Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πως εχει πέσει πολυ αερόβια άσκηση εδω μεσα δείτε αυτό το μήνυμα, νομίζω είναι πολύ απλό και χρήσιμο !

Το λοιπον ..  το τι καίμε και το πόσο καίμε εξαρτάτε απο την ένταση της άσκησης !
υπάρχει η ΜΚΣ (μέγιστη καρδιακή συχνότητα)
οταν ασκούμαστε σε υψηλές εντάσεις πχ πανω απο το 80% της ΜΚΣ η κύρια πηγή ενέργειας του οργανισμού μας ειναι οι υδατάνθρακες , αντίθετα σε χαμηλές εντάσεις κατω απο το 70% δλδ ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί λίπος ως κυρια πηγη !
δειτε  πολυ  κατανοητά και απλα τι εννοώ

ενταση επι%ΜΚΣ         ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ                    ΛΙΠΟΣ
 με   65                             καίμε       40%                    και    60%
       75                                            50%                            50%
       80                                            65%                            35%
       85                                            80%                            20%
       90+                                          90%                            10%

Εδω να τονίσω οτι ΔΕΝ πρεπει να γυμναζόμαστε στην μέγιστη καρδιακή συχνότητα αλλα μεχρι το 80-85% αυτης !
η ΜΚΣ προκύπτει αν αφαιρέσετε απο το 220 την ηλικία σας
πχ αν ειστε 30χρ η ΜΚΣ  σας ειναι 190 παλμοί το λεπτό !
αυτα .. οσο πιο απλά γίνεται , για κάποιους απο σας εδω ειναι παιχνιδάκι αυτά, κάποιους άλλους ομως μπορεί και να διαφωτισα !

ΥΓ
δεν ειναι προ'ι'ον γκουγκλαρισματος γι αυτο και το πινακακι στο ματι φαίνεται λιγο οτι'ναι, προσπαθησα να το φτιαξω οσο πιο συμμετρικά γίνεται ..

=====

ρε συ ντεβιλ με τον μουρλο ασχολείσαι ακόμη ? :)

• Like 5
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=xbuaY1nfB5Q

+1 για τις ανατομικές δυνατότητες ενός κορμιου.

χαχαχαχαχα πραγματικά ατελείωτοι οι youtubers του είδους, μα καλά πόσες χιλιάδες υπάρχουν? 

cringeworthy το intro και γενικά μη επαγγελματικό , δεν το έχει δουλέψει καν 

έχει ένα point αλλα δεν λέει κάτι που δεν ξέρουμε 

εντομεταξύ βλέπω στα δεξιά "Πώς Πήρα 8 Κιλά Σε 3 Μήνες!"

lmfao! δεν ξέρω τι κιλά πήρε ο τύπος, στο thumb φαίνεται καλός , αλλα δεν λέει κάτι , στα βίντεο , το real deal και ιδικά στα τελευταία φαίνεται σαν κάποιος φυσιολογικός τύπος της ηλικία του που ή δεν γυμνάζεται δυνατά ή ειναι απλά active στην καθημερινότητα του , δεν δικαιολογεί βέβαια όλη την ανάλυση που κάνει απότι είδα σε κάποια βίντεο που λέει μείωσα ένταση 10% , ανέβασα αυτό 5% έκανα το ένα έκανα το άλλο

αυτό που έλεγα κ χθες δηλαδή , πως ορισμένοι μένουν στο διάβασμα και τα στατιστικά περισσότερο απ όσο χρειάζεται 

Πάντως οι Έλληνες youtubers του χώρου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο , όπως βέβαια και στα περισσότερα είδη καναλιών  

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχαχα πραγματικά ατελείωτοι οι youtubers του είδους, μα καλά πόσες χιλιάδες υπάρχουν? 

cringeworthy το intro και γενικά μη επαγγελματικό , δεν το έχει δουλέψει καν 

έχει ένα point αλλα δεν λέει κάτι που δεν ξέρουμε 

εντομεταξύ βλέπω στα δεξιά "Πώς Πήρα 8 Κιλά Σε 3 Μήνες!"

lmfao! δεν ξέρω τι κιλά πήρε ο τύπος, στο thumb φαίνεται καλός , αλλα δεν λέει κάτι , στα βίντεο , το real deal και ιδικά στα τελευταία φαίνεται σαν κάποιος φυσιολογικός τύπος της ηλικία του που ή δεν γυμνάζεται δυνατά ή ειναι απλά active στην καθημερινότητα του , δεν δικαιολογεί βέβαια όλη την ανάλυση που κάνει απότι είδα σε κάποια βίντεο που λέει μείωσα ένταση 10% , ανέβασα αυτό 5% έκανα το ένα έκανα το άλλο

αυτό που έλεγα κ χθες δηλαδή , πως ορισμένοι μένουν στο διάβασμα και τα στατιστικά περισσότερο απ όσο χρειάζεται 

Πάντως οι Έλληνες youtubers του χώρου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο , όπως βέβαια και στα περισσότερα είδη καναλιών  

Συμφωνω για τους Ελληνες youtubers  πως ειναι τραγωδια και γενικα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο αλλα απο την αλλη ειναι και λογικο να συμβαινει κατι τετοιο καθως μιλαμε για μια μικρη Βαλκανικη στην ουσια χωρα.

Και σε αυτο ατυχος ημουν χαθηκε να γεννηθω Ελβετος η' εστω Νορβηγος που μου παει :P

Kατα τα αλλα μολις γυρισα απο το gym ειχα μια δυνατη προπονηση και εφαγα με το που μπηκα σπιτι μακαρονια (βιδες)  με τονο σκετα τιποτα αλλο .Θα ξαναφαω αλλη μια κονσερβα τονο  κατα τις 9¨30 and thats it .

• Like 1
Δημοσ.

Μεσημεριανή προπονηση σημερα( 5 ώρα) και μαλλον θα το καθιερώσω. Πολύ λιγοτερος κοσμος και βγαίνει ανετα το προγραμμα. Σε σχεση με χθες που πήγα 8μιση ώρα και δεν εβρισκες πουθενα αδειο πάγκο.

• Like 1
Δημοσ.

E, ναι. Με τόσα χλμ καθημερινά, υπό ένταση και σε μικρή ηλικία (φαντάζομαι ότι είναι μικρότερος από εμένα), το μέγεθος της γάμπας είναι εκ των ων ουκ άνευ! :-)

Εγω σκεφτομουν για υβριδικο αλλα βλεποντας τα φιξακια μου γυαλισαν. Θα προσπαθησω να βρω απο γνωστο να το κανω καμια βολτα να δω τη γλυκα. Ελπιζω να κανει για κοντες.
Δημοσ.

Φωτη μη τρως τοσο νοστιμα και πλουσια ζηλευω!!

Μουχαχαχα

Παντως κι εγω σημερα μακαρονια με νουα ειχα αλλα το βραδυ θα παρω σουσι γιατι εχω παθει στερηση

• Like 3
Δημοσ.

Φωτη μη τρως τοσο νοστιμα και πλουσια ζηλευω!!

Μουχαχαχα

Παντως κι εγω σημερα μακαρονια με νουα ειχα αλλα το βραδυ θα παρω σουσι γιατι εχω παθει στερηση

Kαι λιγα μου λες εγω στην θεση σου θα ελεγα περισσοτερα .

Sushi  πολυ υγιεινο  και μου αρεσει .

• Like 3
Δημοσ.

Εγω σκεφτομουν για υβριδικο αλλα βλεποντας τα φιξακια μου γυαλισαν. Θα προσπαθησω να βρω απο γνωστο να το κανω καμια βολτα να δω τη γλυκα. Ελπιζω να κανει για κοντες.

όλα τα ποδήλατα για όλους είναι (εγώ έχω XS frame, είμαι 1.65!)

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα.

Υπάρχουν και Ελληνικά κανάλια στο YouTube που έχουν ενδιαφέρον.

Π.χ ο Στουραίτης που χωρίς να είναι τεχνικά άψογες και στυλαρισμένες οι λήψεις του, χωρίς να είναι τούμπανο ο ίδιος, δίνει σωστές και χρήσιμες συμβουλές.

Είναι χρήσιμο όποιος δεν τον ξέρει και είναι αρχάριος να τον παρακολουθήσει.

κ.λ.π

• Like 5
Δημοσ.

Αυτός ειναι πολύ καλός γιατί πολύ απλά ειναι γνώστης και δεν θα τον ακούσεις να πει ποτέ μαλακία ειχα ανεβασει παλαιότερα ενα βίντεο που εξηγούσε που ωραία τις μοίρες στα τετρακέφαλα για να μην επιβαρύνουμε τα γόνατα !

Μεχρι εκει ομως ..

Έλληνας γιουτιουμπερ είναι όπως λεγαμε  Αλβανος τουρίστας και ακόμη χειρότερα !

====

Φωτη μαθαίνεις να τρως βλέπω σιγά σιγά , μπράβο , ο τόνος ελπιζω να ηταν στο νερο ε :P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός ειναι πολύ καλός γιατί πολύ απλά ειναι γνώστης και δεν θα τον ακούσεις να πει ποτέ μαλακία !

Μεχρι εκει ομως ..

Έλληνας γιουτιουμπερ είναι όπως λεγαμε  Αλβανος τουρίστας και ακόμη χειρότερα !

====

Φωτη μαθαίνεις να τρως βλέπω σιγά σιγά , μπράβο , ο τόνος ελπιζω να ηταν στο νερο ε :P

Εχω φαει πολυ τονο κατα καιρους ρε ,παντα σε νερο και παντα rio mare  .Και το ρυζι μονο καστανο .

Αλλα που θα παει δεν θα περασει αυτο το διμηνο ,το επομενο διμηνο θα φαω το συμπαν ολο και την Μαργαριτα μαζι που μου την λεει.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα.

Υπάρχουν και Ελληνικά κανάλια στο YouTube που έχουν ενδιαφέρον.

Π.χ ο Στουραίτης που χωρίς να είναι τεχνικά άψογες και στυλαρισμένες οι λήψεις του, χωρίς να είναι τούμπανο ο ίδιος, δίνει σωστές και χρήσιμες συμβουλές.

Είναι χρήσιμο όποιος δεν τον ξέρει και είναι αρχάριος να τον παρακολουθήσει.

κ.λ.π

Δεν φαινεται αγύμναστος πάντως ο τύπος. Όπως ειπε και ο Μάους φαινεται ότι είναι ένας τύπος ο οποιος κάνει κάτι δεν καθεται ολη μέρα στο καναπε και τρώει πατατάκια. Μπορει τουμπανο με την έννοια του γυμναστηριου να μην είναι αλλα δεν μπορεις να πεις ότι δεν έχει ένα παράστημα αθλητικο σε καμια περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδες καμια ιδεα να χορτασω με ιδια ποσοτητα φαγητου χωρις να πλακωθω σε ψωμαρες? δεν μου φτανουν αυτα που τρωω τελευταια και επειδη ξεκιναω τριαθλακι τον αλλο μηνα , πως θα γινει να χορταινω? 

τρωω 6 γευματα μαζι με μεσημεριανο και βραδυνο και τελευταια με πιανει τρελη πεινα κατα τις 2 το βραδυ...  :cry:  :cry:   :-D

Δημοσ.

Εχω φαει πολυ τονο κατα καιρους ρε ,παντα σε νερο και παντα rio mare  .Και το ρυζι μονο καστανο .

Αλλα που θα παει δεν θα περασει αυτο το διμηνο ,το επομενο διμηνο θα φαω το συμπαν ολο και την Μαργαριτα μαζι που μου την λεει.

Συμβαίνει ακριβώς τωρα , διάβαζα το μήνυμα σου κ λεω τι έγινε με βλεπει να τρωω? το ρύζι δεν ειναι καστανό αλλα οκ, ενας τόνος ειναι θαμμένος απο κατω κ έχω και λιγο καρότο μεσα , φλωρεψα :)

παίδες ο άνθρωπος ειναι επαγγελματίας , δεν ειναι άσχετος λεμε

http://www.as-physio.gr/

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...