Ypatia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ο Σκλαβενίτης έχει φέρει xq max fitness gear, για όποιον ενδιαφέρεται
Gilmaru Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=QvFTJvXdF8U 4
Apollonas25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ξέρετε καμία φθηνή ή ακόμα καλύτερα bulk πρωτεΐνη από κατσικίσιο γάλα?
yannis27gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Στην κιναισθητική ευφυία είμαι καθυστερημένος. Παρότι μουσικός και γνώστης ρυθμός, σαν σηκωθώ να χορέψω, αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι... Γι αυτό και μου βγήκα ο πάτος στο 1ο μάθημα μποξ που μου μάθαινε πώς να στέκομαι, να κινούμαι στο χώρο, και να στρέφω το κορμι καθώς χτυπάω. Μου φαίνονται βουνό! Αλλά ΟΚ, όσο δυσκολεύομαι, τόσο πεισμώνω. Η πλάκα είναι πώς ο καθηγητής είναι παλιός μαθητής μου. Στο τέλος του μαθήματος με έχωσε να κάνω κάμψεις και τέτοια, καψόνι στρατού. Θα τον είχα ζορίσει φαίνεται και μου το φυλούσε 2
apostol1s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 με πονεσε ο πηχης (ακομα και τα δαχτυλα απο τα χερια δεν μπορουσα να σφιξω) στο γυμναστηριο και ειμαι εκτος 2 εβδομαδες. Σημερα ειμαι καλυτερα. Ολο αυτο το διαστημα περνω πρωτεινη,κρεατινη,ZMA,HMB. Λετε απο δευτερα να μπω γυμναστηριο η να περιμενω 4-5 ημερες ακομα?
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Το πρωτοκολο είναι κάνεις σιγά σιγά και μέχρι εκεί που δεν πονάς. Πήγαινε κινήσου.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ρωτησα και πιο πισω και απαντηση δεν πηρα. Να ξεκινησω καινουργιο προγραμμα ή να διαμορφωσω το παρών. Εχω τρια ενδεχομενα προγραμματα που το ενα το κανω τωρα. Πρωτο που το κανω τωρα σκεφτομαι να προσθέσω ντροπ σετ, σουπερ σετ, σετ με παυση κινησης. Αυτο το κανω τωρα χωρις ντροπ σετ, σουπερ σετ και χωρις την προπονηση το σαββατο Δευτερα Στηθος- δικεφαλλο Τριτη πόδια γαμπες κοιλιακοι Τετάρτη ρεπο Πεμπτη Πλατη Παρασκευη Ωμοι -τρικεφαλο Σαββατο Χερια (να παρουν κι αλλο) Δευτερο Δευτερα Στηθος δικεφαλο Τριτη Πλατη - Τρικεφαλο Τεταρτη Ρεπο Πεμπτη Ποδια- ωμοι Παρασκευη -προγραμμα δευτερας με αλλες ασκήσεις Σαββατο προγραμμα τριτης με αλλες ασκησεις Τριτο Δευτερα Στηθος- ωμοι- τρικεφαλο (push) Τριτη Πλατη τρικεφαλο τραπεζοειδη (pull) Τεταρτη ρεπο Πεμπτη ποδια (leg) Παρασκευη full body Σαββατο Κυριακή ξεκουραση. Τα δυο τελευταία στοχευουν να χτυπαω τον ανω κορμο κυριως δυο φορες.
ArisBat Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γιατί όχι τα πάντα κάθε μέρα. https://youtu.be/voMnQr7sfmk 1
JimasGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ποια η γνωμη σας για Optimum Nutrition (ON) gold standard whey (chocolate)? Κυριως οσον αφορα διαλυτοτητα,γευση και βεβαια ποιοτητα.
wizzy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Άριστη και στα τρία χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Αυτή χρησιμοποιώ. 2
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Στην κιναισθητική ευφυία είμαι καθυστερημένος. Παρότι μουσικός μου κάνει εντύπωση αυτό, οι μουσικοί συνήθως πιάνουν αρκετά καλά και την κίνηση του σώματος στο μόνο που μπορώ να αποδώσω αυτό σου το πρόβλημα είναι ότι έχεις μάθει να κινείσαι με συγκεκριμένο τρόπο σε ο,τι αφορά την άθληση και δυσκολεύεσαι να ξεμάθεις, αυτό πχ το έχω δει να συμβαίνει σε άτομα που κάνουν διάφορες τέχνες ή μαχητικά σπορ (για λίγο) και τα έχουν κάνει σαλάτα στο κεφάλι τους (ή κάνουν χρόνια κάτι και πάνε να μάθουν κάτι νέο) αλλά δεν αποκλείεται να το παθαίνει και κάποιος που κάνει γενικά γυμναστική και έχει αφιερώσει χρόνο για να μάθει να στέκεται/περπατάει/τρέχει με συγκεκριμένο τρόπο (όλα αυτά ανάλογα το τι κάνεις απαιτούν κάποιου είδους τεχνική) σε σχέση με έναν τελείως πρωτάρη που δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και μπαίνει να μάθει τα πάντα από την αρχή αυτός που ξέρει κάτι θα δυσκολευτεί ενδεχομένως αρκετά περισσότερο
JimasGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αλλά πολύ ακριβή. 32€ το κιλο Προτιμώ να δώσω μερικά € παραπάνω αν έχει καλή διαφορά από άλλες, ειδικά στο θέμα ποιότητας. Είναι ακριβή πάντως δεν αμφιβάλλω.
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μη τρελαίνεσαι, πρωτεϊνη είναι. Απλά κοίτα μην έχει ζάχαρη. 1
k4ts0u Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν βρίσκω λογική στο τρίτο. Θα σου πρότεινα το ρεπό να το βάζεις μετά από 3 προπονήσεις, δηλαδή έναν φουλ κύκλο. Τα προγράμματα που λες θυμίζουν κλασικα ppl, δηλαδή push/pull/legs. Η λογική τους είναι να χτυπάς δύο φορές τη βδομάδα κάθε μυική ομάδα. Αρκετά καλό πρόγραμμα όμως απαιτεί 6 προπονήσεις. Αν κουράζεσαι πολύ από τις συνθέτες ασκήσεις μπορείς να βάλεις heavy και light day.
Προτεινόμενες αναρτήσεις