therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Οσο για τα αυγα... Εγω βραζω καθε σαββατο 60 αυγα... Ολη η διαδικασια γινετε ο εξης.. Παιρνω μια μεγαλη κατσαρολα, βαζω τον βραστηρα να βρασει το νερο επι δυο φορες, το ριχνω στην κατσαρολα και το αφηνω να κοχλασει. Μετα βαζω τα αυγα ενα ενα με κουταλι για να μην καω. Τα αφηνω κανενς 20λεπτο μιασωρο. Μετα τα ξεπλενω με κρυο νερο ωστε να ξεφλουδιζονται ευκολα.. Μια φορα το κανω και ξεμπερδευω.. Πηγα και για ψωνια σημερα... Αυτο το λιντ γιατι δεν εχει αυτα που πρεπει σε προσφορα.. Πηγα ετοιμος να σηκωσω τον κυμα αλλα ειχε τελειωσει.. Τα νευρα μου... Πηρα : Μπαναναρες Μηλα Γαλοπουλα Κριτσινια Τονο Σταφιδες Ξηρους καρπους Καλαμποκι Ελεγα να παρω τυρι χαμηλων λιπαρων αλλα τ'αφησα. Τα αβγα βρασμενα, αν τα βαλεις στο ψυγειο τα τρως οποτε θες? Να φανταστω απο τα 60 τα περισσοτερα τα τρως μονο ασπραδι φυσικα ε? Έχω χτυπήσει την μέση γαμώτο και πονάω αρκετά. Εντωμεταξύ η προπόνηση πλάτης σήμερα που δεν είχε άρσεις βγήκε τζι-τζι. Και ανεβασμένος σε κιλά και δεν σερνόμουν σαν το σκουλίκι. Έχω ψιλοαγχωθεί με την μέση και αν και αύριο δεν είναι καλά κανονίζω φυσικοθεραπείες. Επιπλέον έχει καεί και το PC που έχω μέσα την διατροφή και δεν θυμάμαι γαμώτο πόσα γρ. λάδι να βάζω στα γεύματα και το πάω λίγο με ότι μπορεί να θυμάμαι. Τι εγινε ρε παιδια πολλοι τραυματισμοι προκυπουν τωρα τελευταια. ΠΑτε τον οργανισμο στα ορια ε? ΜΕση πως την εβγαλες, με squat ή deadlift?
bosei Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τα αβγα βρασμενα, αν τα βαλεις στο ψυγειο τα τρως οποτε θες? Να φανταστω απο τα 60 τα περισσοτερα τα τρως μονο ασπραδι φυσικα ε? Τι εγινε ρε παιδια πολλοι τραυματισμοι προκυπουν τωρα τελευταια. ΠΑτε τον οργανισμο στα ορια ε? ΜΕση πως την εβγαλες, με squat ή deadlift? Είναι η ατυχία. Ο τραυματισμός δεν είναι από τα βάρη...από μαλακία είναι...ο ηλίθιος κατάφερω να σοριαστώ μόνος μου κάτω και έπεσα με την μέση πολύ περίεργα.
alex_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Έχω χτυπήσει την μέση γαμώτο και πονάω αρκετά. Εντωμεταξύ η προπόνηση πλάτης σήμερα που δεν είχε άρσεις βγήκε τζι-τζι. Και ανεβασμένος σε κιλά και δεν σερνόμουν σαν το σκουλίκι. . που την χτύπησες και πώς έγινε?
bosei Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 που την χτύπησες και πώς έγινε? Σοριάστηκα κάτω και έπεσα σε μία γωνία με την μέση (στο ύψος του 5ου οσφυικού περίπου)
alex_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Χτύπησες την σπονδυλική δηλαδή. Μην αγχώνεσαι πολύ αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα είχες βγάλει προπόνηση αλλά καλά κάνεις και πας να το δεις.
bosei Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Χτύπησες την σπονδυλική δηλαδή. Μην αγχώνεσαι πολύ αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα είχες βγάλει προπόνηση αλλά καλά κάνεις και πας να το δεις. Ναι ρε το χω (φυσιοθεραπεία σπουδάζω)...Σοβαρό μπορεί να μην είναι αλλά ο πόνος αρκετές φορές με σακατεύει και πρέπει να φύγει...
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Η προπονηση πηγε πολυ καλα σημερα.Ανεβασα 10 κιλα στα οργανα και μειωσα τις επαναληψεις στις 8.Παγκο εβαλα 60 κιλα μετα απο 40/45/50 12αρια και εκανα 5 επαναληψεις.Αν ημουν ξεκουραστος θα εβγαιναν παραπανω σιγουρα.Μεθαυριο θα παω για τα 65 να δω πως θα βγουν.Μετα θα παραγγειλω 2 20κιλα 40 ευρο το ενα απο christinsport επειδη ειναι με λαστιχο απ εξω. Τωρα θα φαω μακαρονια με μοσχαρακι τυρι cottage που δεν μου πολυαρεσει αλλα εχει πολυ πρωτεινη και μια μπανανουλα.Αργοτερα ενα γιαουρτακι και τελος για σημερα.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτος ο κωλομηνας τι αλλο θα μας κανει... Παραστικα bosei... Ναι βρασμενα τα βαζω στο ψυγειο αφου εχουν κρυωσει πρωτα.. Τρωω καθε μερα 8 αυγα.. 6 ασπραδια και 2 ολοκληρα... Οτι και να γινει αυγα θα φαω... Αλλα τωρα τελευταια απο αυτον που τα ψωνιζω με ειπε οτι θα ακριβινουν και με ξενερωσε.. Τωρα 270 αυγα τα παιρνω 34 ευρω...
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 πολυ αργα για να φας υδατανθρακα κινκ!! φαε μοσχαρακι με σαλατουλα! παρεπιπτοντως εγω στη σαλατα σημερα ειχα μαρουλι,λαχανο,αγγουρι,ντοματα,καλαμποκι και γιαουρτι και ηταν τελεια! το κοταζ γαμαει!! την μπανανα μην την φας δεν χρειαζεται! ειναι πολυ αργα και δεν θα κανεις τιποτα αλλο οποτε τωρα χρειαζεσαι λιγοτερο φαγητο !!
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 πολυ αργα για να φας υδατανθρακα κινκ!! φαε μοσχαρακι με σαλατουλα! παρεπιπτοντως εγω στη σαλατα σημερα ειχα μαρουλι,λαχανο,αγγουρι,ντοματα,καλαμποκι και γιαουρτι και ηταν τελεια! το κοταζ γαμαει!! την μπανανα μην την φας δεν χρειαζεται! ειναι πολυ αργα και δεν θα κανεις τιποτα αλλο οποτε τωρα χρειαζεσαι λιγοτερο φαγητο !! Βρε λιγα ειναι και τα μακαρονια.Το cottage δεν μου αρεσει καθολου αλλα το τρωω με το ζορι.Δεν θα φαω μπανανα θα φαω και ενα γιαουρτακι με ξηρους καρπους και πιστευω ειμαι κομπλε
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 για μενα πιστευω οτι θα φας παρα πολλα και ειναι αργα!! τωρα θες οσο πιο πολυ μπορεις καθαρη πρωτεινη!χωρις υδατανθρακα!και αφου θα φας τοσο αργα κανονικο φαγητο γιατι να φας και το γιαουρτι μετα? τι ωρα θα κοιμηθεις?
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το γιαουρτι θα το φαει για να του δωσει πρωτεινη κατα την διαρκεια του υπνου....
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 γιατι το μοσχαρακι τι θα του δωσει? να φαει το γιουρτι για την πρωτεινη αλλα το θεμα ειναι να εχει φροντισει τις θερμιδες και τα μακρο σωστα!! (οχι οτι θα σωθει απο ενα γιαουρτι αλλα λιγο το γιαουρτι λιγο οι ξηροι καρποι )
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτος ο κωλομηνας τι αλλο θα μας κανει... Παραστικα bosei... Ναι βρασμενα τα βαζω στο ψυγειο αφου εχουν κρυωσει πρωτα.. Τρωω καθε μερα 8 αυγα.. 6 ασπραδια και 2 ολοκληρα... Οτι και να γινει αυγα θα φαω... Αλλα τωρα τελευταια απο αυτον που τα ψωνιζω με ειπε οτι θα ακριβινουν και με ξενερωσε.. Τωρα 270 αυγα τα παιρνω 34 ευρω... Ναι αλλα μου κανει εντυπωση, μεχρι την επομενη βδομαδα που θα ξαναβρασεις δεν χαλανε? Παιδια το εχει διασταυρωσει και κανας αλλος αυτος? Το χω σκεφτει και γω να βραζω και να τα χω στο ψυγειο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ναι το ιδιο. Βεβαια απο την αλλη θα μου πεις γιατι τα πασχαλινα πως τα τρωνε ποσες μερες μετα και εκτως ψυγειου, αλλα και παλι δεν ξερω μηπως χανει την πρωτεινη, τι να πω... 270 αυγα χοντρικα θα σου κρατουν 1 μηνα-5 βδομαδες. Δεν ειναι πολλα τα 35 ευρω για κατι τετοιο? πολυ αργα για να φας υδατανθρακα κινκ!! φαε μοσχαρακι με σαλατουλα! παρεπιπτοντως εγω στη σαλατα σημερα ειχα μαρουλι,λαχανο,αγγουρι,ντοματα,καλαμποκι και γιαουρτι και ηταν τελεια! το κοταζ γαμαει!! την μπανανα μην την φας δεν χρειαζεται! ειναι πολυ αργα και δεν θα κανεις τιποτα αλλο οποτε τωρα χρειαζεσαι λιγοτερο φαγητο !! Ωραια ιδεα για σαλατα, το γιαουρτι το πασαλειβης για να μην ειναι στεγνη η για να χει και λιγη πρωτεινη? Η σαλατες κρατανε στο ψυγειο ή τις τρως ιδια μερα? Οπως καταλαβαινετε, θελω μεσα σε μια μερα να μαγειρυω τα φαγητα της βδομαδας να μην μου γινει το μαγειρεμενα καθημερινοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις