Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει να κανεις θεμα τωρα για 30 ευρώ και να απειλησεις με μηνυσεις ή γραμμες καταναλωτή κτλπ πιστευω δεν συμφέρει κανεναν ας προσπαθησει να τους εξηγησει με ηρεμο τροπο ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστο ειδικα για άτομα που τους προτιμάνε γιατι αν είναι έτσι θα πηγαινες σε άλλο γυμναστηριο που δεν πληρώνεις εγγραφη. Αλλα αυτος προτιμησε αυτους.

Τωρα εντάξει αν δεν γινει να τους πει ότι θα φυγει και με την εγγραφή αμα νομιζουν ότι είναι σωστο να την κρατήσουν ας το κάνουν. Εσυ παντως δεν εμεινες ευχαριστημένος από αυτή την εξηγηση και με φιλους που τη συζητησες και σκοπευαν και αυτοι να προτιμήσουν το γυμναστηριο

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

εντάξει να κανεις θεμα τωρα για 30 ευρώ και να απειλησεις με μηνυσεις ή γραμμες καταναλωτή κτλπ πιστευω δεν συμφέρει κανεναν ας προσπαθησει να τους εξηγησει με ηρεμο τροπο ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστο ειδικα για άτομα που τους προτιμάνε γιατι αν είναι έτσι θα πηγαινα σε άλλο γυμναστηριο που δεν πληρώνεις εγγραφη. Αλλα αυτος προτιμησε αυτους. Τωρα εντάξει αν δεν γινει να τους πει ότι θα φυγει και με την εγγραφή αμα νομιζουν ότι είναι σωστο να την κρατήσουν ας το κάνουν.

Ποιος μίλησε για απειλές με μηνύσεις ή γραμμές καταναλωτών;

Το ξαναγράφω πιο απλά αφού βαρέθηκες να το διαβάσεις.

Ζητάει πίσω την εγγραφή, αλλιώς θα διακόψει την συνδρομή και θα πάρει πίσω και εγγραφή και συνδρομή (υπόλοιπο, δηλαδή σχεδόν όλο).

Αν την πάρει, καλώς.

Αν του πουν αυτά δεν γίνονται και ποιος τα λέει κτλ, τους εξηγεί τι λέει ο νόμος.

Στο τέλος έγραψα: Ανάλογα με την απάντησή τους, κλιμακώνει και τη δική του (πχ αν του πουν δεν παίρνεις τίποτα, αρχίζει τις διαδικασίες).

Δημοσ.

Ναι αρχιζει τις διαδικασιες .... να πάρει την πυροσβεστικη τηλεφωνο. :cry:  Στις περισσοτερες από αυτές τις συναλλαγες εσυ απλα εξηγεις αν ο άλλος δεν καταλαβει σηκώνεσαι και φευγεις και του ριχνεις μαυρο.Στην Ελλαδα που ζουμε ποιος θα ενδιαφερθεί.

Και δεν χρειαζεσαι να επικαλεστείς καν νομους , είναι προσφορα και ζητηση αν μου πάρεις εσυ εγγραφη θα πάω σε άλλον που δεν παιρνει. Απλά τα πραγματα μην τα περιπλέκουμε παιδια αμα θελετε να κάνετε κατι καλυτερο καλώς αν όχι εγω απλα θα φυγω και δεν θα ξαναερθω. Δεν χρειαζονται στεναχωριες ουτε γραμματειες καταναλωτή για 30 ευρώ.

Και τι ειμαστε να ξερουμε ολους τους νομους απεξω στην τελικη? αμα θελουν πελάτες ας κανουν καλυτερες εξηγήσεις χέστηκα τωρα εγω να ασχοληθώ με τη γραμμη καταναλωτή. Σορρυ κιολας.

Έχασα 30 ευρω θα χάσει 300. Αμα είναι βλάκας εγω του φταιω?

Δημοσ.

Η συνολικη συνδρομη για το ετος ειναι 99 ευρω. Την Δευτερα θα μιλησω με τον/την υπευθυνο του συγκεκριμενου παραρτηματος,αλλα οταν ρωτησα τους αλλους για να μαθω τι εγινε εκει,σε 3 διαφορετικα παραρτηματα,σε αλλα μερη της Αθηνας,οπως προεγραψα,μου ειπαν οτι ''ειναι πολιτικη της εταιριας να μην επιστρεφει χρηματα και να δινει καποια προσφορα μερικων μηνων εξτρα, αν εχει γινει καποιο λαθος.''

Εν τω μεταξυ το ατομο που μου ειπε οτι το δικο τους παραρτημα ενημερωθηκε 4 μερες μετα απο ολα τα υπολοιπα παραρτηματα της Αθηνας,ειναι γυμναστρια και οχι το ατομο που ειναι υπευθυνο για αυτα τα θεματα. Σε ενα αλλο παραρτημα που ρωτησα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι οι τιμες που προσφερουν ειναι δευσμευτικες για ολους και οτι δεν μπορει ο καθε ενας υπευθυνος να θετει δικες του τιμες.

Απο αυτα που ειδα, δεν εχουν καλες πρακτικες ηθικης επαγγελματικης συμπεριφορας και μαλλον θελω να διακοψω την συνδρομη μου εκει θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο την ολη γενικη συμπεριφορα και αντιδραση που θα λαβω την Δευτερα.

Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν.

Έχασα 30 ευρω θα χάσει 300. Αμα είναι βλάκας εγω του φταιω?

Δεν χανουν αυτοι λεφτα αν φυγω ετσι οπως λες,τους εχω προπληρωσει 129 ευρω. Σε χρεωνουν 99 ευρω + την εγγραφη 30 ευρω,στην δικη μου περιπτωση,στο συγκεκριμενο μερος ,κακως.

• Αν δε θες να συνεχίσεις εκεί:

Πας και ζητάς να κάνεις διακοπή συμβολαίου και να σου επιστραφούν τα μη δεδουλευμένα. Εφόσον μόλις γράφτηκες αυτά θα είναι σχεδόν όλο το ποσό. Αν σε ρωτήσουν το λόγο, τους εξηγείς το σκηνικό με την εγγραφή (αν θες, δεν είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσεις οποιοδήποτε λόγο). Αν σου επιστρέψουν την εγγραφή και ζητήσουν συγνώμη, αποφασίζεις τι θα κάνεις. Αν σου πουν αυτά δε γίνονται κτλ, τους εξηγείς ότι οι νόμοι και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαφωνούν:

Αγόρασα μια συνδρομή για να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Το ξανασκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Δεν έχω πραγματικά το χρόνο για κάτι τέτοιο κα μάλλον είναι και λίγο ακριβό. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Η ακύρωση της συνδρομής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο με την υποβολή σχετικού εντύπου Δήλωσης Υπαναχώρησης στην εταιρεία. Αν η υποβολή της καταγγελίας γίνει μετά την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, ο έμπορος δικαιούται να παρακρατήσει ποσό που αντιστοιχεί στο 2,5% του ποσού της σύμβασης, πέραν του ποσού που αντιστοιχεί στις ήδη εκτελεσθείσες υπηρεσίες.

Η παρακράτηση του 2,5% δεν ισχύει στην περίπτωση της υποβολής της δήλωσης υπαναχώρησης πριν από την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης (Y.A. Z1-1262/2007).

Η υπουργική απόφαση αναλυτικά εδώ. Ρίχνοντάς του μια κλεφτή ματιά, βρήκα και αυτό το άρθρο:

Απαγορεύεται και είναι άκυρη η προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της

τυχόν εγγραφής, ποσοστού που υπερβαίνει το 2,5% του συμφωνηθέντος συνολικού τιμήματος πριν αρχίσει

η εκτέλεση της σύμβασης από τις μονάδες αδυνατίσματος ή τα γυμναστήρια.

Τουτέστιν, αν σου πήραν εγγραφή μεγαλύτερη του 2,5% της ετήσιας που πλήρωσες, είναι παράνομο.

