Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κατέβαινα Δευτέρα από πίσω μεριά Κορομηλιά και πέτυχα ένα γκρουπ canyoning που ανέβαινε. Κατά τις 11:30. Έχει πλάκα. αχχα Εγω ημουν ρε, στον Ενιπεα πηγαιναμε την Δευτερα δεν με ειδες? Ηταν και ο Κοτρωναρος μαζι μας . Ημουν ο μλκς που κουβαλαγε 20 κιλα φορτιο στο σακο την ειδα προπονηση και μου εφυγε ο κ@λος μεχρι να φτασουμε στο σημειο εισοδου του φαραγγιου . 2
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Χαχαχα ήσουν προς το τέλος που κουβαλούσες τα πάντα όλα μαζί με έναν ψηλό αν θυμάμαι καλά; Απ το νάτση εσείς ανεβήκατε;
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ναι ο ψηλος ηταν ο κοτρωναρος ειχαμε πιασει την παρλα ,αυτος δλδ γιατι εγω ειχα κλασει χαχαχα 1
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μα είχες και το κεφάλι κάτω τρομάρα σου. Εγώ κατέβαινα σαν αστακός με ένα σακίδιο 30 κιλά σκηνές, υπνόσακους, τα πάντα όλα. Ωραίος. 1
snow22 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 1,84 κι ούτε 70 κιλά ΤΕΟΚΟΣ. Ψηλόλιγνος. Τι ρουφιεμαι ρε Μαργαριταρονη, που σε λέει κι ο Φώτης, ίσα ίσα που ειναι και λίγο πρησμένη απο το φαγητό. Σε αντίθεση με τα ντουκια εδώ μέσα εγω του δίνω και καταλαβαίνει στο φαΐ! πιστευω εχεις την γνωση να φτασεις πολυ πιο ψηλα και αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια αρκει βεβαια να εφαρμοζεις αυτα που ξες,εκμεταλευσουτο
wizzy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Χαμος γινεται εκει με τις φωτιες ρε συ! Άσε φίλε, έχασαν τη ζωή τους και δύο δασοπυροσβέστες κι η φωτιά ακόμα καίει... Ελπίζω κι εύχομαι με την αύξηση του αριθμού των πτητικών μέσων, η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο σήμερα.
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 πιστευω εχεις την γνωση να φτασεις πολυ πιο ψηλα και αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια αρκει βεβαια να εφαρμοζεις αυτα που ξες,εκμεταλευσουτο Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα. Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα Εσύ που είσαι πιτσιρικάς μπορείς να πας πολύ ψηλά άμα το πάρεις σοβαρά. ---------------- Φώτη, μόλις το είδα σε σκέφτηκα 4
alex_000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οχι και σαρκοπενία στα 30 ρε John.. μας έθαψες πριν την ώρα μας. Στα 50 αρχίζει η σαρκοπενία, και τα αποτελέσματα φαίνονται όσο πλησιάζεις 60.. 5
xKoctakizGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 καλημερα παιδες ! σημερα παραλαμβανω animal pak . καποια συμβουλη ;; ειμαι 21 χρονων, παω 3 χρονια γυμναστηριο 1,75 υψος και 75 κιλα.
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ε και γω εικαι 176 80 κιλα. Δεν λεει κατι. Πες μας προγραμμα γυμναστικης, διατροφη, μερες που πας, μια φωτο θα βοηθουσε. Αυτο που πηρες δεν ξερω τι θα σε κανει. Εγω θα σου ελεγα να πλακωθεις στο φαγητο. Μικρός εισαι.
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα. Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα Εσύ που είσαι πιτσιρικάς μπορείς να πας πολύ ψηλά άμα το πάρεις σοβαρά. ---------------- Φώτη, μόλις το είδα σε σκέφτηκα lol δεν πινω μπυρες ρε συ δεν μου αρεσουν ,απο ρυζογκοφρετες ομως προτιμω το φελιζολ . 1
Sellers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 απο ρυζογκοφρετες ομως προτιμω το φελιζολ . Ασε ρε ψεύτη. Ότι και καλά βρίσκεις διαφορά δηλαδή. 3
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Γεια χθες εκανα σκουατς και τωρα ποναω πολύ χιχιχιχι ποτε νομιζετε ότι πρεπει να ξανακανω?Εχω να γυμναστω παρα πολλους μηνες οποτε ηταν ισως σκληρο ξεκίνημαΔυσκολεύομαι στο καθισμα και σηκωμα και στο περπατημα και το σκυψιμο.
Sellers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δυσκολεύομαι στο καθισμα και σηκωμα και στο περπατημα και το σκυψιμο. Και για πες, πως ειναι να πετάς; 2
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Και για πες, πως ειναι να πετάς; μονο ξαπλωμένος περναω καλα και αυτή τη στιγμη είμαι στη δουλεια και κινουμαι σαν να εκανα παρα πολύ αγριο σεξ χθες βραδυ και δε βρισκω σταση που να βολευομαι. Δεν περναω καλα όμως, στ αληθεια. Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να μην ποναω η απλα πρεπει να περιμενω? ποτε θα πρεπει να ξανακανω σκουατς τωρα? δε θελω να παει χαμενη η ταλαιπωρια και μετα να πρεπει να ξαναποναω ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις