DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω γυμνάζομαι έξω διάβολε. Ωραία η φύση αλλα πολλά ζουζούνια. Βραδυ μια φορά τόλμησα να κάνω αλλα τα κουνούπια καναν πάρτι στο κορμί μου. Το ταχίνι ειναι ανώτερο αλλα δεν εχει ωραία γεύση. Το φυστικοβουτυρο το τρώω και σκέτο! Φοβερό, ειδικά άμα του βάλεις καμια πρωτεΐνη με γεύση (ξέρει ο βαπιρ). Ταχίνι με κακάο ειναι ωραίο αλλα φυσικά εχει μόλις 60% ταχίνι, το αλλο ειναι ζάχαρη. Το δίνω στα κορίτσια μου αντί για μερεντα που ειναι 90% ζάχαρη. Τη λέμε υγιεινή μερεντα Δυστυχως ισχυει αυτό. Τωρα τελευταια δεν ειχα κουνούπια παντως δεν ξέρω γιατι. Μετα τις 9 το καλοκαιρι δεν μπορεις να κανεις προπονηση σε ένα σημειο μονο τρεξιμο αλλιως θα σε σκισουν τα γαμιδια. Εννοείται πως η προπονηση στη φυση έχει και κάποια μειονεκτήματα ειδικα το χειμωνα αλλα και το καλοκαιρι όπως και η προπονηση σε γυμναστηριο. 1
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη που θα σας χαλάσω το όνειρο αλλά να ξέρετε πως σοβαρή δουλειά με ταχίνια και φυστικοβούτυρα προφανώς και δεν γίνεται.. Για πλάκα προπόνησουλα και ασκησουλα μια χαρά είναι αυτά, για σοβαρή δουλειά όμως και αν θέλουμε να δούμε το κάτι παραπάνω τότε πρέπει να λείπουν τελείως από το μενού. Γιατι, οταν εντασσονται στο θερμιδικο πλανο τι το κακο προκαλουν?
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μαου απορριπτεις κατι δωσε εναλλακτικη, πχ εγω ξεκινησα να βαζω στο πρωινο μου σουσαμι 1
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 γιαννη απλα είναι λιγο πικρο το ταχινι αμα το φας μονο του δεν γινεται αλλα ..... σημερα και χθες που έφτιαξα κουάκερ και έστιψα πορτοκαλι για να τα βρέξω και έβαλα και μέλι και 2 κουτάλιες ταχινι ... ηταν πολύ ωραιο! Μου πέρασε και η ορεξη να πάω να φάω κανα γλυκο από κανα ζαχαροπλαστειο παντως μπραβο σου που με 2 παιδια καταφέρνεις και κάνεις διατροφή και ασκηση επειδή τα ακουμε και αυτά σαν δικαιολογιες ... δεν μπορω να γυμναστώ εχω παιδια. Πάρε και τα παιδια μαζι (αν είναι από 10 και πάνω ειδικα) 1
TEOKOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω αυτό.Μια χαρά κατεβαίνει. Ιδέα που έδωσε ο Γιάννης.Θα το ανακατέψω με whey 1
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η ερώτηση του αιώνα. Τι συμφέρει να αγοράζεις , medium ή large αυγά? Τόνος Marata σκλαβενίτη, 15 ευρώ τα 1,3 κιλά.
Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η ερώτηση του αιώνα. Τι συμφέρει να αγοράζεις , medium ή large αυγά? Δακον πεσε για υπνο ειναι αργα ασε τα αυγα και δες το θεμα για το μαξιλαρι στο ταξιδι ... 2
fitbill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά, Είμαι ο Βασίλης και με ενδιαφέρει η φυσική κατάσταση και η υγιεινή διατροφή. Πιστεύω πάρα πολύ ότι αυτός ο συνδυασμός αυτών των 2 είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζεις και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες και τις δυσκολίες της καθημερινότητας σου. Σίγουρα στις μέρες μας, ο ελεύθερος χρόνος για τον καθένα μας είναι περιορισμένος και λίγος, όποτε και η τακτική εκγύμναση του σώματος μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι μια καλή λύση για τον καθένα μας εξοικονομώντας αρκετό χρόνο και χρήμα. Το τελευταίο ΒΙΝΤΕΟ που ετοίμασα έχει να κάνει με μια από τις αγαπημένες μου ασκήσεις - :
jason97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 http://xanoumis.gr/shop/85-%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82/279-%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B1-28mm-012.html τη δισκοβαρα μπορω να του βαλω? με συνφεριε να παρψ ετοιμο αλτηρα η να τοπαρψ κομματι κομματι?
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα δεν υπάρχει καλλισθενική vs βάρη αλλά καλλισθενική + βάρη. Μια χαρά αλληλοσυμπληρώνονται, τουλάχιστον στη δική μου προπόνηση. Καλώς ήρθες Βασίλη. Αναφορικά με την άσκηση που προτείνεις, καλύτερα να γίνεται καθιστός σε καρέκλα με χαμηλή πλάτη που δε θα εμποδίζει την κίνηση και ταυτόχρονα θα υποστηρίζει την μέση. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ε οτι λεει ο τυπος στο τελος αλλα γενικα ειναι αναλογα τι γουσταρεις και τι στοχους εχεις
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το είδα μέχρι τέλους . Αλλά ναι, ανάλογα τους στόχους. Το ίδιο και με τη διατροφή.
leftis95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η ερώτηση του αιώνα. Τι συμφέρει να αγοράζεις , medium ή large αυγά? Τόνος Marata σκλαβενίτη, 15 ευρώ τα 1,3 κιλά. 30αδα από Makro γυρω στα 4 ευρω τα large και 3κάτι τα medium. Νομιζω ειναι το καλυτερο value for money. Επίσης και τόνος παίζει πολύ φθηνός στο makro σε συσκευασίες κιλού κλπ, αλλά δεν εμπιστεύομαι no-brand τόνους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει με τα επίπεδα υδράργυρου.
SuicycoMania Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα δεν υπάρχει καλλισθενική vs βάρη αλλά καλλισθενική + βάρη. Μια χαρά αλληλοσυμπληρώνονται, τουλάχιστον στη δική μου προπόνηση. ε οτι λεει ο τυπος στο τελος αλλα γενικα ειναι αναλογα τι γουσταρεις και τι στοχους εχεις Ναι οτι γουσταρεις εκτος αν καταστρεψεις τη μεση απο την πολυ χρηση και βλακεια. Στα 16 μου ειχα φτασει να κανω διαφορες ασκησεις με ενα 24-κιλο (οπως και την ασκηση που δειχνει ο βασιλης πανω) ολες ορθιος με αποτελεσμα να εχω πολλα προβληματα στην μεση μου. Απο τα 18 και επειτα οι μονες ασκησεις που εκανα (εκτος το ποδηλατο) ηταν βυθισεις σε παγκο, μονοζυγο και push ups και κατα καιρους εβαζα καποιο βαρος πανω μου στις ασκησεις αυτες. Δεν το μετανιωνω καθολου που σταματησα απο τοτε τα "βαρη" και δεν τα εχω ξαναπιασει απο τοτε φυσικα! Ειχα ποσταρει και κατι γελοιες φωτο μου πιο πριν με το αποτελεσμα αυτων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις