Vapir Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ω ρε μανα μου.... Τα παχακια απο την μεση πήγαν στις πλάτες. Υγ βγάλε το σποιλερ, αυτα πρεπει να τα βλέπουμε. το είχα βάλει για να προστατέψω αυτούς π τρώνε χαχα edit: τον πέτυχα τώρα τυχαία https://www.youtube.com/watch?v=Ra0Rf6BSyMM τι chill τύπος , δε με κούρασε καθόλου 16 λεπτά βίντεο χωρίς παπάτζες και καραγκιοζιλίκια Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2017 από Vapir 3
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 για ζεσταμα κανω παντα 2 set squats με αδεια μπαρα και μετα ανεβαινω σιγα σιγα στα κιλα. ολα τα αλλα (τρεξιμο, διατασεις, κλπ.) ειναι απλα χασιμο χρονου!!
frozex Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα την παρακάτω πολυβιταμίνη 7,20€ από φαρμακείο χθες. Ήθελα να ρωτήσω αν την ξέρετε και αν είναι καλή; Εγώ πρώτη φορά την έβλεπα αλλά στα ποσοστά βιταμινών μου φάνηκε καλή (δεν μπορώ να καταπιώ χάπια για αυτό παίρνω αναβράζοντα δισκία).
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ο,τι αναβράζον σε βιταμίνη , έχει αρκετά μικρότερη απορροφησιμοτητα. 4
deker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα την παρακάτω πολυβιταμίνη 7,20€ από φαρμακείο χθες. Ήθελα να ρωτήσω αν την ξέρετε και αν είναι καλή; Εγώ πρώτη φορά την έβλεπα αλλά στα ποσοστά βιταμινών μου φάνηκε καλή (δεν μπορώ να καταπιώ χάπια για αυτό παίρνω αναβράζοντα δισκία). Χάλια...για αθλητή που γυμνάζεται έντονα τουλάχιστον είναι εξαιρετικά underdosed!!! 1
frozex Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Σε αναβράζον προτείνεις κάτι; (το χάπι δεν κατεβαίνει με τίποτα)
Vapir Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Χάλια...για αθλητή που γυμνάζεται έντονα τουλάχιστον είναι εξαιρετικά underdosed!!! ε ναι , αυτά τα δίνουν οι γιατροί ακόμα κ στη γιαγιά μου
wizzy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τόση πρεμούρα με την αλλαγή του τίτλου;
yannis27gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Έρευνα σε 14 ζευγάρια μονοζυγωτικών δίδυμων. Περνάνε ένα καλοκαίρι σε κλειστό, απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον. Όλη μέρα βλέπουν τηλεόραση, διαβάζουν, παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Δεν επιτρέπεται καμία άσκηση πλην ενός μισάωρου περπατήματος. Μπορούν να τρώνε ό,τι θέλουν (από μπουφέ) αλλά το κάθε τι που διαλέγουν ζυγίζεται σχολαστικά. Είναι υποχρεωμένοι να ξεπερνάνε τις θερμίδες συντήρησης κατά 1000. Αποτελέσματα: 1. Όλου φυσικά έβαλαν βάρος. ΑΛΛΑ υπάρχει τεράστια διακύμανση, από 5,5 μέχρι 11,5 κιλά. Συμπέρασμα: Αυτό που πια έχει γίνει ξεκάθαρο. 1 θερμίδα δεν είναι 1 θερμίδα. Υπάρχει τεράστια διαφορά πώς μεταβολίζει το φαγητό ο κάθε οργανισμός. 2. Το κάθε ζευγάρι έβαλε ακριβώς το ίδιο βάρος παρόλο που δεν έκαναν τις ίδιες επιλογές στις τροφές. Genetics rules. 3. Και μία μπόνους πληροφορία. Όλοι φυσικά έβαλαν λίπος αλλά κάποιοι αύξησαν τη μυική τους μάζα. Το ξαναλέω: Όλη μέρα ήταν ξάπλα, τιβι, βιντεοπαιχνίδια, καμία άσκηση και αύξησαν τη μυική τους μάζα! Φανταστείτε αυτοί (lucky bastards) να γυμναζόντουσαν κιόλας. Fucking genetics! 5
funbreaker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τόση πρεμούρα με την αλλαγή του τίτλου; Απλά αισθητικοί λόγοι.
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ο,τι αναβράζον σε βιταμίνη , έχει αρκετά μικρότερη απορροφησιμοτητα. Και τι να παρουμε ?
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Και τι να παρουμε ? Καψουλες - χαπια, αναλογα τη βιταμινη. Ή σταγονες πχ για d3
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 3. Και μία μπόνους πληροφορία. Όλοι φυσικά έβαλαν λίπος αλλά κάποιοι αύξησαν τη μυική τους μάζα. Το ξαναλέω: Όλη μέρα ήταν ξάπλα, τιβι, βιντεοπαιχνίδια, καμία άσκηση και αύξησαν τη μυική τους μάζα! Φανταστείτε αυτοί (lucky bastards) να γυμναζόντουσαν κιόλας. Fucking genetics! που ειναι το παραξενο?? οταν βαζεις βαρος: βαζεις μυς και λιπος οταν χανεις βαρος: χανεις μυς και λιπος ΠΑΝΤΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις