Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καμία ένταση, από το να λες για εντάσεις θα ήταν προτιμότερο να λες καλά λόγια για μενα που σου απαντάω και ασχολούμαι! Με δυο λόγια θα σου πω πως τα γιγα σετ ωφελούν κάποιον που ξέρει πότε και γιατί να τα κάνει (έφερα εμένα παράδειγμα γιατί εγώ πχ κάνω τα τελευταία 15 χρόνια μόνο συντήρηση στο σώμα μου, έχω τεράστια εμπειρία και γνώσεις) και δεν ωφελούν καθόλου έναν αρχάριο όπως εσύ πχ πού ίσα ίσα μπορεί και να τον τραυματισουν αν κάνει ότι να ναι! Να θυμάσαι φίλε η γυμναστική με βάρη δεν είναι ούτε αστείο ούτε παιχνίδι! Μπορεί να μας φτιάξει ένα όμορφο υγιές σώμα μπορεί και να μας καταστρέψει όμως.. Εγω δασκαλε να κανω γιγα? Παντως squat σταματησα να κανω βασικα οπως εχω ξαναπει δεν κανω ολο τον χρονο αλλα σχεδον 6 μηνες γιατι οταν αρχιζω προπονηση στο βουνο δεν θελω να καταπονω παραπανω τα γονατα ηδη υπερφορτωνονται με το ειδος της προπονησης που κανω . Κατα τα αλλα παιζει αυτο το καλοκαιρι να εχω κανει τα λιγοτερα μπανια ever ,λειπουν και οι γονεις παρατατεμενες διακοπες διακοπες και δεν προλαβαινω με την δουλεια . Ενω αν με λεγαν Μαργαριτα και Γιαννη εεεεεε? θα ειχα μουλιασει στην Θαλασσα ! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από Fotis13 3
alex_000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ένα μπάνιο έχω κάνει, αλλά μάλλον από επιλογή έχω Θάλασσα κάτω από το σπίτι μου. 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ένα μπάνιο έχω κάνει, αλλά μάλλον από επιλογή έχω Θάλασσα κάτω από το σπίτι μου. Εχεις προβλημα να το κοιταξεις αχχαχα. 2
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 νταξει μωρε, νωρις ειναι ακομα, 3 εγω, αλλα δεν αρχισαν οι διακοπες ακομα (οπως και για τον περισσοτερο κοσμο), ερχονται τα μπανια οσονουπω...
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Νταξει εδω σημερα εχει αερα, κύμα, θα κανουμε σέρφ, παλευεται 3
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Νταξει εδω σημερα εχει αερα, κύμα, θα κανουμε σέρφ, παλευεται και μεις φουλ γαστρίτιδα και εντερίτιδα (ελπίζω να αποβάλλω το λίπος), παλεύουμε να γράψουμε καμιά αράδα διατριβής και συνάμα να κρατήσουμε την διατροφή ως έχει άδικη η ζωή ... να περνάς τέλεια, κάνε βουτιά και για μας (έχω να βάλω μαγιό από πέρσι) 1
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Γιατι η κοιλια του κατω ειναι ετσι; πολυ αθλια την θεωρω για το σωμα που χει. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1821303281425907&id=1472098683013037
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Γιατι η κοιλια του κατω ειναι ετσι; πολυ αθλια την θεωρω για το σωμα που χει. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1821303281425907&id=1472098683013037 είναι τίγκα στο φάρμακο... τα βυζιά του έχουν περισσότερα οιστρογόνα από τα δικά μου 1
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγω μονο για την περιοχή της κοιλιας αναφερομαι
Demetra_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγω μονο για την περιοχή της κοιλιας αναφερομαι βυζιά και κοιλιά είναι οι βασικοί δείκτες χρήσης φαρμάκων.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγώ τον Άλεξ τον καταλαβαίνω πάντως Και γω αν έκανα μπάνιο κάθε χρόνο στα νησιά φιτζι στα νησιά μπορα μπορα και στις Σεϋχέλλες, σιγά μην έκανα και στην Κύπρο! Μαργαρίτα ανέβασε καμιά φώτο να γουστάρουμε ρε συ από τις τέλειες παραλίες που έχει το νησί σου! 5
yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 1 μπάνιο ο ένας, τρία ο άλλος. Εγω έχω περάσει τα τριάντα κι έχω σίγουρα αλλα τόσα. Χτες και σήμερα παγωμένη ομως η άτιμη. Μου θύμησε τα χειμερινά μπάνια. Αλλα απίστευτα καθαρή και κρυστάλλινη. Πολύ ωραία η γυμναστικη στη θαλασσα. Συνδυάζω τρέξιμο με το ύψος της θάλασσας στο γόνατο, τις ασκησεις του Μαους για το στήθος και φυσικά πολύ κολύμπι σε διαφορα στυλ. Χωρια τις βουτιές και τα παιχνίδια με τα πιτσιρίκια. Σαν γυρνάω νιώθω τέτοια κούραση λες κι έτρεξα 10κ! 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 μπα, τρεξιμο εκτος θαλασσας εγω, στον παραλιακο πεζοδρομο, στην θαλασσα κολυμπι μονο, αρκει πιστευω και γυμναζει ολο το σωμα, δεν θα παθουμε τιποτα χωρις γυμναστηριο 2-3 βδομαδες, χαλαρα
Muchacho Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Σε συμφερει να διαμορφωσεις εναν δικο σου χωρο και να αγορασεις τα βασικα οργανα και ειδη γυμναστικης ή δεν προκειται να κανω ποτε αποσβεση και καλυτερα να συνεχισω τις συνδρομες στα γυμναστηρια? (Εχω τουλαχιστον 15 χρονια μπροστα μου...)
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Σε συμφερει να διαμορφωσεις εναν δικο σου χωρο και να αγορασεις τα βασικα οργανα και ειδη γυμναστικης ή δεν προκειται να κανω ποτε αποσβεση και καλυτερα να συνεχισω τις συνδρομες στα γυμναστηρια? (Εχω τουλαχιστον 15 χρονια μπροστα μου...) Στατιστικα ειναι ελαχιστοι αυτοι που κατορθωνουν να κανουν γυμναστικη με βαρη στο σπιτι σε συστηματικη βαση ,η πλειοψηφια τα παραταει .Οι λογοι κυριως ειναι οτι πολυ λιγοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν ενα πληρες γυμναστηριο και καταφευγουν σε ημιμετρα οπως αμφιβολης ποιοτητας κατασκευες που συνεισφερουν σε τραυματισμους και κανουν την ζωη του αθλουμενου δυσκολη . Αλλος λογος ειναι οτι βαριεσαι ευκολα μονος σου και απο την αυτονοητη ελειψη οργανων και στο τελος τα παρατας . Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα για αυτο λεγονται και εξαιρεσεις γιατι αφορουν ενα πολυ μικρο πσοοστο . Συμπερασματικα δεν αξιζει και ουτε αποσβεση θα κανεις αν μπεις στην διαδικασια να αγορασεις μηχανηματα .rack ktlp για τους λογους που προαναφερα. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις