Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωω πάλι έκανα τη μαλακια μου.ποναει η πλατη κοντα στη αριστερή φτερουγα όταν κανω βαθια ανασα.λαθος στην άσκηση? Κακο stretching?δεν ξέρω αλλά μαλλον αυριο θα κάνω ενα διάλειμμα.. :(

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

τι άσκηση έκανες; τι πρόγραμμα; αερόβιο ή με βάρη; μήπως απότομη αύξηση βάρους;
ζέσταμα πριν το πρόγραμμα;
παίζει κανένα πιάσιμο να 'ναι και τίποτα το σοβαρό
δες πως θα πάει και αν ζορίζεσαι πολύ τότε μόνο κάνε διάλειμμα.
Στη θέση σου δεν θα πίεζα την αριστερή ωμοπλάτη, θα κανα ασκήσεις για πόδια.

Δημοσ.

Έκανα αεροβιο πρωτα και μετά ασκήσεις με βαρακια.ήταν μια άσκηση για τη πλάτη αυτή πρεπει να με έφαγε. Δεν είναι έντονος πονος αλλά ενοχλητικός. Δεν θυμάμαι τι είναι στο πρόγραμμα αύριο...θα δω πως θα ξυπνησω και μετα θα αποφασισω.

Δημοσ.

Μου αρέσει να το ακολουθω αλλα κάνω και αλλαγες άμα χρειαστει.απλα τωρα το πρόγραμμα δίνει ποιο πολυ βάση στο πάνω μέρος. Για αυτο λεω ή κανονικα ή διαλειμματακι.

Δημοσ.

Το προγραμμα σου να το αλλαξεις να γυμναζεις το σωμα σου συμμετρικα..

Δηλαδη το κατω μερος το γυμναζεις λιγοτερο; Λαθος..

Αν δεν κανεις, αρχισε τα καθισματα....

Δημοσ.

Τι ρατσιστικές διακρίσεις είναι αυτές καλέ;
Γύμνασέ το ΟΛΟ, μην υποτιμάς καμιά μυική ομάδα
υ.γ υποτιμάω τις γάμπες  μονάχα :P

Καθίσματα και προβολές....πεθαίνεις στο κάψιμο αλλά το ευχαριστιέσαι

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι το σημαντικο...

Με ενα στεπ να στεκεσαι στην ακρη και να ανεβαινεις.. Καπου 4 σετ επι 20 επαναληψεις και εισαι κομπλε.. Καλυτερα να κρατιεσαι απο καπου ή να το κανεις στο πρωτο σκαλοπατη της σκαλα.. Μην σε παρει καμια κατηφορα και φας τα μουτρα σου..

Δημοσ.

Το προγραμμα σου να το αλλαξεις να γυμναζεις το σωμα σου συμμετρικα.. <br><br>

Δηλαδη το κατω μερος το γυμναζεις λιγοτερο; Λαθος.. <br><br>

Αν δεν κανεις, αρχισε τα καθισματα....

Φυσικα και πεφτουν καθίσματα και πολλα μαλιστα. Απλα στην πρωτη φαση ηταν λίγο ποιο πολυ ποδια και τωρα στηθος χερια κτλ.την αλλη βδομάδα μπαίνω στη τριτη φαση που είναι συνδιασμος τον αλλον 2.

Δημοσ.

well για να καταφερω να κοιμηθώ ηπια χθες ενα feldene.σημερα ο πονος ειναι καπως καλυτερα σαν μουδιασμενος.λεω να βαλω κανα εμπλαστρο(?) μπας και φτιαξει..η μανα μου πηρε το στικακι με τις ασκησεις γιατι οπως λεει δεν εχει γυμναστικη σημερα μονο ξεκουραση. :ph34r:

Δημοσ.

Κάνε λίγο ζεσταμα, και μετά κάνε πόδια αφού ξέμεινες από ασκησιολόγιο.
Δεν είναι τραυματισμός απλά πιάσιμο. Μην αγχώνεσαι, βάλε αν θες καμιά μυοχαλαρωτική αλοιφή.

• Like 1
Δημοσ.

well για να καταφερω να κοιμηθώ ηπια χθες ενα feldene.σημερα ο πονος ειναι καπως καλυτερα σαν μουδιασμενος.λεω να βαλω κανα εμπλαστρο(?) μπας και φτιαξει..η μανα μου πηρε το στικακι με τις ασκησεις γιατι οπως λεει δεν εχει γυμναστικη σημερα μονο ξεκουραση. :ph34r:

feldene γιατί; Και γιατί όχι το gel;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...