fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 <p>ναι αλλα απο που προερχεται? </p> Από λειτριβημενους χονδρους μοσχαριου. Αλλά είναι απομονωμένες ουσίες. Δεν τρως μοσχάρι ούτε πχ αντιβιοτικά ή ορμόνες
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ειναι απομονωμενες ουσιες αλλα ειναι ζωικης προελευσης! και αφου μπορω να το παρω και απο φυτικη προευλευση το προτιμω
spyroskonst Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εγώ το πλένω κάθε 2-3 μήνες...τα βγάζω όλα έξω και βάζω το λάστιχο μέσα και ο χώρος γίνεται άσπρος... Εντωμεταξύ μου ψιλοχάλασε ο πάγκος και έχω ξενερώσει άσχημα...μην γίνει καμία πλάκα και δεν διορθώνεται και καταλήξω σε κανά γυμναστήριο ενταξει δεν εγινε και τιποτα. με 80ευρω παιρνεις ανετα καινουργιο Από λειτριβημενους χονδρους μοσχαριου. Αλλά είναι απομονωμένες ουσίες. Δεν τρως μοσχάρι ούτε πχ αντιβιοτικά ή ορμόνες ναι αλλα στην ουσια χονδρος δεν ειναι το κοκκαλο? δηλαδη δεν τρωω κρεας, αλλα τρωω τα κοκκαλα απο το ζωο αρα ειμαι χορτοφαγος? καπως δεν μου καθεται καλα αυτο...
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εγώ το πλένω κάθε 2-3 μήνες...τα βγάζω όλα έξω και βάζω το λάστιχο μέσα και ο χώρος γίνεται άσπρος... Εντωμεταξύ μου ψιλοχάλασε ο πάγκος και έχω ξενερώσει άσχημα...μην γίνει καμία πλάκα και δεν διορθώνεται και καταλήξω σε κανά γυμναστήριο ενταξει δεν εγινε και τιποτα. με 80ευρω παιρνεις ανετα καινουργιο Από λειτριβημενους χονδρους μοσχαριου. Αλλά είναι απομονωμένες ουσίες. Δεν τρως μοσχάρι ούτε πχ αντιβιοτικά ή ορμόνεςναι αλλα στην ουσια χονδρος δεν ειναι το κοκκαλο? δηλαδη δεν τρωω κρεας, αλλα τρωω τα κοκκαλα απο το ζωο αρα ειμαι χορτοφαγος? καπως δεν μου καθεται καλα αυτο...Μα είπε ότι δεν είναι ταγμένος απλά τα αποφεύγει. Και όχι χονδρος και οστό διαφέρουν.
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ενταξει δεν εγινε και τιποτα. με 80ευρω παιρνεις ανετα καινουργιο Δεν είναι ανεξάρτητος πάγκος...έχει και ορθοστάτες πάνω άρα δεν είναι ότι παίρνω έναν ψευτό πάγκο με 80 και καθάρισα.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και παλι πιο φθηνα θα σου βγει νομιζω... Λογικα τα μαξιλαρια θα σου χαλασαν... Μπορει να βρεις ανταλακτηκα απ οσο νομιζω... Εγω το καθαρισα γιατι αλλο να πηγαινεις σε εναν τακτοποιημενο χωρο και αλλο σε ενα αχουρι και βρωμικο...
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και παλι πιο φθηνα θα σου βγει νομιζω... Λογικα τα μαξιλαρια θα σου χαλασαν... Μπορει να βρεις ανταλακτηκα απ οσο νομιζω... Εγω το καθαρισα γιατι αλλο να πηγαινεις σε εναν τακτοποιημενο χωρο και αλλο σε ενα αχουρι και βρωμικο... Μιά χαρά είναι τα μαξιλάρια...μου χάλασε μία "βίδα?" εκεί που σφύγγεις το κάθισμα για να πηγαίνει μπρος πίσω και να είναι πιό σταθερό...
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και παλι πιο φθηνα θα σου βγει νομιζω... Λογικα τα μαξιλαρια θα σου χαλασαν... Μπορει να βρεις ανταλακτηκα απ οσο νομιζω... Εγω το καθαρισα γιατι αλλο να πηγαινεις σε εναν τακτοποιημενο χωρο και αλλο σε ενα αχουρι και βρωμικο... Μιά χαρά είναι τα μαξιλάρια...μου χάλασε μία "βίδα?" εκεί που σφύγγεις το κάθισμα για να πηγαίνει μπρος πίσω και να είναι πιό σταθερό...Ε καλά άνοιξε τρύπα και βάλε βίδα ροδελα παξιμάδι Και παλι πιο φθηνα θα σου βγει νομιζω... Λογικα τα μαξιλαρια θα σου χαλασαν... Μπορει να βρεις ανταλακτηκα απ οσο νομιζω... Εγω το καθαρισα γιατι αλλο να πηγαινεις σε εναν τακτοποιημενο χωρο και αλλο σε ενα αχουρι και βρωμικο... Μιά χαρά είναι τα μαξιλάρια...μου χάλασε μία "βίδα?" εκεί που σφύγγεις το κάθισμα για να πηγαίνει μπρος πίσω και να είναι πιό σταθερό...Ε καλά άνοιξε τρύπα και βάλε βίδα ροδελα παξιμάδι
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μωρέ υπάρχει τρύπα απλά αυτή η βίδα/ροδέλα έχει και μία βλακεία που την τραβάς κάτω και χαλαρώνει και έτσι όπως το βιδώνω κάνει σαν να το τραβάω κάτω και δεν βιδώνει μέχρι τέλους...Sorry που τα λέω έτσι αλλά δεν κατέχω και πολλά από μαστορέματα.
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 <p>Μωρέ υπάρχει τρύπα απλά αυτή η βίδα/ροδέλα έχει και μία βλακεία που την τραβάς κάτω και χαλαρώνει και έτσι όπως το βιδώνω κάνει σαν να το τραβάω κάτω και δεν βιδώνει μέχρι τέλους...Sorry που τα λέω έτσι αλλά δεν κατέχω και πολλά από μαστορέματα.</p> Quick release μανετα από ρόδα ποδηλατου.
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Quick release μανετα από ρόδα ποδηλατου. Χαχα...τσέκαρα μία του ποδηλάτου και είναι πολύ λεπτή...και τσέκαρα και κάτι άλλες πιό χοντρές που είχα και πάλι είναι λεπτές...
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Quick release μανετα από ρόδα ποδηλατου. Χαχα...τσέκαρα μία του ποδηλάτου και είναι πολύ λεπτή...και τσέκαρα και κάτι άλλες πιό χοντρές που είχα και πάλι είναι λεπτές...Δε μπορείς να βάλεις δυο ροδέλες να το κρατήσουν;
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δε μπορείς να βάλεις δυο ροδέλες να το κρατήσουν; Όχι...δεν γίνεται... Θα πάω την Δευτέρα αν προλάβω από τα xtreme που τον πήρα να δω τι μπορούν να κάνουν...
spyroskonst Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι ανεξάρτητος πάγκος...έχει και ορθοστάτες πάνω άρα δεν είναι ότι παίρνω έναν ψευτό πάγκο με 80 και καθάρισα. Το οτι εχει ορθοστατες ειναι θεματακι... Νομιζα πως ηταν απλος παγκος. Παντως απο τιμες που βλεπω δεν ειναι απαγορευτικες. Βεβαια δεν περισευουν σε κανεναν, αλλα ειναι ποσο ( <200ευρω) που μπορει να δωθει με λιγο στριμωγμα.
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το οτι εχει ορθοστατες ειναι θεματακι... Νομιζα πως ηταν απλος παγκος. Παντως απο τιμες που βλεπω δεν ειναι απαγορευτικες. Βεβαια δεν περισευουν σε κανεναν, αλλα ειναι ποσο ( <200ευρω) που μπορει να δωθει με λιγο στριμωγμα. Μωρέ απαγορευτικές δεν είναι αλλά όσο σοβαρεύουν τα πράγματα και τα κιλά καλό είναι να πηγαίνεις σε ποιοτικότερα πράγματα. Έδωσα ήδη 200 ευρώ για τον πάγκο. Αν ήταν πριν ένα χρόνο να πάρω πάγκο θα περίμενα να μαζέψω κανά 500άρι και θα έπαιρνα ξεχωριστό πάγκο και ξεχωριστούς ορθοστάτες. Η καλύτερη λύση φυσικά είναι power-rack αλλά εκεί πάμε στα 1500-2000 αν θες να το αγοράσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις