Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To καλυτερο ειναι να κανεις κολυμβηση σαν ασκηση σε σταθερη θερμοκρασια  χειμωνα -καλοκαιρι οπως στην Λιμνη της Βουλιαγμενης .Πoλλοι  κανουν προπονηση εκει για αυτο τον λογο και ειδικα για αποθεραπεια σε οσους εχουν τραυματισμους .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Θυμάστε την ιστορία με τον φίλο/συν-ποδηλάτη που είχε ένα ατύχημα πέρσι το καλοκαίρι;

Βρεθήκαμε το Σάββατο για ποδηλασία! Μετά από 10 μήνες σε indoor trainer, φυσιοθεραπείες κι αποκατάσταση, ξεκίνησε δειλά-δειλά να κάνει ποδηλασίες ξανά. Ήταν μικρή (σε απόσταση και χρονική διάρκεια) αυτή που πήγαμε, χωρίς παρατράγουδα κι είχε ένα bonus: Μου έστειλε τη φωτογραφία των ακτινογραφιών "πριν" και "μετά" της εγχείρησης αποκατάστασης.

post-62403-0-75606500-1468405024_thumb.jpg

(click στη φωτογραφία για να εμφανιστεί κανονικά)

• Like 2
Δημοσ.

Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω cardio μιας και νιώθω να περιορίζω τον εαυτό μου μόνο με τα βάρη αλλά βαριέμαι αφόρητα.

Υπάρχει περίπτωση για cardio με bodyweight ασκήσεις?

Δηλαδή pushupps,squats etc σε γρήγορο tempo ή καλύτερα να πάω στο συμβατικό hiit?

• Like 1
Δημοσ.

Αν δοκιμάσεις να κάνεις μπάνιο εκτός καλοκαιριού δε θα σου κάνει αίσθηση το καλοκαίρι η θάλασσα :P

Έκανα τρία μπάνια Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Τα καλοκαιρινά μπάνια ειναι σαφώς καλυτερα. Και ναι, είμαι απ αυτούς που έχουν κάνει χιλιάδες μπάνια. Πιτσιρικάς εμενα απέναντι απο τη θαλασσα και πηγαίναμε έξι μήνες το χρόνο.

Αλλα δεν ειναι αυτός ο ορισμός της ζωαρας Φώτη. ´η μπορεί και να ναι και να μην το καταλαβαίνω, ποιος ξέρει; Πάντως ενώ είμαι διακοπές, χτες το βραδυ ξύπνησα εκατό φορες απο εφιάλτες που έβλεπα για εργασιακά θέματα. Γαμημενο άγχος.

Το καλό της γυμναστικής ειναι οτι σε βοηθά να διώξεις μέρος απο το καθημερινό άγχος.

@revolver: φυσικά μπορείς αλλα πρόσεχε μη χαλασεις την τεχνική των ασκήσεων λογω της αυξημένης ταχύτητας. Πιο ασφαλής και αποδοτική λύση ειναι ΗΙΙΤ με εναλλαγή σπριντ/περπάτημα. Θα τα δεις ολα, στο εγγυώμαι.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν κανω μπανιο λογο ωραριου δουλειας.

7:00/14:300 18:00/22:30 εκτος κυριακης. Την κυριακη δουλευει η κοπελα και δεν γουστάρω μονος. Εδω ακομα μαγιο δεν πξραα, το περσινο δεν με κανει

Δημοσ.

Βρήκα παλιό μου παντελόνι. Χασταγκ xilioi_xontroi_xwrane

edit: γυρτε τα κεφάλια σας, βαριέμαι να δω πως φτιάχνει.

post-79839-0-85308100-1468425520_thumb.jpg

• Like 25
Δημοσ.

Πόσα κιλά έχεις χάσει?

Είσαι πολύ καλά!

• Like 2
Δημοσ.

Μράβο

• Like 2
Δημοσ.

Θυμάστε την ιστορία με τον φίλο/συν-ποδηλάτη που είχε ένα ατύχημα πέρσι το καλοκαίρι;

Βρεθήκαμε το Σάββατο για ποδηλασία! Μετά από 10 μήνες σε indoor trainer, φυσιοθεραπείες κι αποκατάσταση, ξεκίνησε δειλά-δειλά να κάνει ποδηλασίες ξανά. Ήταν μικρή (σε απόσταση και χρονική διάρκεια) αυτή που πήγαμε, χωρίς παρατράγουδα κι είχε ένα bonus: Μου έστειλε τη φωτογραφία των ακτινογραφιών "πριν" και "μετά" της εγχείρησης αποκατάστασης.

(click στη φωτογραφία για να εμφανιστεί κανονικά)

Αυτος επαθε πολυ μεγαλη ζημια ρε ,μπραβο που επανηλθε.

Με τα μουσια σου με τα ολα σου και εσυ .

Αθλος ρε τοσα κιλα  δεν υπαρχει  εναν ανθρωπο εχασες απο πανω σου  εστω Αιθιοπα.

• Like 1
Δημοσ.

ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

Κρίμα τα σουβλάκια που ψήναμε.

και οι πανσέτες.

και το παγωτό που τρώγαμε.

και η πάπρικα...

• Like 3
Δημοσ.

Απο το 2013 που ξεκίνησα, 46 κιλά.

Έχασες 46 κιλά και κέρδισες καμιά 20ρια χρόνια, ΣΩραίος ρε μοντερα μπράβο!!
  • Like 3
Δημοσ.

ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

Κρίμα τα σουβλάκια που ψήναμε.

και οι πανσέτες.

και το παγωτό που τρώγαμε.

και η πάπρικα...

Πάει ο Σέλλερας που ήξερες.

Και το απειροτάν να προσθέσω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...