καθημερινές δουλειές στο κτήμα και φυσικά θάλασσα (όπου εκτός των άλλων θέλω να ανεβάσω την αντοχή στο κολύμπι και του δίνω και καταλαβαίνει). Το ζουμι είναι ότι για να βγει αυτή η ενέργεια την έχω πέσει στο φαι και το καταφχαριστιέμαι, μετά το ελεεινό cut του προηγούμενου μήνα. Άθλιο πράμα να πεινάς, να πά να γαμηθεί το σιξ πακ. Με 14-15% bf είμαι μια χαρά. Δεν έχω κίνητρο για να κάνω τις θυσίες που απαιτεί το 10%. -------------------- Τραυματίστηκα χτες --> στηριζόμουν σε ένα τσιμεντένιο πλαίσιο για να κουρέψω τις φοτίνιες και κατέρρευσε το γαμημένο. Γδάρθηκα στο τσιμέντο από πάνω μέχρι κάτω, σε μερικά σημεία αρκετά βαθιά (όχι τόσο ώστε να χρειαστούν ράμματα όμως). Σήμερα στη θάλασσα έτσουζαν οι πληγές. Πω ρε φίλε. Εγω δεν καταλαβα τιποτα και βαριεμαι να googlarw ,τι ακριβως εκανες? Γνωριζω τι ειναι η ανθρωπινη βομβα ομως δεν ξερω αν μετραει αυτο ... 4
nikos5800 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγω δεν καταλαβα τιποτα και βαριεμαι να googlarw ,τι ακριβως εκανες? Γνωριζω τι ειναι η ανθρωπινη βομβα ομως δεν ξερω αν μετραει αυτο ... το human flag είναι μία από τις πιο δυσκολες και εντυπωσιακές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος με το βάρος του σώματος του
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 το human flag είναι μία από τις πιο δυσκολες και εντυπωσιακές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος με το βάρος του σώματος του Μαλιστα ,ποσα κιλα εισαι ?
Mikeasdf Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 damn, ειμαι 82 κιλα και με το ζορι κρατιεμαι 2-3 δευτερολεπτα Νομιζω πιο πολυ συνηθειο ειναι οπως και ολες οι bw ασκησεις. 2
snow22 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 χαζη ερωτηση,wff στο bb τι κατηγορια ειναι¨? και τι nabba?
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 χαζη ερωτηση,wff στο bb τι κατηγορια ειναι¨? και τι nabba? ελπίζω να ξέρεις αγγλικά, βαριέμαι να σου τα μεταφράσω https://en.wikipedia.org/wiki/National_Amateur_Body-Builders%27_Association 1
nikos5800 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 https://m.youtube.com/watch?v=NHj7VHwFBr8&itct=CCYQpDAYASITCNjBobXysM0CFcHFFgodfYgNqlIIYmFyIHdhcnM%3D&hl=en&gl=GE&client=mv-google καλά μιλάμε χρειαζεσαι τρελή αντοχή και δύναμη για να κάνεις αυτά που είδα στο βίντεο οι τύποι εκεί είναι εξωγήινοι πραγματικά 2
jason97 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ειναι καλος αυτος ο αλτηρας ?http://www.afasia.gr/altiraki-bidwto-me-mikos-35cm-p-24227.html?ref=17
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λοιπον μωρακια βαζω πλατη μετα απο προπονηση και εγινα καπνος παω Ολυμπο για Canyoning full moon etc . Καλα να περασετε ολοι το τριημερο σας αγαπω πολυ τα λεμε την Τριτη . 20
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 κάνω μια τελευταία προσπάθεια να αντικαταστήσω το μισό από το κοτόπουλο μπούτι που τρώω με χαρτί. τα μόνα που τρώω πλέον είναι γάλα, πρωτεΐνη, μακαρόνια (σκέτα), ντομάτες κοτόπουλο μπούτι, κοτόπουλο χαρτί και light αναψυκτικά. Αν και ξαναπάω 4 φορές την εβδομάδα δεν έχω και τρελό Motivation γιατί πονάνε οι αρθρώσεις και δεν μπορώ να κάνω squat. Κρίμα γιατί είχα ξαναγυρίσει στα 110x5 το Πάσχα. Λοιπον μωρακια βαζω πλατη μετα απο προπονηση και εγινα καπνος παω Ολυμπο για Canyoning full moon etc . Καλα να περασετε ολοι το τριημερο σας αγαπω πολυ τα λεμε την Τριτη . 13487459_701655076642589_1304653025_n.jpg Τρομερός! Χαλάλι όλο το χαρτί. Maus τώρα δεν μπορείς να βάλεις ούτε πλάτη!! Πάντως και εσύ είσαι "χεράκιας" σαν τον maus 2
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μεινε στο μπουτι Αλεξ, δεν εχει δα και τοσο περισσοτερο λιπος απο το στηθος αλλα τουλαχιστον τρωγετε. Το αλλο ειναι σκετος μαζοχισμος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις