Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Δυστυχως δε μπορω να κατσω πολυ φετος ΜΟΝΟ 1-22 

Πικρα

Κάτι τέτοια διαβάζω και νοιώθω μπολσεβίκος☠️

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
2 hours ago, margaritagr said:

Εγω πηγα κ ενα χαρτι γιατρου στο τζιμ για τθς μερες που χα χασιε με το διαστρεμμα κι ετσι απο 6/7 που εληγε η συνδρομη μου, πηγε 6/8. Βασικα μ ενδιεφερε ο Ιουλιος αφου 1/8 φευγω. Δυστυχως δε μπορω να κατσω πολυ φετος μονο 1-22 λογω Διπλωματικης.

Αντε κ κανα 3 μερο τον Ιουλιο

Πικρα

μονο για αυτο θα πρεπε να ριξω ban και να σου πω τα λεμε μετα τον ιουλιο:p που θα γυρισεις. αν και θα το θεσω δημοκρατικα.ποιος ψηφιζει ban στην margaritagr για αυτο που ειπε.αν μαζευτουν 3 ατομα εφυγες:P .xaxa

η μονη φορα εδω και παρα πολλα χρονια που πηρα μεγαλη αδεια ηταν περυσι με τα πυρηναια.κατα τα αλλα οταν παρω 2 εβδομαδες κανω Party.

Δημοσ.

Ανεξάρτητα αν κάποιος γυμνάζεται σπίτι επειδή δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει ή δεν γουστάρει να πάει γυμναστήριο, ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράσει μηχάνημα. Το έχει ήδη, λέγεται σώμα και το σύστημα εκγύμνασης καλισθενική.

Ειδικά δε αν ο στόχος είναι απλώς η αύξηση αντοχής, είναι εντελώς χαζό να αγοραστεί ποδήλατο/ελλειπτικό/στεπ ή whatever else όταν υπάρχουν τόσες επιλογές, από burpees μέχρι άπειρα έτοιμα workouts στο γιουτουμπι.

Υ.Γ. Όχι μπαν στη Μαργαρίτα, με ποιον θα μαλώνω; :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε καλε δεν εχουμε μαλωσει ποτέ, σιγια μια διαφωνια εχουμε. Ή 2... χαχα 

Πουλινε εσυ ολο το χρονο καπου πας κ εξωτερικο φουλ, εγω νεχρι την Τηνο κ την Μυκονο θα παω ενα ταξιδακι....

Επεξ/σία από margaritagr
  • Sad 1
Δημοσ.
7 minutes ago, margaritagr said:

Αντε καλε δεν εχουμε μαλωσει ποτέ, σιγια μια διαφωνια εχουμε. Ή 2... χαχα 

Πουλινε εσυ ολο το χρονο καπου πας κ εξωτερικο φουλ, εγω νεχρι την Τηνο κ την Μυκονο θα παω ενα ταξιδακι....

με 22 μερες που εχεις μπορεις να αφησεις την τηνο και την μυκονο και να κανεις καποιο καλυτερο ταξιδι. :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

με 22 μερες που εχεις μπορεις να αφησεις την τηνο και την μυκονο και να κανεις καποιο καλυτερο ταξιδι. :P

1. Θέλω θάλασσα και μπάνια 

2. Χωρίς να έχω να πληρώσω λεφτά για διαμονή μπορω να τρώω κάθε μερα εξω και ν κάνω ζωάρα 😛 

• Sad 1
Δημοσ.
23 minutes ago, margaritagr said:

1. Θέλω θάλασσα και μπάνια 

2. Χωρίς να έχω να πληρώσω λεφτά για διαμονή μπορω να τρώω κάθε μερα εξω και ν κάνω ζωάρα 😛 

σακιδιο,βουνο,σκηνη και ολα φτηνα θα σου βγουν.:p .και φυσικη κατασταση θα φτιαξεις. σε γλυτωνω απο τα club/ξενυχτια/ποτα:P

ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το παλιό Das Fitness έφτασε στα όρια του (Posts) και παρότι ξέρω ότι δεν το θέλετε για τεχνικούς λόγους φτιάχνουμε καινούριο.

Το link εδώ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/678968-das-fitness-thread-2/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...