DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Όλοι οι δρομείς, πάντα μιλάμε σε καλό επίπεδο, έχουν πολύ χαμηλό bf είναι ακόμα και sprinter πόσο μάλλον μαραθωνοδρόμοι κτλ. τα δικά σου τα πόδια όσο τα θυμάμαι ήταν γεμάτα όχι μόνο από μύες αλλά και από λίπος. Δεν διακρίνονταν γράμμωση άρα χαμηλό bf. Αντοχή χτίζεις με την προπόνηση, αν βγάζεις τέτοιους χρόνους που λες σημαίνει ότι προπονείσαι εντατικά. αν όντως προπονείσαι εντατικά γιατί έχεις τόσο υψηλό bf? Και γω ανήκω στους λοιπούς που αμφιβάλλουν για τα statistics σου κυρίως γιατί η εικόνα των ποδιών σου δεν είναι εικόνα δρομέα τέτοιου επιπέδου που παρουσιάζεις Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος.Κατα τα αλλα και μονο που ο τετρακέφαλος δειχνει να "πλακωνει" το γονατο το ποδι είναι γραμμωμένο. Οποτε ακυρο το "δεν διακρινεται γράμωση" όταν ο τετρακέφαλος είναι μεγάλος το ποδι γραμμώνει ετσι και αλλιως. Να σου φέρω εγω άτομα με λίπος πανω τους και κοιλιτσα να στο βγάλουν το 1000αρι στα 4 λεπτά και κάτω. Τι σχέση εχουν αυτά που γράφεις?
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγω να σοβαρευτω? εδώ μου λες ότι βγάζεις το 1000αρι στα 7 λεπτά περπατωντας το κάνεις? έναν αγυμναστο να πάρω τωρα να κάνει το 1000αρι πάνω από 6 λεπτά δεν θα το βγάλει. Εχω ένα απλο χρονομετρο χεριού φιλε. Δεν εχω να μετράει τις αποστάσεις και τα χιλιόμετρα. καταρχην δεν ειπα ποτε οτι κανω σπριντ, δευτερον δεν κανω μεμονομενα 1k επειδη ασχολουμαι με αντοχη και το transition απο ποδηλατο σε τρεξιμο. Ειτε θα παω μονο για 5k - 10k τον ιδιο χρονο θα εχω στο 1κ - 6-7' , ειτε θα εχω κανει 20χλμ - 40χλμ ποδηλατο και στα καπακια τρεξιμο παλι στα ιδια θα τρεξω. Στις μεγαλες αποστασεις δεν θα εχεις τετοιες αυξομοιωσεις οπως λες , πας παντα σταθερα. Για βαλε εναν αγυμναστο να τρεξει , θα εκπλαγεις ποσο θα κανει να το τρεξει... Βαλε εσενα για αρχη ομως Και επειδη εχεις ενα απλο χρονομετρο που δεν ξερεις τι αποστασεις και τι χιλιομετρα κανεις τοτε δεν εχει νοημα οσα ειπες προηγουμενως. τεσπα...βαρεθηκα
Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος. γλυκέ μου, ΕΧΩ ΛΙΠΟΣ, δεν είναι ότι δεν έχω...για αυτό δεν μπορώ να κόψω εύκολα...συν το ότι είμαι γυναίκα με testo 0.42 και γυμναζόμουν για λίγο διάστημα, τι να σου κάνουν μόνο 2χρονάκια. όμως έχω γνώθι σαυτόν και ξέρω που πατάω και που βαδίζω. πλανάσαι πλάνην οικτρά αν θεωρείς ότι όλοι κόβουν με ΑΑΣ, απλά έχουν πολλά κάκαλα και λιώνουν σε αερόβιες και σε διατροφική νηστεία και όλα αυτά σε χρόνιο πηλίκο η γράμμωση είναι άμεση συνάρτηση του χαμηλού bf ΝΟΜΟΣ 3
revolver1990 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ωραίος ! Μου θυμίζει εμένα πριν 15 μήνες όταν είχα πέσει στα 65 κιλά.Χαμηλό bf ~10-12% Αν αποφασίσει να χώσει κιλά στην προπόνηση=>και στο σώμα θα πάει καλά. Πήγα 75.Δύσκολο έως ακατόρθωτο να φτάσω τα 80 μέχρι τον Γενάρη ώστε μετά να πέσω στα 75 με 10%-12% πάλι. 1
Vapir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος.Κατα τα αλλα και μονο που ο τετρακέφαλος δειχνει να "πλακωνει" το γονατο το ποδι είναι γραμμωμένο. Οποτε ακυρο το "δεν διακρινεται γράμωση" όταν ο τετρακέφαλος είναι μεγάλος το ποδι γραμμώνει ετσι και αλλιως. Νομίζω πως είσαι υπερβολικός σε αυτό εδώ είναι τα πόδια μου πριν κανα χρόνο με λίπος και εδώ σε γράμμωση Μου θυμίζει εμένα πριν 15 μήνες όταν είχα πέσει στα 65 κιλά.Χαμηλό bf ~10-12% Αν αποφασίσει να χώσει κιλά στην προπόνηση=>και στο σώμα θα πάει καλά. Πήγα 75.Δύσκολο έως ακατόρθωτο να φτάσω τα 80 μέχρι τον Γενάρη ώστε μετά να πέσω στα 75 με 10%-12% πάλι. Γαμάει το low bf , φαίνεσαι καλύτερος , νιώθεις καλύτερα και έχεις την αίσθηση well being που στον όγκο προσωπικά ΔΕΝ την έχω λόγο άσματος και εγώ για κόψιμο πάω , σοβαρό κόψιμο και όχι απλά να ρίξω λίπος , θα ρίξω το λίπος μέχρι να φτάσω 70kg και αυτά θα συντηρώ , 1-2 πάνω κάτω θέλω να πέσω σε σωματικό βάρος γιατι δεν με βολεύει πλέον στην νέες δραστηριότητες που κοιτάζω (τρέξιμο έξω πχ) , όχι οτι θα προσπαθήσω να χάσω μυς , πιστεύω με τους μυς που έχω αν γραμμώσω στα 70-72 θα είμαι καλός , δηλαδή στα κιλά του ύψους μου , τώρα είμαι σε συντήρηση όπως είχα πει 3
revolver1990 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γαμάει το low bf , φαίνεσαι καλύτερος , νιώθεις καλύτερα και έχεις την αίσθηση well being που στον όγκο προσωπικά ΔΕΝ την έχω λόγο άσματος και εγώ για κόψιμο πάω , σοβαρό κόψιμο και όχι απλά να ρίξω λίπος , θα ρίξω το λίπος μέχρι να φτάσω 70kg και αυτά θα συντηρώ , 1-2 πάνω κάτω θέλω να πέσω σε σωματικό βάρος γιατι δεν με βολεύει πλέον στην νέες δραστηριότητες που κοιτάζω (τρέξιμο έξω πχ) , όχι οτι θα προσπαθήσω να χάσω μυς , πιστεύω με τους μυς που έχω αν γραμμώσω στα 70-72 θα είμαι καλός , δηλαδή στα κιλά του ύψους μου , τώρα είμαι σε συντήρηση όπως είχα πει Τρώω ότι θέλω τώρα και μου αρέσει .Προσπαθώ να διατηρηθώ σε νορμάλ bodyfat επίπεδα <15%,αν δω και αρχίζω να ξεφεύγω θα το κόψω.Εξάλλου και τώρα είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Στα 70kg πόσο υπολογίζεις να κατέβεις?Μονοψήφια νούμερα έτσι? 2
Vapir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τρώω ότι θέλω τώρα και μου αρέσει .Προσπαθώ να διατηρηθώ σε νορμάλ bodyfat επίπεδα <15%,αν δω και αρχίζω να ξεφεύγω θα το κόψω.Εξάλλου και τώρα είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Στα 70kg πόσο υπολογίζεις να κατέβεις?Μονοψήφια νούμερα έτσι? υποθέτω πως ναι. Τα 70 ακούγονται αρκετά για full cut όταν είσαι 1,70-κάτι αλλα εγώ έχω και κιλά στα πόδια που είναι το μισό σώμα
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημητρα το κοψιμο στον τετρακέφαλο δεν το έχεις ουτε εσυ που έχεις γυμνασμένα ποδια. Αυτό δεν σημαινει ότι έχεις πολύ λιπος στο ποδι. Ειπαμε τέτοια σκηνικά γινονται μονο με το φαρμακάκι. Να γινεις δηλαδή τοσο κομμένος.Κατα τα αλλα και μονο που ο τετρακέφαλος δειχνει να "πλακωνει" το γονατο το ποδι είναι γραμμωμένο. Μονο συνθολ! Γελανε και οι πετρες.. https://www.dropbox.com/sh/lcigllawozjcp1n/AABc2a6uqIcKjic53WBIOS1aa?dl=0 5
Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μονο συνθολ! Γελανε και οι πετρες.. https://www.dropbox.com/sh/lcigllawozjcp1n/AABc2a6uqIcKjic53WBIOS1aa?dl=0 για μένα μίλησε, αμέσως εσείς να μου πάρετε τα πρωτεία...άντε πιείτε καμία ινουλίνη λιποδιάολοι
Tenshi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μονο συνθολ! Γελανε και οι πετρες.. https://www.dropbox.com/sh/lcigllawozjcp1n/AABc2a6uqIcKjic53WBIOS1aa?dl=0 Την κάνεις που την κάνεις τη δουλειά,βάλε νέες με το ταττού...
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Την κάνεις που την κάνεις τη δουλειά,βάλε νέες με το ταττού... Θες να σου βαλω και μια μονο το ταττου να γουσταρεις? Εκτος του οτι τωρα δεν ειμαι τοσο στεγνος οσο τοτε βαριεμαι και να βγαλω φωτογραφια Ο σκοπος μου ειναι να δειξω οτι για κομμενα ποδια και γενικα γραμμωση δεν θες φαρμακο αλλα ουμπαλα 1
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μονο συνθολ! Γελανε και οι πετρες.. https://www.dropbox.com/sh/lcigllawozjcp1n/AABc2a6uqIcKjic53WBIOS1aa?dl=0 Γελάνε ναι ! Κάτσε να γελάσουμε και εμεις λιγο. Και εχω και τριχες στα ποδια και η φωτο είναι χωρις σκιές κτλπ. https://postimg.org/image/ihhmfusb3/ από την απογευματινή προπονηση. Η φωτο είναι από μενα που είμαι παπατζής και παριστάνω τον δρομέα σε ένα φορουμ ενώ είμαι μπαλάκι και τρωω ολη τη μερα πατατάκια στο σπιτι μου
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Την γραμμωση δεν βλεπω αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν εισαι σε φαρμακο.. 2
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Την γραμμωση δεν βλεπω αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν εισαι σε φαρμακο.. Διπλάσιος είναι από τον δικο σου. Αυτό το βλέπεις? ακριβως πάνω από το γονατο μην πας πιο πάνω. Είναι που είμαι παπατζής και δεν τρέχω για αυτό. Από το καθισιο εχουν γινει αυτά! Με κατηγορησες το απόγευμα φιλε με ειπες παπατζή και ψευτη. Αμα βαλει φωτο κάποιος που είναι αδυνατος και εχει γράμμωση τον λετε σκινυ φάτ αν πάλι βαλει φωτο που έχει ογκο ψάχνετε την γράμμωση αποφασιστε
Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 finding the bulk θα γυρίσουμε ... ο gon στα 56 κιλά πιο γεμάτος φαίνεται...Ιωάννη, πραγματικά πολύ καλός στις δύο τελευταίες φώτο. Έχεις ιδανικό μεταβολισμό μπράβο σου ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις