dimitra_m3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εγώ μετά το Σάββατο ακόμα να κάτσω σε καρέκλα με ευκολία...no pain no gain όμως... 1
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εγώ μετά το Σάββατο ακόμα να κάτσω σε καρέκλα με ευκολία... no pain no gain όμως... Το θεμα ειναι να μην σακατεφθουμε ομως.Για αυτο θελει σιγα σιγα με λιγα κιλα πρωτα να δυναμωσουν οι μυες και ανεβαινεις μετα.Δεν σηκωνουν ολοι 100 κιλα σε 1 μηνα.
Porg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνοντας κάτι για να βλέπω τους παλμούς της καρδιάς και να υπολογίζω τις θερμίδες που καίω έπεσα πάνω στα προϊόντα της polar, κοιτάω προς ft7 και ft4!Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Αν και το θέλω περισσότερο για όταν κάνω ποδήλατο, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε προπόνηση με βάρη, κάμψεις κτλ; Κανείς;
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 εγώ έχω sigma pc10.11 παλμογράφο με ζώνη στο στήθος και είμαι ευχαριστημένη Το θεμα ειναι να μην σακατεφθουμε ομως.Για αυτο θελει σιγα σιγα με λιγα κιλα πρωτα να δυναμωσουν οι μυες και ανεβαινεις μετα.Δεν σηκωνουν ολοι 100 κιλα σε 1 μηνα. το πας στην άλλη πλευρά...δεν μίλησα για 100κιλά και δεν μίλησα για σακάτεμα.μίλησα για πόνο πιασίματος και όχι για πόνο τραυματισμού.
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 <p>Εγώ μετά το Σάββατο ακόμα να κάτσω σε καρέκλα με ευκολία...<br> no pain no gain όμως...</p> ιππασια; Sent from my iPhone5 using Insomnia 2
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 εγώ έχω sigma pc10.11 παλμογράφο με ζώνη στο στήθος και είμαι ευχαριστημένη το πας στην άλλη πλευρά...δεν μίλησα για 100κιλά και δεν μίλησα για σακάτεμα. μίλησα για πόνο πιασίματος και όχι για πόνο τραυματισμού. Ε ενταξει ρε συ.Το πιασιμο ειναι δεδομενο οταν λιωνεις γυμναστικη.Πριν τρεις μερες εκανα τις ασκησεις που προτεινε ο mausmaus με 7.5 κιλα βαρακια 5 σετ και ακομα ποναει το αριστερο χερι στον τρικεφαλο.Το δεξι δεν με εχει πονεσει ποτε σε τιποτα.Η μεση πιανετε οταν κανω squat/deadlift αλλα ειναι πιασιμλ στη μεση η τραυματισμος?
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 αφού στο deadlift/squat δουλεύει όλος ο κορμός (δη στο δεύτερο) λογικό είναι
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ετσι ειναι Δημητρα απλα ο πονος δεν περναει την αλλη μερα μενει για μερες και εγω δεν μπορω να κατσω 2 μερες χωρις γυμναστικη. Φιλε spect σημερα παρολο που με πονουσε λιγο ο τενοντας στο αριστερο εβαλα τα nike και κοιτα χρονο: http://www.endomondo.com/workouts/270127128 Αν δεν ειχα τοσες ανηφορες θα ημουν 3 λεπτα κατω σιγουρα.Να φανταστεις δεν ηπια καθολου νερο.Μπορουσα να κανω αλλα 5χλμ σχετικα ανετα.Κρατησα σταθερη αναπνοη οπως ειπες και ημουν χαλαρος σε ολη τη διαδρομη.
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Παρασκευή Deadlift 3+ Deadlift: 3x110, 3x125, 4x142,5 , είχα κιάλλα αλλά χωρίς μαγνησία μου έκαψε το χέρι η μπάρα Front Squat: 5x10x55 Deadlift: 5x5x100 Leg curls: 3x12+x66 Situps: 3x15+ Σήμερα ΟΗP 1+ OHP: 4x72,5 Lat pulldowns: 3x10x73 Dips: 3x10 Hyperextensions: 3x15+ Triceps Pushdowns: 3x12+x52 1
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ιππασια; Sent from my iPhone5 using Insomnia Full Leg day. Μηριαιοι δικεφαλοι, γλουτιαιοι και inner adductor βγηκαν νοκ αουτ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 μπραβο κινκ!!! ειδες που λιγο λιγο βελτιωνεσαι σιγα σιγα συνεχισε ετσι!!! εμενα δεν ειχε κατηφορα! κανω καθε φορα την ιδια ακριβως διαδρομη! ολο ευθεια με ενα δυο σημεια με ελαφρια κλιση!
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 μπραβο κινκ!!! ειδες που λιγο λιγο βελτιωνεσαι σιγα σιγα συνεχισε ετσι!!! εμενα δεν ειχε κατηφορα! κανω καθε φορα την ιδια ακριβως διαδρομη! ολο ευθεια με ενα δυο σημεια με ελαφρια κλιση! Αν δεν ποναγε και το αριστερο ποδι θα πηγαινα καλυτερα.Τελικα τα παπουτσια παιζουν τεραστιο ρολο στο τρεξιμο.Ξανα puma για τρεξιμο δεν εχει.Απο αυτο με ποναει ο τενοντας.Μακαρι να βρω και εγω μια διαδρομη ευθεια να κανω αλλα που.Εδω επαρχια ολο κατσαβραχα και ανηφορες κατηφορες ειναι αστα.Πιστευω σε ευθεια τα 5χλμ σε 26 λεπτα τα εχω ανετα μιας και η διαδρομη παιζει μεγαλο ρολο.Αν δεν ειχα το endomondo και εσας εδω δεν νομιζω να ετρεχα.Αν δεν ξερω αν βελτιωνομαι δεν θα μου εκανε καμια αισθηση να τρεξω. Οταν με το καλο καλυτερεψει το ποδι κανα Σαββατο/Κυριακη θα παω για τα 10χλμ αλλαζοντας διαδρομη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ανεβασε σιγα σιγα τα χλμ!!! κατσε λιγο στα 5 μεχρι να τα συνηθισεις! μετα ανεβα στα 6-7! το να πας απο τα 5 στα 10 ειναι σαν να κανει 30κιλα στηθος και την επομενη μερα να βαζεις 70!! σιγα σιγα!! για τρεξιμο αν αγορασεις παπουτσια παρε mizuno! θα με θυμηθεις!!
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ανεβασε σιγα σιγα τα χλμ!!! κατσε λιγο στα 5 μεχρι να τα συνηθισεις! μετα ανεβα στα 6-7! το να πας απο τα 5 στα 10 ειναι σαν να κανει 30κιλα στηθος και την επομενη μερα να βαζεις 70!! σιγα σιγα!! για τρεξιμο αν αγορασεις παπουτσια παρε mizuno! θα με θυμηθεις!!Ναι παπουτσια τα εχω στο προγραμμα για τα Χριστουγεννα να παρω τη μαρκα που με ειπες.Αλλο τρεξιμο και αλλο κιλα.Σιγουρα και τα ποδια πρεπει να συνηθησουν αλλα απο τα 30 στα 70 απλα δεν θα σηκωθουν.Ενω το τρεξιμο θα πεσω σε ταχυτητα αλλα θα βγουν. Ειδα καποιους στο endomondo στα challenge ενας εχει 5χλμ σε 13.40.Πως γινετε να τρεξεις τοσο γρηγορα?Γινετε να ηταν ολο κατηφορα και απλα πηγαινε οσο πιο γρηγορα γινετε?Γιατι σε ευθεια ειναι σαν να πηγαινει με 23χλμ την ωρα για 5χλμ πραγμα αδυνατο για ανθρωπο.
Prozac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το παγκόσμιο ρεκόρ είναι γύρω στα 12-μιση λεπτά, οπότε δεν είναι κάτι τρελό αυτός ο χρόνος ( σε σύγκριση με τους δρομείς πάντα)Τι να πουν οι μαραθωνοδρόμοι που πάνε με 20-21 χιλιόμετρα για 2 ώρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις