Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μόνο εύκολο να ταλαιπωρήσεις κάποιον 

δε σημαίνει όμως ότι είναι σωστή προπόνηση 

καλά ο συγκεκριμένος έχει κατεβάσει δεκάδες άτομα σε αγώνες κ έχει ένα τοίχο δικά του κύπελλα οπότε μπορεί κ να μην με ταλαιπωρεί τζάμπα 

το αποτέλεσμα θα δείξει  ;)

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Με ζώνη ή με σκοινι, ε; Φοβάμαι ότι θα με βλέπουν και θα με κοιτάνε περίεργα ????

Οκ ίσως πάω σε αυτή τη λύση. Άλλη επιλογή γνωριζουμε;

Κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή λαμβάνω 150Π-310Υ-70Λ και δεν παίρνω κιλά. Πόσο να ανεβασω υδατάνθρακα; Πραγματικά ήδη μου φαίνονται πολλα τα 310γρ. (είμαι 68 κιλά)

Δημοσ.

Με ζώνη ή με σκοινι, ε; Φοβάμαι ότι θα με βλέπουν και θα με κοιτάνε περίεργα ????

Κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή λαμβάνω 150Π-310Υ-70Λ και δεν παίρνω κιλά. Πόσο να ανεβασω υδατάνθρακα; Πραγματικά ήδη μου φαίνονται πολλα τα 310γρ. (είμαι 68 κιλά)

βάλε άλλα 50Υ και 10Λ

αφου δεν παίρνεις βάρος θες θερμίδες. Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

κοντά 2500 θερμίδες στα 68kg και δεν βάζεις βάρος 

χειρωνακτική εργασία ? αερόβιο άθλημα? η είσαι γενικά active ? πάντως αν κάνεις μόνο βάρη κ δεν πλακώνεσαι στην αερόβια τσέκαρε μια θυρεοειδή , δες αν μετράς σωστά τις θερμίδες σου. είσαι στάσιμος πάνω απο 2 εβδομάδες? το να ανεβάσεις τον υδατάνθρακα δεν είναι δύσκολο , βάλε λίγο παραπάνω ποσότητα στον υδατάνθρακα π τρως (κανα 250ρι θερμίδες)  , αν τον μοιράσεις σε όλα τα γεύματα δεν θα το καταλάβεις καν σαν ποσότητα 

Δημοσ.

κοντά 2500 θερμίδες στα 68kg και δεν βάζεις βάρος 

χειρωνακτική εργασία ? αερόβιο άθλημα? η είσαι γενικά active ? πάντως αν κάνεις μόνο βάρη κ δεν πλακώνεσαι στην αερόβια τσέκαρε μια θυρεοειδή , δες αν μετράς σωστά τις θερμίδες σου. είσαι στάσιμος πάνω απο 2 εβδομάδες? το να ανεβάσεις τον υδατάνθρακα δεν είναι δύσκολο , βάλε λίγο παραπάνω ποσότητα στον υδατάνθρακα π τρως (κανα 250ρι θερμίδες)  , αν τον μοιράσεις σε όλα τα γεύματα δεν θα το καταλάβεις καν σαν ποσότητα 

Εγώ ήμουν 60 κιλά και είχα συντήρηση στις 2400.χωρίς εργασία ,χωρίς τιποτα. όλη μέρα pc.μόνη δραστηριότητα η εκγύμναση. παίζει να έχανα κιόλας.  :-D  Μη σου τύχει!

Δημοσ.

150 πρωτεϊνη;

Να ανεβάσεις κι άλλο υδατάνθρακα γιατί; Τι κιλά θες να πάρεις, νερά και λίπος;  Γιατί παραπάνω ενέργεια δεν θα σου δώσει, guaranteed. Πρέπει να ανεβάσεις οπωσδήποτε την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνεις αν θες να ανέβεις μυϊκά. Όταν δεις πως μένεις στάσιμος κι έτσι, τότε αρχίζεις κι ανεβάζεις λίγο και τα (καλά) λιπαρά που είναι άκρως απαραίτητα για ένα αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σου. Όοοοταν μείνεις στάσιμος, να σκεφτείς να ανεβάσεις κι άλλο τον υδατάνθρακά σου.

ΥΓ: Οι 2470 θερμίδες που λαμβάνεις, είναι υπερβολικά λίγες για τα κιλά σου για ανάπτυξη μυϊκής μάζας...αν προπονείσαι έντονα και σοβαρά.

Δημοσ.

Βασικά κάνω τουλάχιστον 3-4 φορες cross. Σκέφτομαι να τις μειωσω αλλά μου αρέσει σε σχέση με το γυμναστήριο που έκανα.

Κοίτα τον τελευταίο καιρό ειμαι active μέσα στην μέρα. Γενικά φυσιολογικα πράγματα από δραστηριότητα.

Το μόνο που κατάφερα τον τελευταίο καιρό είναι να χάσω λίπος και να μείνω στα ίδια κιλά.

Οκ να ανεβασω τον υδατρθρακα. Το πρωί για παράδειγμα ξεκινάω με 80-100γρ βρωμη. Να ανεβασω και άλλο;

Να πάω στις 2700 θερμίδες;

Δημοσ.

Οκ να ανεβασω τον υδατρθρακα. Το πρωί για παράδειγμα ξεκινάω με 80-100γρ βρωμη. Να ανεβασω και άλλο;

Να πάω στις 2700 θερμίδες;

Και βέβαια όχι...να ανεβάσεις την πρωτεΐνη σου αρχικά.

Δημοσ.

150 πρωτεϊνη;

Να ανεβάσεις κι άλλο υδατάνθρακα γιατί; Τι κιλά θες να πάρεις, νερά και λίπος;  Γιατί παραπάνω ενέργεια δεν θα σου δώσει, guaranteed. Πρέπει να ανεβάσεις οπωσδήποτε την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνεις αν θες να ανέβεις μυϊκά. Όταν δεις πως μένεις στάσιμος κι έτσι, τότε αρχίζεις κι ανεβάζεις λίγο και τα (καλά) λιπαρά που είναι άκρως απαραίτητα για ένα αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σου. Όοοοταν μείνεις στάσιμος, να σκεφτείς να ανεβάσεις κι άλλο τον υδατάνθρακά σου.

Με 150γ πρωτείνη ,μικρό θερμιδικό πλεόνασμα και σωστή εκγύμναση θα βάλει μόνο νερό και λίπος;

Που το βασίζεις αυτό;

Δε στέκει

Δημοσ.

Εγώ ήμουν 60 κιλά και είχα συντήρηση στις 2400.χωρίς εργασία ,χωρίς τιποτα. όλη μέρα pc.μόνη δραστηριότητα η εκγύμναση. παίζει να έχανα κιόλας.  :-D  Μη σου τύχει!

ισχύει, αν πας 80kg με τα χρόνια κ εργάζεσαι θα χρειάζεσαι ένα μισθό , ούτε για αστείο δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο 

ρώτησα έναν 120κάτι κιλά αγωνιστικό πόσα χαλάει σε φαΐ ..εκεί να δεις γέλια   

Δημοσ.

Με 150γ πρωτείνη ,μικρό θερμιδικό πλεόνασμα και σωστή εκγύμναση θα βάλει μόνο νερό και λίπος;

Που το βασίζεις αυτό;

Δε στέκει

Θεωρω τα 150γρ είναι αρκετά για τα κιλά μου. Στον υδατάνθρακα είχα ενδοιασμους. Όπου και να έχω ψαξει σε έρευνες γράφουν μέχρι 2.5 γρ πρωτεινης, 1 γρ λιπαρά και ο υδατάνθρακας είναι αυτό που με προβληματίζε μέχρι πόσο να ανεβασω.(Ανά κιλό σωματικού βάρους)

Ίσως οι πολλές θερμίδες που χάνω στο κρος είναι ένα θέμα που δεν παίρνω.

Δημοσ.

Που το βασίζεις αυτό;

Δε στέκει

Χωρίς να μπω σε επιστημονικές λεπτομέρειες, μόνο με την απλή λογική,  εσύ τι περιμένεις να βάλει δηλαδή με περισσότερους υδατάνθρακες; Μυς; ΜΟΝΟ νερό και λίπος στην τελική....

Θεωρω τα 150γρ είναι αρκετά για τα κιλά μου. Στον υδατάνθρακα είχα ενδοιασμους. Όπου και να έχω ψαξει σε έρευνες γράφουν μέχρι 2.5 γρ πρωτεινης, 1 γρ λιπαρά και ο υδατάνθρακας είναι αυτό που με προβληματίζε μέχρι πόσο να ανεβασω.(Ανά κιλό σωματικού βάρους)

Ίσως οι πολλές θερμίδες που χάνω στο κρος είναι ένα θέμα που δεν παίρνω.

Θεωρείς...δεν είναι όμως αρκετά. Έχεις ψάξει σε λάθος έρευνες. Η μοναδική που πρέπει να ψάξεις και να αποτυπώσεις καλά στο μυαλό σου αν ψάχνεις αύξηση του μυϊκού βάρους σου είναι κάποιες σελίδες πίσω.

ΥΓ: Καλά ειδικά με crossfit πως περιμένεις να αναπτυχθείς (μυϊκά) με τόσο λίγες θερμίδες από την πρόσληψη πρωτεΐνης; Φυσικά μπορεί να περιμένεις να ακούσεις ακριβώς αυτό που σου είπαν κάποιοι άλλοι, πως δηλαδή χρειάζεσαι περισσότερο υδατάνθρακα ώστε να δικαιολογήσεις και τον πόθο σου για ζάχαρη ή οτιδήποτε άλλο αμυλοζαχαρώδες. Ο καθένας ανάλογα με την προτεραιότητα που έχει στο μυαλό του...η λύση είναι μονόδρομος πάντως, είτε το θες είτε όχι. Cheers!!!

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να μπω σε επιστημονικές λεπτομέρειες 

το περισσότερο π έχω πάει την πρωτεΐνη ηταν 250γρ χωρίς να έχω θέμα , μετά απο κάποιο σημείο δε θυμάμαι ακριβώς στα πόσα γραμμάρια αρχίζουν τα αέρια , αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι ένα σημάδι πως φτάσαμε το όριο της πρωτεΐνης που μπορεί το σώμα να αξιοποιήσει ή ειναι φυσιολογικό?  

σχετικά με τους υδατάνθρακες κ εγώ δεν πιστεύω πως 60kg χρειάζεται παραπάνω αλλα δεν τον ξέρω κιόλας. έχω περίπτωση φίλου πέρσι που έτρωγε στα 65kg γύρω στα 400γρ, μετά απο μήνες έβαλε περίπου 5kg χωρίς να καταναλώνει παραπάνω απο 2γρ/kg πρωτεΐνη κ ήταν έτσι στο τέλος. 

pvNAIRs.jpg

Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν πήγαινε γυμναστήριο , γυμναζόταν μόνος του με ασκήσεις σώματος οπότε δεν ήταν κ ότι καλύτερο για μυική ανάπτυξη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ,αλλα σε σχέση μ αυτό π ήταν πριν αρχίσει να γυμνάζεται , ναι είχε κάνει μια πρόοδο. Συμφωνώ κ εγώ με την υψηλότερη πρόσληψη , το έχω δοκιμάσει κ όντως 2γρ/kg δεν μου ήταν αρκετά απλά για το θέμα των νερών/λίπους λέω που αναφέρθηκε , σ αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα 

Δημοσ.

το περισσότερο π έχω πάει την πρωτεΐνη ηταν 250γρ χωρίς να έχω θέμα , μετά απο κάποιο σημείο δε θυμάμαι ακριβώς στα πόσα γραμμάρια αρχίζουν τα αέρια , αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι ένα σημάδι πως φτάσαμε το όριο της πρωτεΐνης που μπορεί το σώμα να αξιοποιήσει ή ειναι φυσιολογικό?  

σχετικά με τους υδατάνθρακες κ εγώ δεν πιστεύω πως 60kg χρειάζεται παραπάνω αλλα δεν τον ξέρω κιόλας. έχω περίπτωση φίλου πέρσι που έτρωγε στα 65kg γύρω στα 400γρ, μετά απο μήνες έβαλε περίπου 5kg χωρίς να καταναλώνει παραπάνω απο 2γρ/kg πρωτεΐνη κ ήταν έτσι στο τέλος. Αλλα συμφωνώ κ εγώ με την υψηλότερη πρόσληψη , το έχω δοκιμάσει κ όντως 2γρ/kg δεν μου ήταν αρκετά 

pvNAIRs.jpg

Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν πήγαινε γυμναστήριο , γυμναζόταν μόνος του με ασκήσεις σώματος οπότε δεν ήταν κ ότι καλύτερο για μυική ανάπτυξη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ,αλλα σε σχέση μ αυτό π ήταν πριν αρχίσει να γυμνάζεται , ναι είχε κάνει μια πρόοδο 

απλά για το θέμα των νερών/λίπους λέω που αναφέρθηκε , σ αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα 

Αυτος ρε φιλε εχει "πακιστανικο" σωμα δεν τον βαζω καν στους γυμνασμενους :P

Σχετικα με το φαγητο που ελεγες σε αγωνιστικο και οχι μονο επιπεδο ειναι αρκετα τα λεφτα που πρεπει να δαπανησει καποιος  στο κομματι της διατροφης .

Αν θελει να τρωει ποιοτικες τροφες ,επαρκεις ποσοτητες κ.ο.κ.  ωστε  να δει σημαντικα  αποτελεσματα .Επισης ειναι  και ιδιαιτερα μονοτονο ποσο μαλλον αν εχεις αναλαβει και ο  ιδιος την παρασκευη τους .

Ομως ειναι μονοδρομος για καποιον που στοχευει σε σοβαρη αυξηση της μυικης μαζας .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος ρε φιλε εχει "πακιστανικο" σωμα δεν τον βαζω καν στους γυμνασμενους :P

Σχετικα με το φαγητο που ελεγες σε αγωνιστικο και οχι μονο επιπεδο ειναι αρκετα τα λεφτα που πρεπει να δαπανησει καποιος  στο κομματι της διατροφης .

Αν θελει να τρωει ποιοτικες τροφες ,επαρκεις ποσοτητες κ.ο.κ.  ωστε  να δει σημαντικα  αποτελεσματα .Επισης ειναι  και ιδιαιτερα μονοτονο ποσω μαλλον αν εχεις αναλαβει και ο  ιδιος την παρασκευη τους .

Ομως ειναι μονοδρομος για καποιον που στοχευει σε σοβαρη αυξηση της μυικης μαζας .

καλά εννοείται, γιαυτό λέω σε σχέση μ αυτό π ήταν πριν, απλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως πχ του φίλου π ειναι 60kg (δεν ξέρουμε ύψος) δεν χρειάζεται να τρώνε απαραίτητα 3γρ/kg για να βάλουν κιλά , στην αρχή όλα ειναι ευκολότερα ιδικά όταν το σώμα ειναι πολύ κάτω του φυσιολογικού καν 

σχετικά με το κόστος πάντως ναι , όπως είπα συζήτησα με αγωνιστικό (20 χρόνια)πόσα χρήματα χρειάζεται κ μ είπε οτι για να φάει σολομούς κ γενικά τροφές top θέλει κανα 30 euro τη μέρα σε φαΐ

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...