vgiozo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το σεικερ ας ειναι οσο μεγαλο θελει (σε λογικα πλαισια παντα). Εφοσον εσυ θα βαζεις 200-300 μλ νερου και τα χωραει, τι σε ενοχλει? Επισης αυτη η μπαλα πιστευω ειναι που κανει ολη τη δουλεια.Εχω δοκιμασει να χτυπησω σε σεικερ χωρις και δε διαλυοταν, ενω αυτο δεν αφηνει τιποτα. Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει άλλη πρωτεΐνη από εκείνη της MyProtein...η Whey ειδικά αλλά και η Casein διαλύονται εύκολα σε ένα ποτήρι νερό με λίγο ανακάτεμα ...αυτή η μπάλα φοβάμαι μήπως το παρακάνει στο "χτύπημα" και καταλήγει να μετατρέπει τη σκόνη σε αφρό, που θα πίνεται και πιο δύσκολα. Επίσης, κάτι που μπορεί να το κουβαλάω στα χέρια (τώρα το καλοκαίρι και νωρίς το φθινόπωρο) ή σε φορτωμένο σακίδιο, θα είναι σαφώς πιο άβολο αν πιάνει αρκετό τόπο, που δεν χρειάζεται κι όλας.
Mikeasdf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει άλλη πρωτεΐνη από εκείνη της MyProtein...η Whey ειδικά αλλά και η Casein διαλύονται εύκολα σε ένα ποτήρι νερό με λίγο ανακάτεμα ...αυτή η μπάλα φοβάμαι μήπως το παρακάνει στο "χτύπημα" και καταλήγει να μετατρέπει τη σκόνη σε αφρό, που θα πίνεται και πιο δύσκολα. Επίσης, κάτι που μπορεί να το κουβαλάω στα χέρια (τώρα το καλοκαίρι και νωρίς το φθινόπωρο) ή σε φορτωμένο σακίδιο, θα είναι σαφώς πιο άβολο αν πιάνει αρκετό τόπο, που δεν χρειάζεται κι όλας. Μια φορα που το χτυπησα πολυ εκανε λιγο αφρο αλλα δε με εμποδισε.Τωρα για το μεγεθος, ειναι αναλογως τι βολευει εσενα, εφοσον χωραει 300 μλ για το σεικ εισαι κομπλε ακομα και με 500αρι.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τελη Σεπτεμβρίου τελειωνω την δουλεια . Λεω να το παρω πιο εντατικά, με προγραμμα που θα περιεχει ντροπ σετ σουπερ σετ. Ακουω καποιο μπουσουλα, στην αρχη τεσσερων ημερων. Ακόμα και φουλ μποντι.
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Σπεκτ, σπέρνει η συνταγή. Ποια συνταγη >?
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη για την πιτσα που δεν γουσταρεις καθολου Αλλα αν το σκεφτεις ειναι οτι πρεπει για cutting καθως περιοριζεις υδατανθρακες απο ψωμια και μαλακιες 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 gon, εδώ είσαι btw, το gon διαβάζεται γκον like in gorilla ή τζον as in george; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη μάντεψε ποιος ήταν ένα μηνα πριν εκεί 1
gon1332 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 gon, εδώ είσαι btw, το gon διαβάζεται γκον like in gorilla ή τζον as in george; Τους παρακολουθώ! Ό,τι πιο σοβαρό σε Ελλάδα μέχρι στιγμής. Όπως θέλει ο καθένας το προφέρει. Ούτε κι εγώ ξέρω πως προφέρεται. Συνηθίζω να το λέω γκον. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη μάντεψε ποιος ήταν ένα μηνα πριν εκεί Πού είναι το εκεί;
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη μάντεψε ποιος ήταν ένα μηνα πριν εκεί Σε έβλεπα και σε χαιρόμουν στο φουμπου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πού είναι το εκεί; Ταιλανδη! ΑΝ θυμαμαι καλα αυτο ειναι το Poda Island 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη για την πιτσα που δεν γουσταρεις καθολου Αλλα αν το σκεφτεις ειναι οτι πρεπει για cutting καθως περιοριζεις υδατανθρακες απο ψωμια και μαλακιες Δεν ειναι τοσο οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης . 1
Mikeasdf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι τοσο οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης . Ειδικα τα veggie burger 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι τοσο οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης . Αν και γενικότερα συμφωνώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη το να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξω το ζυμάρι της πίτσας αποτελεί αναγκαιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις