Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και γενικότερα συμφωνώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη το να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξω το ζυμάρι της πίτσας αποτελεί αναγκαιότητα.

Οχι  παρεξηγηθηκα μαλλον δεν ημουν σαφης .

Δεν εννοω το "εναλλακτικο ¨ως τροπο διατροφης  αυτο μου ειναι αδιαφορο.Εναλλακτικο εννοω νεοχιπης φαση, κανω διακοπες και φτιαχνω βραχιολακια ,  ικαριωτικοι χοροι  ονειροπαγιδες και τετοια μωρε.

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οχι  παρεξηγηθηκα μαλλον δεν ημουν σαφης .

Δεν εννοω το "εναλλακτικο ¨ως τροπο διατροφης  αυτο μου ειναι αδιαφορο.Εναλλακτικο εννοω νεοχιπης φαση, κανω διακοπες και φτιαχνω βραχιολακια ,  ικαριωτικοι χοροι  ονειροπαγιδες και τετοια μωρε.

οι ικαριώτικοι τι φάση; εγώ σε παραδοσιακούς τους άφησα τώρα βγήκαν στην εκτέλεση εναλλακτικών. 

Δημοσ.

Ίδια προσφορά έχουν και τα λιντλ. Μια χαρά φαίνονται. Μειονέκτημα τα λίγα κιλά. 10 κιλά ανά αλτήρα δεν είναι τίποτα. Άμα προπονείσαι με συνέπεια γρήγορα θα χρειαστείς περισσότερα.

Φώτη προφανώς. Δεν φτάνει το 3% για να προσθέσεις γεύση.

• Like 2
Δημοσ.

Μη βλέπεις το σύνολο. Με τους υπάρχοντες δίσκους μπορείς να βάλεις 10 κιλά σε κάθε αλτήρα. Πολύ σύντομα θα θες περισσότερα από 10 κιλά οπότε θα χρειαστεί να αγοράσεις επιπλέον δίσκους των 5 κιλών (τουλάχιστον). Οπότε υπολόγισε και αυτό το κόστος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω 10 κιλά είναι καλά γι αρχή, σε κάποιες ασκήσεις θα το προσπεράσεις πιο εύκολα (πχ δικεφάλους), σε άλλες λίγο πιο δύσκολα - ειδικά αν δίνεις έμφαση στη σωστή εκτέλεση - κι ασφαλώς είναι "αναβαθμίσιμα".

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

γνώμες για daa , l-dopa , beta alanine όποιος γνωρίζει , δεν έχω ασχοληθεί με συμπληρώματα πέρα απο βιταμίνες/whey/κρεατίνη και κάποια νιτρικά 
thx 

Δημοσ.

γνώμες για daa , l-dopa , beta alanine όποιος γνωρίζει , δεν έχω ασχοληθεί με συμπληρώματα πέρα απο βιταμίνες/whey/κρεατίνη και κάποια νιτρικά 

thx 

Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτα ,να παρει θεση ο μαου 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτα ,να παρει θεση ο μαου

Ούτε εγώ ξέρω κ προτιμω να μην ενημερώνομαι από google, Ο μαου πιστεύω θα ξέρει λόγο δουλειάς να μας πει δυο πράγματα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...