Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κοψει να τρέχω μεγάλες αποστάσεις. Χθες πχ έτρεξα 3 χιλιομετρα αλλα το 1.5 το έκανα με ένταση (η καταδιωξη) δεν το χρονομέτρησα αλλα 2 κλικ πιο πανω απο το τζοκιν. Σήμερα έχω δυναμη κάμψεις - μονοζυγο - αλτηρες. Δεν θα κάνω καθολου ποδια γιατι χθές έκανα και καθισματα και γάμπες κτλπ.

Παιδιά για καθισματα ..... σε ένα τοιχο η πλάτη και κάθεστε σε θέση καθισματος σαν να υπάρχει καρέκλα αλλα δεν υπάρχει ειστε στον αέρα :cry: οσο αντέχει ο καθενας εγω χθες εκανα 4 σέτ του 1.5 λεπτού. Οταν σηκώνεσαι νιώθεις ένα πιάσιμο φουλ στον τετρακέφαλο B) αυτη η άσκηση με πιάνει σαν να κάνω ένα σετ των 50 συνεχομενων καθισμάτων πχ.

Ναι αυτο καταλαβα οταν ειπες για 40 λεπτα...

εμενα το στανταρ τρεξιμο ειναι 5χλμ - 30 λεπτα και καπακι 20χλμ ποδηλατο - 45 λεπτα ή 10χλμ - 1ωρα και 40χλμ ποδηλατο - 1ωρα κ 50 λεπτα περιπου, και τελειωνω με 120 επαναληψεις 4σετ μονοζυγο για περιπου 15-20λεπτα με ενδιαμεσες ιδιο αριθμο 4σετ σε καμψεις οταν κουραζονται τα χερια απο το μονοζυγο. 

Υπαρχουν και μερες που παω μονο για ποδηλατο 80χλμ η μονο τρεξιμο 10χλμ για πιο χαλαρα.

Παντα ομως μερα παρα μερα , 3 φορες την βδομαδα οχι παραπανω :)

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Διάβολε, αυτό το αόρατο κάθισμα που κάνεις, κάντο με σταυροπόδι ώστε να πέφτει όλο το βάρος στο ένα πόδι.

Κράτα 1 λεπτό.

Κλάμα.

• Like 1
Δημοσ.

To καλο με τα αλτηράκια είναι ότι έχεις την ευελιξια να αυξομειώσεις το βάρος όπως θέλεις εσυ πχ να ξεκινήσεις με λιγοτερα κιλά για προθερμανση και να αυξήσεις πιο μετά.

https://postimg.org/image/we4wjtgk5/

εγω χρησιμοποιώ αυτά και είναι πολύ εξυπηρετικά.

Αυτά χρησιμοποιούσα κι' γώ αλλά δε τα βρίσκω βολικά, βάλε-βγάλε δίσκους. Ειδικά αν θες να κάνεις dropset. Αλλά σου βγαίνει πιο οικονομικά να τα αγοράσεις απ' ότι να πάρεις βαράκια διαφόρων κιλών.

• Like 1
Δημοσ.

Αύγουστος...παράδεισος

attachicon.gif20160810_142039.jpg

κ σε εμένα τα ίδια , πήγα 12:30 και ήμουν ο 5ος , έτσι πάει πάντα ο Αύγουστος 

το κακό με το δικό μου είναι οτι πρωινές ώρες συνήθως έχει ωραίους κώλους και όσο νάνε μου φτιάχνει κ η διάθεση , σήμερα μόνο ένας τύπος ήταν

Δημοσ.

Διάβολε, αυτό το αόρατο κάθισμα που κάνεις, κάντο με σταυροπόδι ώστε να πέφτει όλο το βάρος στο ένα πόδι.

Κράτα 1 λεπτό.

Κλάμα.

:cry: :cry: 

Αυτά χρησιμοποιούσα κι' γώ αλλά δε τα βρίσκω βολικά, βάλε-βγάλε δίσκους. Ειδικά αν θες να κάνεις dropset. Αλλά σου βγαίνει πιο οικονομικά να τα αγοράσεις απ' ότι να πάρεις βαράκια διαφόρων κιλών.

Έχει ενα πολυ ωραιο βαλιτσάκι που βάζεις μεσα τους δισκους και παιρνεις και το αλτηράκι αλλα βαρέθηκα να το παραγγειλω :-D

Δημοσ.

https://postimg.org/image/s1xdhfs79/

Ώρα για μάσα.

Μακαρονια ολικής με ριγανη και λάδι , κοτόπουλο λιγη σάλτσα σκέτη χωρις καρικεύματα και τυράκι από πάνω.

Πέρασε και η ώρα βεβαια αλλα εργαζομενο παιδι μέχρι να έρθω από τη δουλειά να μαγειρέψω κιολας :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Ο γνησιος?

Εννοειτ'!

Οπως οτιδηποτε καλο σ αυτον τον κοσμο, πρωτοι το καναμε εμεις.

irony mode fucking on

Δημοσ.

οπα ποιο γυμναστήριο είναι αυτό στο Αιγάλεω; ( σε πμ αν δε θες εδώ )

Είναι το παλιό Joe Weider.Mεταφέρθηκε στον πεζόδρομο στην Μοσχονησίων (κοντά στo Mikel)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...