• Αν θέλεις να συνεχίσεις εκεί, κάνεις ακριβώς τα παραπάνω. Αφού σου επιστρέψουν ετήσια και εγγραφή, ξαναγράφεσαι χωρίς να πληρώσεις εγγραφή.  :P

Ανάλογα την απάντησή τους κλιμακώνεις τη δική σου (συνήγορος καταναλωτή, γενική γραμματεία καταναλωτή, καταγγελίες σε υπουργεία, πυροσβεστικές, συλλόγους, ικα, κτλ κτλ κτλ)

Ευχαριστω για αυτο το πολυ κατατοπιστικο post. Αυτο που με απασχολει ειναι θα μου γινει γρηγορη επιστροφη των χρηματων μου,η θα φαω μηνες χωρις γυμναστηριο και θα ταλαιπωρηθω ψυχικα?

Δημοσ.

''ειναι πολιτικη της εταιριας να μην επιστρεφει χρηματα και να δινει καποια προσφορα μερικων μηνων εξτρα, αν εχει γινει καποιο λαθος.''

Αυτο που με απασχολει ειναι θα μου γινει γρηγορη επιστροφη των χρηματων μου,η θα φαω μηνες χωρις γυμναστηριο και θα ταλαιπωρηθω ψυχικα?

Περιττό να σου πω ότι ο νόμος είναι πάνω από κάθε πολιτική/πρακτική κάποιας εταιρείας.

Σκέψου μια καφετέρια που δε σερβίρει ασιάτες γιατί ¨«είναι πολιτική τους» ή ένα κατάστημα ηλεκτρονικών που δίνει μόνο 2 μήνες εγγύηση στα προϊόντα του γιατί «είναι πολιτική τους».

Το σωστό και νόμιμο είναι να πάρεις τα χρήματά σου πίσω άμεσα και με τον τρόπο που τα έδωσες (μετρητά, κάρτα). Σε περίπτωση πιστωτικής ίσως δικαιολογείται καθυστέρηση μερικών ημερών γιατί έχει μια διαδικασία.

Πιστεύω αν έχουν μια στάλα επαγγελματισμού, θα σου δώσουν πίσω την εγγραφή (που ούτως ή άλλως και να μην υπήρχε η προσφορά παράνομα ζήτησαν) χωρίς πολλά πολλά. Αρκεί να τους δείξεις ότι ξέρεις τα δικαιώματά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να δουμε τι μπορουμε να αγορασουμε απο ενα φαρμακειο "over the counter" και τι θελει συνταγη γιατρου?

μπορει να ειναι λιγο off topic.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να δουμε τι μπορουμε να αγορασουμε απο ενα φαρμακειο "over the counter" και τι θελει συνταγη γιατρου?

μπορει να ειναι λιγο off topic.

δοκίμασε εδώ αν και δεν είμαι σίγουρος https://www.galinos.gr/

Δημοσ.

δοκίμασε εδώ αν και δεν είμαι σίγουρος https://www.galinos.gr/

το γνωριζω αυτο το σιτε,δεν λεει και πολλες πληροφοριες σχετικα με το ερωτημα μου

ειχα στειλει email σχετικα με την στηλη "τροποι και περιορισμοι διαθεσης"

και μου εστειλαν ενα generic email τυπου οτι εξηγεί απο κατω τι σημαινει καθε τι που γραφει,αλλα στην ουσια δεν σου λεει αυτο που ρωτησα.

μαλλον θα ηταν καλυτερο να ανοιξω αλλο thread αλλα αμφιβάλω πως υπαρχει απαντηση.

Δημοσ.

Η συνολικη συνδρομη για το ετος ειναι 99 ευρω. Την Δευτερα θα μιλησω με τον/την υπευθυνο του συγκεκριμενου παραρτηματος,αλλα οταν ρωτησα τους αλλους για να μαθω τι εγινε εκει,σε 3 διαφορετικα παραρτηματα,σε αλλα μερη της Αθηνας,οπως προεγραψα,μου ειπαν οτι ''ειναι πολιτικη της εταιριας να μην επιστρεφει χρηματα και να δινει καποια προσφορα μερικων μηνων εξτρα, αν εχει γινει καποιο λαθος.''

Εν τω μεταξυ το ατομο που μου ειπε οτι το δικο τους παραρτημα ενημερωθηκε 4 μερες μετα απο ολα τα υπολοιπα παραρτηματα της Αθηνας,ειναι γυμναστρια και οχι το ατομο που ειναι υπευθυνο για αυτα τα θεματα. Σε ενα αλλο παραρτημα που ρωτησα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι οι τιμες που προσφερουν ειναι δευσμευτικες για ολους και οτι δεν μπορει ο καθε ενας υπευθυνος να θετει δικες του τιμες.

Απο αυτα που ειδα, δεν εχουν καλες πρακτικες ηθικης επαγγελματικης συμπεριφορας και μαλλον θελω να διακοψω την συνδρομη μου εκει θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο την ολη γενικη συμπεριφορα και αντιδραση που θα λαβω την Δευτερα.

Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν.

Δεν χανουν αυτοι λεφτα αν φυγω ετσι οπως λες,τους εχω προπληρωσει 129 ευρω. Σε χρεωνουν 99 ευρω + την εγγραφη 30 ευρω,στην δικη μου περιπτωση,στο συγκεκριμενο μερος ,κακως.

Ευχαριστω για αυτο το πολυ κατατοπιστικο post. Αυτο που με απασχολει ειναι θα μου γινει γρηγορη επιστροφη των χρηματων μου,η θα φαω μηνες χωρις γυμναστηριο και θα ταλαιπωρηθω ψυχικα?

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις και με τα κεντρικά, θα σου πρότεινα, είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε μέσω της σελίδας τους στο facebook.

Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο που η συνεννόηση έχει ήδη τραβήξει τόσο, στη περίπτωση αυτή η ενημέρωση της "ιεραρχίας" μπορεί να είναι ο πιο σύντομος δρόμος.

Με αποφασιστικότητα κι ευγένεια πιστεύω πως θα λύσεις το θέμα σου γρήγορα.

Κι εγώ στην ίδια αλυσίδα είμαι εγγεγραμμένος (πέρυσι με την προσφορά των 49€ το έτος) και τώρα που ήθελα να ανανεώσω - πλήρωσα μέσω της ιστοσελίδας - χρειάστηκε να επιβεβαιώσω στο υποκατάστημα ότι η ετήσια συνδρομή που πλήρωσα στα 99€ θα προστεθεί / θα αρχίσει να τρέχει μετά το πέρας της τρέχουσας τον Σεπτέμβρη.

..."σκάλωσαν" λίγο οι υπάλληλοι μέχρι να το επιβεβαιώσουν, αλλά αποσαφηνίσθηκε το ζήτημα γρήγορα.

Δημοσ.

DYEL

Aν εννοεις τι ειδους φαρμακα που μπορει να εχουν αναβολικη δραση μπορεις να αγορασεις απο φαρμακειο χωρις συνταγη,δεν ξερω αν επιτρεπεται εδω να το πουμε,αλλα μονο 2. Και δεν θα σε συμβουλευα να το κανεις γιατι μπορει να αποβει πολυ επικινδυνο για την υγεια σου ακομη και αν σε ''συμβουλευει'' καποιος παλιος bodybuilder που κανει χρηση απο χρονια. Και η επιδραση που θα εχουν στο σωμα σου ,θα ειναι σχετικα μικρη ,οχι κατι το τρομερο,μια μικρη βοηθεια,αλλος ενας λογος που δεν αξιζει να δοκιμασεις.

Μονο τα απογορευμενα αναβολικα εχουν αποτελεσμα σημαντικο και αυτα ειναι ακομη πιο επικινδυνα,οποτε περιορισου στο τι μπορεις να καταφερεις μονος σου με φυσικο τροπο.

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις και με τα κεντρικά, θα σου πρότεινα, είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε μέσω της σελίδας τους στο facebook.

Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο που η συνεννόηση έχει ήδη τραβήξει τόσο, στη περίπτωση αυτή η ενημέρωση της "ιεραρχίας" μπορεί να είναι ο πιο σύντομος δρόμος.

Με αποφασιστικότητα κι ευγένεια πιστεύω πως θα λύσεις το θέμα σου γρήγορα.

Κι εγώ στην ίδια αλυσίδα είμαι εγγεγραμμένος (πέρυσι με την προσφορά των 49€ το έτος) και τώρα που ήθελα να ανανεώσω - πλήρωσα μέσω της ιστοσελίδας - χρειάστηκε να επιβεβαιώσω στο υποκατάστημα ότι η ετήσια συνδρομή που πλήρωσα στα 99€ θα προστεθεί / θα αρχίσει να τρέχει μετά το πέρας της τρέχουσας τον Σεπτέμβρη.

..."σκάλωσαν" λίγο οι υπάλληλοι μέχρι να το επιβεβαιώσουν, αλλά αποσαφηνίσθηκε το ζήτημα γρήγορα.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον ,προσπαθησα να τηλεφωνησω στο τηλεφωνο της ιστοσελιδας,αλλα κανεις δεν το σηκωνε.

Σιγουρα ευγενικα και αποφασιστικα,αλλωστε αυτος ειναι παντα ο τροπος μου. :)

Δημοσ.

νταξει δεν υπαρχει λογος να κρύβομαι,αλλωστε ενα απο τα αποτελεσματα που φερνει το google σε σχετικη αναζητηση φερνει σε αυτο το φορουμ. για εφεδρινη μιλαω. επειδη πηρα panadol cold and flu και ειδα οτι εχει ψευδοεφεδρινη σκέφτηκα μηπως υπαρχει κατι αλλο over the counter χωρις παρακεταμολη η αν υπαρχει νομιμος τροπος να παρεις εφεδρινη.

παντως με βοηθησε το panadol,βρηκα και εγω να αρρωστησω το καλοκαιρι :-D

ειναι γνωστο οτι,οτι δουλευει ειναι απαγορευμενο,δεν ψανχω για τετοια πραγματα,ειδικα σε φαρμακειο χαχα

οι φιλοι μας οι αμερικανοι εχουν το bronkaid π.χ

Δημοσ.

δεν μου φαίνεται καλή ιδέα να πάρεις κάμποσες έξτρα αχρείαστες ουσίες με πιθανές άσχημες παρενέργειες ( απο ασπιρίνη πεθαίνουν 15.000 άνθρωποι το χρόνο και 100.000 καταλήγουν να νοσηλευτούν ) για να επωφεληθείς μια μικροποσότητα ουσίας που λογικά δεν θα σου δώσει κανένα αποτέλεσμα 

Δημοσ.

νταξει δεν υπαρχει λογος να κρύβομαι,αλλωστε ενα απο τα αποτελεσματα που φερνει το google σε σχετικη αναζητηση φερνει σε αυτο το φορουμ. για εφεδρινη μιλαω. επειδη πηρα panadol cold and flu και ειδα οτι εχει ψευδοεφεδρινη σκέφτηκα μηπως υπαρχει κατι αλλο over the counter χωρις παρακεταμολη η αν υπαρχει νομιμος τροπος να παρεις εφεδρινη.

παντως με βοηθησε το panadol,βρηκα και εγω να αρρωστησω το καλοκαιρι :-D

ειναι γνωστο οτι,οτι δουλευει ειναι απαγορευμενο,δεν ψανχω για τετοια πραγματα,ειδικα σε φαρμακειο χαχα

οι φιλοι μας οι αμερικανοι εχουν το bronkaid π.χ

Ξεχασε τα ολα αυτα,μπορεις αν εισαι αφωσιωμενος και μεθοδικος,να φτιαξεις ενα αξιολογο σωμα αλλα θελει χρονια ,μεσο ορο 6-8 για να πεις οτι εκανες κατι αρκετα καλο.Αγαθα κοποις κτωνται,εδω ο φιλος ο Maus ασχολειται μια ζωη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...