yannis27gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ευτυχώς δεν ειναι του αμφιβληστροειδή το πρόβλημα Τεο αλλα στο υαλωδες σωμα. Απλά πρεπει να συνηθίσω οτι στο ενα μάτι θα εχω μόνιμα πλεον μερικά μυγάκια. Ντεκερ, σοβαρά δεν έχεις υπόψη σου την ορμονική εξήγηση του πάχους; Εισαι φαν του θερμιδικου ισοζυγίου; Ξεκινά απ αυτό το βίντεο https://m.youtube.com/watch?t=999s&v=0z03xkwFbw4 1
bilya Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 σχεδόν πάντα ενώ νιώθω ενεργειακά κομπλέ κατα την διάρκεια της εξάσκησης νιώθω ατονίες (χασμουρητά κτπ). Υπάρχει τρόπος να τονωθώ κάπως?
bilya Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 χάπια καφεινης, καφέ. το θέμα ειναι οτι πίνω ήδη 4-5 καφέδες μεχρι να πάω.
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 σχεδόν πάντα ενώ νιώθω ενεργειακά κομπλέ κατα την διάρκεια της εξάσκησης νιώθω ατονίες (χασμουρητά κτπ). Υπάρχει τρόπος να τονωθώ κάπως? το θέμα ειναι οτι πίνω ήδη 4-5 καφέδες μεχρι να πάω. ποσες ωρες κοιμασαι? κοιμασαι καλα?
bilya Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 ποσες ωρες κοιμασαι? κοιμασαι καλα?7 με 8 ώρες. Ξυπνάω 6:00 κ γυμναστήριο παω 19:00 δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι αργω να παω.
Zus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δουλεύεις προηγουμένως? Αν ναι, λογικό είναι να είσαι κουρασμένος. Εγώ που πηγαίνω δύο εβδομάδες 9.30 το πρωί και την τρίτη εβδομάδα 6.00 το απόγευμα, μετά τη δουλειά και το πρωινό ξύπνημα, νιώθω πολύ κουρασμένος και είμαι πεπεισμένος ότι το πρωί που είμαι και νηστικός βγαίνει πιο άνετα η προπόνηση.
bilya Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δουλεύεις προηγουμένως? Αν ναι, λογικό είναι να είσαι κουρασμένος. Εγώ που πηγαίνω δύο εβδομάδες 9.30 το πρωί και την τρίτη εβδομάδα 6.00 το απόγευμα, μετά τη δουλειά και το πρωινό ξύπνημα, νιώθω πολύ κουρασμένος και είμαι πεπεισμένος ότι το πρωί που είμαι και νηστικός βγαίνει πιο άνετα η προπόνηση. Το θεμα ειναι πως δεν νιωθω σωματικα κουρασμένος κ ελεγα μην υπάρχει τροπος με βιταμίνες ή οτιδήποτε άλλο να ανέβω. Λετε να παιζει ρολο που τρωω το τελευταίο κύριο γεύμα της ημέρας στις 17:00-17:30?
logistoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 σχεδόν πάντα ενώ νιώθω ενεργειακά κομπλέ κατα την διάρκεια της εξάσκησης νιώθω ατονίες (χασμουρητά κτπ). Υπάρχει τρόπος να τονωθώ κάπως?Να γυμναστεις πιο έντονα γιατί μάλλον βαριέσαι
deker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ντεκερ, σοβαρά δεν έχεις υπόψη σου την ορμονική εξήγηση του πάχους; Εισαι φαν του θερμιδικου ισοζυγίου; Ξεκινά απ αυτό το βίντεο https://m.youtube.com/watch?t=999s&v=0z03xkwFbw4 Ναι, δεν είπες ακριβώς κάτι τέτοιο...εγώ απόρησα συγκεκριμένα με το "insulin spike" που σου προκαλεί "αύξηση του ποσοστού λίπους". Όχι, δεν γίνεται έτσι ακριβώς η διαδικασία, εκτός αν υπάρχει κάτι τελευταίο στην επιστήμη που το αγνοώ αλλά θα ήθελα πολύ να το μάθω. Κι εννοείται πως το θερμιδικό ισοζύγιο ισχύει ΠΑΝΤΑ. Είναι ο νόμος της φύσης τι να κάνουμε, το συγκεκριμένο είναι κάτι που δεν μπορείς να το παραβιάσεις σε καμία περίπτωση με τη σημερινή γνώση. Αλλά οκ, ο καθένας προφανώς γνωρίζει το σώμα του καλύτερα (ή όχι) και σίγουρα είναι αρκετές οι περιπτώσεις που ξεφεύγουν απ' το "συνηθισμένο".
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Από εκεί που κανονίζατε ομαδικές προπονήσεις, σας βλέπω για ομαδικές εξετάσεις. Παραπονιέμαι κι εγώ που νιώθω καμιά ενόχληση στο γόνατο αραιά. Δεν ξαναμιλάω! 5
yannis27gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το να βλέπεις τον άνθρωπο σα να ειναι σόμπα ειναι παρωχημένο και λανθασμένο ντεκερ. Δεν καίμε αλλα μεταβολιζουμε την τροφη και στο παιχνίδι μπαίνουν κι οι ορμόνες που το θερμιδικο μοντέλο τις αγνοεί παντελώς. 2
Liverpool89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σημερα ημερα ποδιων λιγες ασκησεις. Μπροστινα σκουοτ Εκτασεις τετρακεφαλων Leg curl. Στην δευτερη ασκηση ηρθε ο γυμναστης και με ρωτησε αν ειμαι ζεστος του απαντησα ναι και ειχαμε δολοφονια. Δεν μπορουσα να σταθω. Ανεβαινα τα σκαλια του σπιτιου μου πιανοντας τους τοιχους. Μου ειπε γελοντας κανω και παραδοσεις κατ οικον αμ δεν μπορεις να πας. Πολυ καλο αισθημα, δεν ειναι για συνεχεια αλλα μου αρεσε 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω να κανω βαρη και δεν θα μπορω για καμποσους μηνες ακομη οποτε κανω ολα τα αλλα 6
Apollonas25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 πήγα στους αγώνες powerlifting τον Νοέμβριο πόλεμος έγινε πολύ το χάρηκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις