Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβαινα Δευτέρα από πίσω μεριά Κορομηλιά και πέτυχα ένα γκρουπ canyoning που ανέβαινε. Κατά τις 11:30.

Έχει πλάκα.

αχχα Εγω ημουν ρε, στον Ενιπεα πηγαιναμε την Δευτερα δεν με ειδες?

Ηταν και ο Κοτρωναρος μαζι μας .

Ημουν ο μλκς που κουβαλαγε 20 κιλα φορτιο  στο σακο την ειδα προπονηση και μου εφυγε ο κ@λος μεχρι να φτασουμε στο σημειο εισοδου του φαραγγιου .

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χαχαχα ήσουν προς το τέλος που κουβαλούσες τα πάντα όλα μαζί με έναν ψηλό αν θυμάμαι καλά;

Απ το νάτση εσείς ανεβήκατε;

Δημοσ.

Μα είχες και το κεφάλι κάτω τρομάρα σου. Εγώ κατέβαινα σαν αστακός με ένα σακίδιο 30 κιλά σκηνές, υπνόσακους, τα πάντα όλα. Ωραίος.

• Like 1
Δημοσ.

1,84 κι ούτε 70 κιλά ΤΕΟΚΟΣ. Ψηλόλιγνος.

Τι ρουφιεμαι ρε Μαργαριταρονη, που σε λέει κι ο Φώτης, ίσα ίσα που ειναι και λίγο πρησμένη απο το φαγητό. Σε αντίθεση με τα ντουκια εδώ μέσα εγω του δίνω και καταλαβαίνει στο φαΐ!

πιστευω εχεις την γνωση να φτασεις πολυ πιο ψηλα και αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια αρκει βεβαια να εφαρμοζεις αυτα που ξες,εκμεταλευσουτο 

Δημοσ.

Χαμος γινεται εκει με τις φωτιες ρε συ! :unsure:

Άσε φίλε, έχασαν τη ζωή τους και δύο δασοπυροσβέστες κι η φωτιά ακόμα καίει... Ελπίζω κι εύχομαι με την αύξηση του αριθμού των πτητικών μέσων, η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο σήμερα.

Δημοσ.

πιστευω εχεις την γνωση να φτασεις πολυ πιο ψηλα και αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια αρκει βεβαια να εφαρμοζεις αυτα που ξες,εκμεταλευσουτο 

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα.

Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα :)

Εσύ που είσαι πιτσιρικάς μπορείς να πας πολύ ψηλά άμα το πάρεις σοβαρά.

----------------

Φώτη, μόλις το είδα σε σκέφτηκα :)

13522016_10209742761305717_7241829755416

• Like 4
Δημοσ.

Οχι και σαρκοπενία στα 30 ρε John.. μας έθαψες πριν την ώρα μας. Στα 50 αρχίζει η σαρκοπενία, και τα αποτελέσματα φαίνονται όσο πλησιάζεις 60.. :D

• Like 5
Δημοσ.

καλημερα παιδες ! σημερα παραλαμβανω animal pak . καποια συμβουλη ;; ειμαι 21 χρονων, παω 3 χρονια γυμναστηριο 1,75 υψος και 75 κιλα.

Δημοσ.

Ε και γω εικαι 176 80 κιλα. Δεν λεει κατι.

Πες μας προγραμμα γυμναστικης, διατροφη, μερες που πας, μια φωτο θα βοηθουσε.

Αυτο που πηρες δεν ξερω τι θα σε κανει. Εγω θα σου ελεγα να πλακωθεις στο φαγητο. Μικρός εισαι.

Δημοσ.

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βάλεις μυς στα 43. Όχι αδύνατο, απλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί αφενός το σώμα από τα 30 κιόλας αρχίζει από μόνο του να μειώνει τη μυική μάζα (σαρκοπενία ονομάζεται) κι αφετέρου γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι σημαντικά χαμηλότερα. Είναι φοβερό να έχεις αντίπαλο το ίδιο σου το σώμα.

Ξαναλέω, όχι αδύνατο απλά πολύ δύσκολο. Είναι μια διαδικασία που πάει αργά, πολύ αργά. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, αλλά σε μένα το μάξιμουμ είναι 2-3 μυικά κιλά το χρόνο, και δεν ξέρω αν μπορώ να κρατήσω σταθερό αυτό το ρυθμο για πολύ. Θα φανεί στο χειροκρότημα :)

Εσύ που είσαι πιτσιρικάς μπορείς να πας πολύ ψηλά άμα το πάρεις σοβαρά.

----------------

Φώτη, μόλις το είδα σε σκέφτηκα :)

13522016_10209742761305717_7241829755416

lol  δεν πινω μπυρες ρε συ δεν μου αρεσουν ,απο ρυζογκοφρετες ομως προτιμω το φελιζολ .

• Like 1
Δημοσ.

απο ρυζογκοφρετες ομως προτιμω το φελιζολ .

Ασε ρε ψεύτη. Ότι και καλά βρίσκεις διαφορά δηλαδή.

• Like 3
Δημοσ.

Γεια χθες εκανα σκουατς και τωρα ποναω πολύ χιχιχιχι ποτε νομιζετε ότι πρεπει να ξανακανω?
Εχω να γυμναστω παρα πολλους μηνες οποτε ηταν ισως σκληρο ξεκίνημα
Δυσκολεύομαι στο καθισμα και σηκωμα και στο περπατημα και το σκυψιμο.

Δημοσ.

Δυσκολεύομαι στο καθισμα και σηκωμα και στο περπατημα και το σκυψιμο.

Και για πες, πως ειναι να πετάς;

• Like 2
Δημοσ.

Και για πες, πως ειναι να πετάς;

μονο ξαπλωμένος περναω καλα και αυτή τη στιγμη είμαι στη δουλεια και κινουμαι σαν να εκανα παρα πολύ αγριο σεξ χθες βραδυ και δε βρισκω σταση που να βολευομαι. Δεν περναω καλα όμως, στ αληθεια. Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να μην ποναω η απλα πρεπει να περιμενω? ποτε θα πρεπει να ξανακανω σκουατς τωρα? δε θελω να παει χαμενη η ταλαιπωρια και μετα να πρεπει να ξαναποναω ετσι :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...