Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ειπα να παω τρεξιματακι σημερα γιατι ειχα να παω μερες!! εβαλα το κολαν,εβαλα και ενα ισοθερμικο  με μακρυ μανικη( εσκασα σε καποια φαση) και ιδου τα αποτελέσματα

http://www.endomondo.com/workouts/268758840/9062238

1.06 κατω απο την προηγουμενη φορα! και 3 νεα ρεκορ (10χλμ σε 47.55,σε 1ωρα 12.37χλμ και τα 14.1 χλμ σε 1.08) :)

not bad!

• Like 5
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Βρε Δήμητρα, βρε Δήμητρα, όμορφη και πεινασμένη, γιατι το κανεις αυτο; 2 μανταρινια ειναι γευμα, πλακα με κανεις; Ή 1 μια φετα με λιγο τυρακι;

ΦΑΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ, οι αντρες θελουν τις γυναικες σαν την Σκαρλετ οχι σαν την Κειτ Μος!

Αχ βρε γιαννη εφαγα αργα στις 6 το μεσημεριανο κ μετα δεν ηξερα τι να φαω, δν πεινουσα κιολας.

Κανω τις ασκησεις που ειπε ο μαουμαους, κ οι δυο ειναι εξαιρετικες

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τη φιλενάδα στη Σουηδία που ακολουθούσε τη διαιτα 5:2. 5 μέρες τρως "κανονικά" και 2 (οχι συνεχόμενες) κάτι παλαβά για 500 ή 900 θερμίδες :P

Δημοσ.

Μωρέ δεν έχω θέμα με το φαγητό μου απλά μου το κατέστρεψε το "μεσημεριανό" στις 18.00. Από κει και ύστερα δεν ήξερα τι να φάω
Γιάννη όχι και Κειτ Μος τίγκα στο εκτόμορφο και την σαρκοπενία. Καλά που μου το θύμισε ο Vozniotis έχω να με φωτογραφίσω για να δω τι έχω κάνει...θα γελάσουν και οι ρέγκες.

Δημοσ.

Καλά, έτσι και βγαίναμε για φαγητό (όλοι όσοι γράφουν κατιτισ παραπάνω στο συγκεκριμένο θρεντ) μόνο εγώ και ο Ντάκον θα τρώγαμε κανονικά. Αν και τελευταία κι αυτός γκρινιαξε οτι το παρακανε και θελει να χάσει κιλά, οπότε εγω θα έτρωγα κι εσείς θα βλέπατε, μουχαχαχα :P

Spekt, μαπα το Food matters. Πέρα του ότι δεν είχε κάτι να μου πει που να μην το ξερα με τόσα που εχω διαβασει και δει, με χάλασε που "πουλούσαν" τις υπερτροφές και τις βιταμίνες σε χαπια. Πολλές ανακρίβειες και μισές αλήθειες για να πουν τα δικά τους. Η χορτοφαγία εχει πολλά και σοβαρά μειονεκτήματα, πρέπει να γίνεται με γνώση για να μη δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που λύνει, χρειάζεται υπεύθυνη στάση και στην ταινία δε βγαίνει κάτι τέτοιο.

Αλλά το χειρότερο ήταν όταν είπαν ότι δεν αρκεί η στροφή στην χορτοφαγία, πρέπει ο οργανισμός να καθαρίσει πρώτα από τις υπάρχουσες τοξίνες -αλλιώς δεν έχει καν νοημα η χορτοφαγία (!!!)- και αυτό γίνεται με κλύσμα. Σ' εκείνο το σημείο ένιωσα ένα νοερό πόνο -you know where- και το κλεισα. Ιναφ! :)

Δήμητρα, αυτά που έγραψες τα τρωει η κόρη μου κι ειναι 18 κιλα. Σιγουρα χορταινεις;  :huh:

Δημοσ.

Οταν τυγχανει να τρωω μεσημεριανο τοσο αργα δν ξερω τι να φαω μετα. Αν σου γραψω το σημερινο μου νορμαλ προγραμμα θα αναθεωρησεις

Δημοσ.

pr σε squat σήμερα με 6 reps @ 100. Σε 2 μήνες ανέβασα τις 6άρες από 75 σε 100...πριν από κανά μήνα νόμιζα τα χριστούγεννα θα έπιανα το νούμερο. 

• Like 3
Δημοσ.

Μαλιστα αλλη μια ασκηση που δεν εχω κανει ποτε με αυτο τον συνδυασμο ,θα την δοκιμασω και αυτη αν και ειμαι σιγουρος πως θα ειναι super .Μπραβο mausMaus ετσι δινε και καμια πρωτοτυπη ασκηση  για  να κανουμε αλλαγες.

ευχαριστω φιλε !

καντην αργα και σταθερα και θα εντυπωσιαστεις με το αποτελεσμα :-)

δε παιζει σε ytube  κ τετοια για να σας την δειξω απο κει!

Δημοσ.

Mausmaus την πρωτη ασκηση την εκανα χθες μου την ειπε ο ξαδερφος και την καναμε.Οντως ειναι πολυ καλη ασκηση.Τα χερια τα ανοιγα τερμα να ειναι ισια με το σωμα.Πετρα το στηθος και οι ωμοι.Εχω 7.5 κιλα βαρακια και τα εκανα 15 φορες.Θα αγορασω μεγαλυτερα βαρακια γιατι αυτα ειναι λιγα.

Την δευτερη ασκηση την κανω ορθιος.

Spect ποσο καιρο τρεχεις ρε συ?Βολιδα πας και εισαι σταθερος.Εχει τρελη αντοχη μπραβο.

Σημερα εκανα καμια 70αρα dips στη δουλεια κομπλε.

liverpool/χρηστο ο Γιωργος ειμαι ρε συ της Λινας αδερφος.Μαζι με τον ξαδερφο κανουμε βαρη και τρεχουμε με τον Γιωργο.

• Moderators
Δημοσ.

απο 16 ιουλιου τρεχω!!

καλα σε αυτη την διαδρομη δεν ειμαι πολυ σταθερος γιατι εχει κατι ανηφοριτσες και οχι στην αρχη να πεις οτι ειμαι ξεκουραστος

οι οποιες με ριχνουν :P

αν δεις αλλες προπονησεις μου παιζει να δεις 4 χλμ που να ειναι ανα δυο ακριβως ιδιος χρονο και μεταξυ τους οι δυαδες να εχουν διαφορα 1 δευτερολεπτου! :P

δες εδω το προφιλ μου

http://www.endomondo.com/profile/9062238

Δημοσ.

απο 16 ιουλιου τρεχω!!

καλα σε αυτη την διαδρομη δεν ειμαι πολυ σταθερος γιατι εχει κατι ανηφοριτσες και οχι στην αρχη να πεις οτι ειμαι ξεκουραστος

οι οποιες με ριχνουν :P

αν δεις αλλες προπονησεις μου παιζει να δεις 4 χλμ που να ειναι ανα δυο ακριβως ιδιος χρονο και μεταξυ τους οι δυαδες να εχουν διαφορα 1 δευτερολεπτου! :P

δες εδω το προφιλ μου

http://www.endomondo.com/profile/9062238

Καλα ρε συ 14 χλμ με μεσω ορο 4.51 το χλμ?Ουτε λαγος να ησουν κορυφη εισαι.Πολυ σταθερος εισαι απο οτι ειδα στα workouts.Εχεις 4 μηνες και αν στην αρχη ετρεχες 4 και τωρα 14 με τοσο σταθερο tempo μιλαμε για τεραστια βελτιωση.Τα καταγραφεις ολα τα workouts ομως?69 δεν ειναι λιγα σε 4 μηνες?Εγω παω καθε μερα αλλα ακομα ειμαι στα 3.5χλμ.

• Moderators
Δημοσ.

εχω ακομη περιθωρια για βελτιωση !!!

απο τις 120 μερες πειριπου εχω τρεξει πανω απο τις μισες!!!

αλλα βαλε οτι κανω Δευτερα-Παρασκευη βαρη! το καλοκαιρι μεχρι και τελη αυγουστου κοντα εκανα Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη απογευμα Μαι Ται και απο σεπτεμβρη Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο καποιερα (7ωρες συνολο)! Τον Οκτωβρη ειχα και 1-2 βδομαδες Οφφ λογο χειρουργειου οποτε καλα ειναι :P

και οπως ειδες εδω και καιρο κανω πολλα χλμ! αν εκανα 5χλμ θα μπορουσα καθε μερα !! :P

θα δεις και εσυ οταν καποια στιγμη ανεβασεις χιλιομετρα και πας καμια 10αρια δεν θα πηγαινεις καθε μερα :P

Δημοσ.

Τα squat που έκανα βγάλανε πολλές αδυναμίες στα πίσω πόδια και γλουτούς, κάτι νορμαλ λόγω εκείνου του τραυματισμού. Κατάλαβα ότι η πρεσσα που χρησιμοποιούσα για quads και δεν πήγαινε full range of motion ήταν λάθος. Βρήκα μια κορυφαία πρέσσα που κάνει mimic το squat και έχει FRM και άρχισα αυτή καθώς δεν έχω χρόνο για squat τις καθημερινές. 

Αν κάποιος κάνει leg press χωρίς FRM παιδιά είναι λάθος, και είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στα γυμναστήρια. 

Επίσης το leg curl μηχανημα είναι μια μαλακία και μισή :D. Παρόλο που φορτώνω όλα τα κιλά τα hamstrings μου αποδείχτηκαν τραγικά. 

Δεν μετανιώνω πάντως με όλα αυτά ξεπέρασα τον τραυματισμό , τώρα πάω για πόδια σωστά. 

Δημοσ.

εχω ακομη περιθωρια για βελτιωση !!!

απο τις 120 μερες πειριπου εχω τρεξει πανω απο τις μισες!!!

αλλα βαλε οτι κανω Δευτερα-Παρασκευη βαρη! το καλοκαιρι μεχρι και τελη αυγουστου κοντα εκανα Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη απογευμα Μαι Ται και απο σεπτεμβρη Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο καποιερα (7ωρες συνολο)! Τον Οκτωβρη ειχα και 1-2 βδομαδες Οφφ λογο χειρουργειου οποτε καλα ειναι :P

και οπως ειδες εδω και καιρο κανω πολλα χλμ! αν εκανα 5χλμ θα μπορουσα καθε μερα !! :P

θα δεις και εσυ οταν καποια στιγμη ανεβασεις χιλιομετρα και πας καμια 10αρια δεν θα πηγαινεις καθε μερα :P

Αν ανεβεις και αλλο μετα πας στην κατηγορια που τρεχουν οι δρομεις ρε συ σε μαραθωνιο.Εγω κανω βαρη δευτερα με σαββατο και κυριακη off.Σιγουρα αν ανεβασω χλμ καθε μερα 10 χλμ ειναι παρα πολλα εχεις δικιο σε αυτο.Σιγα σιγα να αποκτησουμε λιγο αντοχη και θα ανεβω.Ειμαστε ιδιο υψος παντως 1.73 και εισαι 72 κιλα.Εγω στα 67.Εσυ πρεπει να εχεις πιο γερα ποδια και εγω πιο πολυ κοιλια/στηθος μιας και εχω 5 μερες που τρεχω μονο.

Τα squat που έκανα βγάλανε πολλές αδυναμίες στα πίσω πόδια και γλουτούς, κάτι νορμαλ λόγω εκείνου του τραυματισμού. Κατάλαβα ότι η πρεσσα που χρησιμοποιούσα για quads και δεν πήγαινε full range of motion ήταν λάθος. Βρήκα μια κορυφαία πρέσσα που κάνει mimic το squat και έχει FRM και άρχισα αυτή καθώς δεν έχω χρόνο για squat τις καθημερινές.

Αν κάποιος κάνει leg press χωρίς FRM παιδιά είναι λάθος, και είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στα γυμναστήρια.

Επίσης το leg curl μηχανημα είναι μια μαλακία και μισή :D. Παρόλο που φορτώνω όλα τα κιλά τα hamstrings μου αποδείχτηκαν τραγικά.

Δεν μετανιώνω πάντως με όλα αυτά ξεπέρασα τον τραυματισμό , τώρα πάω για πόδια σωστά.

Μολις πιασεις τα 100 σε squat εισαι κομπλε.Μην στη λεει και ο μπρο και σε πειραζει :P .Το frm τι ειναι ρε συ?Μιλατε με κατι συντομευσεις ωρες ωρες και δεν καταλαβαινω τιποτα.

Μολις πιασεις τα 100 σε squat εισαι κομπλε.Μην στη λεει και ο μπρο και σε πειραζει :P .Το frm τι ειναι ρε συ?Μιλατε με κατι συντομευσεις ωρες ωρες και δεν καταλαβαινω τιποτα.

Δημοσ.

full range of motion. Ο bro θα σταματήσει να μου την λέει για backsquat όταν φτάσω τα δικά του κιλά. 100 front squat έλεγε οπότε θα αργήσω λίγο. :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...