γροσερισοπ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εκτος απο την ασκηση με το λαστιχο (ή με τη μπαρα) που κανεις για την ελαστικοτητα των ώμων (αναφερομαι σε αυτη που τα φερνεις πανω απο το κεφαλι και τα γυρνας μεχρι πισω με τα χερια ψηλα) υπαρχει καποια αλλη? Γιατι μετα απο 2 μηνες αποχη απο squat ξεσυνηθισα και δε μπορω να κρατησω τη μπαρα οπως την κρατουσα. Πονανε οι ωμοι μου. γενικά αυτή η άσκηση βοηθάει πολύ. εγώ τη κάνω και στο σπίτι. πως εννωείς πονάνε οι ώμοι σου; το ρίχνεις το load όλο στους τραπεζοειδής; από ζέσταμα αρχή τι κάνεις;; εγώ πχ κάνω: σε αυτό το κωπηλατικό: 1000m 60 jucks-προβολές με το ένα- 40- jucks - προβολές - 20 jucks μετά μέσα έξω και τα 2 πόδια ανοιγματα πόδια δεξια αριστερα μετά λάστιχα να ανοίξω τα ισχία μου (πολλύ σημαντικό) μετά με το λάστιχο το βάζω στο κώλο μου και squatαρω και μετά παίρνω και ένα ξύλο και κάνω αυτό που λες. και μετά λάστιχα χέρια. 1
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 https://www.xtr.gr/el/protein-nut-choc-250gr-body-attack.html https://www.xtr.gr/el/protein-pudding-210gr-body-attack.html εχει δοκιμασει καποιος ενα απο τα δυο?
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τι ειναι αυτά μερεντα πρωτεΐνη ? Τι άλλο θα βγάλουν ρε φίλε /!!!!!!!!! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 https://www.xtr.gr/el/protein-nut-choc-250gr-body-attack.html https://www.xtr.gr/el/protein-pudding-210gr-body-attack.html εχει δοκιμασει καποιος ενα απο τα δυο? To 2o το εχω δοκιμασει ειναι οκ. Για να καλυπτεις την αναγκη για γλυκο ειναι οτι πρεπει. Για οποιον γουσταρει παχυρευστα σμουθις οπως εμενα κανει επισης πολυ καλο σμουθι με γαλα βρωμη και μπανανα που το βγαζει αρκετα πηχτό Τι ειναι αυτά μερεντα πρωτεΐνη ? Τι άλλο θα βγάλουν ρε φίλε /!!!!!!!!! Μαρκετινγ μα φρεντ! Εγω περιμενω να βγαλουν καποτες με πρωτεινη να αρχισουν ολοι τις πιπες!
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 :lol: Ναι ρε κατι τετοιο θελω Για να καλυπτεις την αναγκη για γλυκο ειναι οτι πρεπει.
Vapir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 όπα όπα, τώρα βάζεις δύσκολα όταν κάνεις έναν κομμάτι κρέας κιμά δεν το παίρνεις "καθαρό" από τη συσκευή... αλλά μαζεύεις και κομμάτια από προηγούμενες χρήσεις του κιμά ακόμα και νουά να μην παίρνεις, αν έχεις γνωστό κρεοπώλη πες του να σου δίνει το πιο άπαχο κομμάτι κρέας που έχει και να σου καθαρίζει τα γύρω γύρω κατά προσέγγιση είναι αυτό http://www.calorieking.com/foods/calories-in-beef-ground-beef-93-lean-7-fat-raw_f-ZmlkPTEwMDAyNTAx.html καλά δεν το ψάχνω σε τέτοιο σημείο , απλά δεν ήξερα ποιο απόλα υποτίθεται πως ειναι το νουα thanks
Demetra_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εγω nut choc περιμενω απο mp να βγαλει. Pudding θα παρω οταν βρω τα ευρωπακια απο mp
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ε χτύπα μια μερεντα πρωτεΐνη ρε φίλε Αντε ανεβάστε καμιά φώτο ρεμαλια, πάρτε από μένα κάνα δυο κεφαλές από τους τρικέφαλους ! 8
alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 85 κιλά minimum. Έχω σταματήσει να γράφω γιατί περιμένω spin off σε thread των χοντρών. Πέραν της πλάκας έβαλα λιγότερο λίπος από ότι περίμενα so far βοηθάει το muai thai και η αερόβια πολύ. Τέλος η πείνα, ας πάω 90 και θα πεινάσω εκεί. Γιάννη ο Φώτης σου την λέει για το φαι και θα σου την λεει για πάντα και θα είσαι μαυρισμένος γιατί ήσουν πολύ λεπτός στην prefitness κατάσταση, άρα και ελεύθερος δεν σε τραβάει πολύ η μάσα. Εγώ στα 17-18 ήμουν 95 κιλά και πάλι πρόσεχα . Μην τον παρεξηγείς ------ @βιτσιόζος το 6-pack είναι τούμπανο αν και σίγουρα σε παίρνει για λίγο μυική μάζα ακόμα. Επίσης οι γυναίκες είτε θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο είτε θα χαϊδεύουν την τρίχα από το πρωί ως το βράδυ love or hate φάση. ------ Maus o τρικέφαλος σου έχει δική του προσωπικότητα πλέον. Σε λίγο θα αρχίσετε το σκάκι και το τάβλι. ----- Spect ότι χέρι και να κάνεις εμείς ανάποδα θα το βλέπουμε... καλύτερα 2 εκατοστά λιγότερο και σωστό orientation. Ανέβασε την κάνα imgur και κάντην embed αντί για Upload στο insomnia. Μπορείς να αλλάξεις orientation 6
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σχετικά είναι όλα. Ανάλογα πως το βλέπει κανείς . Η ουσία είναι πως το thread ξαναζωντάνεψε και μπήκαν και καινούργιοι Ναι η μαργαριτα μας έχει παραθέσει εδώ μεσα ολοκληρο το καλοκαιρινο και χειμωνιάτικο της πρόγραμμα... τα δικα μου άσχετα την πειραξαν. 85 κιλά minimum. Έχω σταματήσει να γράφω γιατί περιμένω spin off σε thread των χοντρών. Πέραν της πλάκας έβαλα λιγότερο λίπος από ότι περίμενα so far βοηθάει το muai thai και η αερόβια πολύ. Τέλος η πείνα, ας πάω 90 και θα πεινάσω εκεί. Γιάννη ο Φώτης σου την λέει για το φαι και θα σου την λεει για πάντα και θα είσαι μαυρισμένος γιατί ήσουν πολύ λεπτός στην prefitness κατάσταση, άρα και ελεύθερος δεν σε τραβάει πολύ η μάσα. Εγώ στα 17-18 ήμουν 95 κιλά και πάλι πρόσεχα . Μην τον παρεξηγείς ------ @βιτσιόζος το 6-pack είναι τούμπανο αν και σίγουρα σε παίρνει για λίγο μυική μάζα ακόμα. Επίσης οι γυναίκες είτε θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο είτε θα χαϊδεύουν την τρίχα από το πρωί ως το βράδυ love or hate φάση. ------ Maus o τρικέφαλος σου έχει δική του προσωπικότητα πλέον. Σε λίγο θα αρχίσετε το σκάκι και το τάβλι. ----- Spect ότι χέρι και να κάνεις εμείς ανάποδα θα το βλέπουμε... καλύτερα 2 εκατοστά λιγότερο και σωστό orientation. Ανέβασε την κάνα imgur και κάντην embed αντί για Upload στο insomnia. Μπορείς να αλλάξεις orientation Καλα ο βιτσιόζος είναι σαν εξώφυλο του Μένς χέλθ στην κοιλια ωραιος βιτσιοζε.... εγω στη θεση σου χωρις παρεξηγηση μπορει και να το ξυριζα το στηθος. Γιατι ρε φιλε έχει την διπλάσια τριχα από την δικιά μου και οντως δεν φαινεται τιποτα. Μπορει στο μέλλον να πατησω και εγω καμια δεν ξέρω το σκέφτομαι. Μονο για εκει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Spect ότι χέρι και να κάνεις εμείς ανάποδα θα το βλέπουμε... καλύτερα 2 εκατοστά λιγότερο και σωστό orientation. Ανέβασε την κάνα imgur και κάντην embed αντί για Upload στο insomnia. Μπορείς να αλλάξεις orientation Να φτιαξουν το ινσομνια ρε Σε imgur δεν ανεβαζω για κανενα λογο! Τα παπουτσια μια χαρα σημερα! Μαλακά αρκετα. Επισης δεν γλιστρανε για αυτο πηγα να φαω τα μουτρα μου οταν ετρεξα λιγο στο τελος γιατι κολλησε το ποδι κατω 1
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πιασιμο στην αριστερη ωμοπλατη γαμωτη.
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ε χτύπα μια μερεντα πρωτεΐνη ρε φίλε Αντε ανεβάστε καμιά φώτο ρεμαλια, πάρτε από μένα κάνα δυο κεφαλές από τους τρικέφαλους ! 2qa.jpg https://postimg.org/image/w7hguq28x/ και είμαι και στα αδυνατά μου .... στα 79 κιλά 1.80. Μολις πάω 84-85 θα σ πω εγω 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 https://postimg.org/image/w7hguq28x/ και είμαι και στα αδυνατά μου .... στα 79 κιλά 1.80. Μολις πάω 84-85 θα σ πω εγω Βαλε μια νορμαλ ολοσωμη ρε πρεπει να κανουμε παζλ για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα Νομιζα οτι ησουν πιο κοντος. Ανετα σε παιρνει να βαλεις ενα 5κιλο. Αν εισαι οπως φανταζομαι πρεπει να μην εχεις καλη αναλογια κατω και ανω κορμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις