Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν από το καλοκαίρι έχω πάρει 7 κιλά ....πλέον (82 κιλά 180cm) κυρίως διότι σταμάτησα να γυμνάζομαι και άρχισα να τρώω παγωτά.Εδώ και μια βδομάδα έχω ξαναρχίσει τα m100, 4 σετ squats των 20 επαναλήψεων και 5 σετ push ups 15 επαναλήψεων.Αυτά τουλάχιστον για αρχή.Το "πρόγραμμα" γίνεται κάθε μέρα και θεωρώ ότι καλύπτει όλο το σώμα (κυρίως λόγω των m100).Ελπίζω να χάσω αυτά τα 7-8 κιλά μέχρι τον φλεβάρη και να ξαναφανεί κανείς κοιλιακός.Θεωρείτε ότι είναι εφικτός στόχος και αν όχι τι βελτιώσεις επιδέχεται το πρόγραμμα?

ps

Εννοείται ότι έχω βελτιώσει την διατροφή μου.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Για να φανουν οι κοιλιακοι δν χρειαζεται να χασεις 7-8κιλα αλλα να μειωσεις το ποσοστο λιπους σου.

Μεχρι το καλοκαιρι εχεις 8μηνες, γυμνασου κανε τη διατροφη σου κ θα δεις ορατα αποτελεσματα.

• Like 3
Δημοσ.

Ας το πω για άλλη μια φορά (νομίζω απαιτείται κάθε 10 σελίδες): Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΛΩΝ!

Η αεροβική γυμνάζει κατά κύριο λόγο την καρδιά και η αναεροβική (βαρη) δυναμώνει τους μυς.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ (Ή ΜΠΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.

Δημοσ.

Ας το πω για άλλη μια φορά (νομίζω απαιτείται κάθε 10 σελίδες): Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΛΩΝ!

Η αεροβική γυμνάζει κατά κύριο λόγο την καρδιά και η αναεροβική (βαρη) δυναμώνει τους μυς.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ (Ή ΜΠΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.

Kαλα μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος μην συγχυζομαστε σερνονται και εμφραγματα :)

• Like 1
Δημοσ.

Live καλα ξεμπερδεματα φιλε μου, ελπιζω να μην τραβηχτεις πολυ. Εννοω μεχρι να ξεμπερδεψεις για να μην χανεις τον χρονο σου, αφου σαν επεμβαση ειναι ρουτινας οπως λενε τα παιδια.

δημητρα γενικα η τεχνικη κανει τη ζημια!! αλλα απο ενα σημειο και μετα η συνεχωμενη καταπονηση με παααρα πολλα κιλα 

καπου πιστευω θα σου την κανουν! εχω δει βιντεο να προσπαθει να κανει σκουατ παρα πολλα κιλα και να του ανοιγει η γαμπα στα δυο

Ενα αλλο που ειχε βγει και στις ειδησεις αρκετα παλιοτερα, στην αρση βαρων με εναν που ειχε παθει

ρηξη πρωκτου

το θυμαστε? Δεν κανω πλακα. Τραγικο, με ειχε σημαδεψει λιγο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

σημερα ξυπνησα κλασικα στις 8! εφαγα το πρωινο μου πηγα γμναστηριο με ορεξη!

γυρισα εφτιξα ενα παγωτο μ πανανα (Με ενα μονο συστατικο τη ΜΠΑΝΑΝΑ)

εφαγα λιγο παγωτο και λιγο φυστικοβουτυρο με ψωμι και πηγα και εγινα εθελοντης αιμοδοτης!! :)

• Like 3
Δημοσ.

Το αίμα πραγματικά είναι ό,τι πολύτιμο, πέρσι χρειάστηκα να βρω 4 φιάλες αίμα και δυστυχώς συνειδητοποίησα πόσο λίγοι άνθρωποι μπορούν να δώσουν αίμα.
Ένα μεγάλο Εύγε στον @Spect και σε όσα παιδιά είναι εθελοντές αιμοδότες

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

εγω μεχρι τωρα δεν ημουν εθελοντης αλλα εχω δωσει 4-5 φορες οταν μου ζητησαν συγγενεις/γνωστοι!!

απλα ειδα πριν λιγες μερες οτι ειχε εθελοντικη αιμοδοσια και ειπα να παω να βγαλω και καρτα και να πηγαινω καθε 6μηνο να δινω!

θυμαμαι μια φορα εδωσα αιμα για μια θεια μου και μετα απο 2 μηνες ηθελε μια φιλη μου για τον παπου της και της λεω θα παω

και μετα θυμηθηκα οτι ειχα δωσει πριν 2 μηνες και δεν μπορουσα! :( (εστειλα τη μανα μου στη θεση μου ομως :P )

καλο κανει να ανανεωνεται το αιμα!! (το προσεχω που το προσεχω :P )

Συνταγη για Παγωτο Μπανανα:

Υλικα

Μπανανες (εγω εβαλα 4 μεγαλες και εβγαλε 500γρ περιπου)

Εργαλεια

Καλο blender ή Food Processor

Οδηγιες

Κοβετε τις μπανανες σε φετες και τις βαζετε σε ενα πιατο στην καταψυξη να παγωσουν περιπου 2ωρες (εγω τις αφησα ολο το βραδυ)

Τις βαζετε στο blender ή το Food Processor και τις χτυπατε μεχρι να γινουν smooth σαν κρεμα!

Το τρωτε απευθειας ή το φυλατε παλι στη καταψυξη για αργοτερα!

Αν θελετε μπορειτε αφου χτυπησετε τις μπανανες και γινουν κρεμα να προσθετε φυστικοβουτυρο,νουτελα κτλ

και να το ξαναχτυπησετε μεχρι να ανακατευφθουν ολα!!

το δικο μου βγηκε ετσι 

https://www.dropbox.com/s/p6pvdeyer8llsp8/CameraZOOM-20131128102602580.jpg

καλη ορεξη :)

• Like 3
Δημοσ.

Το αίμα πραγματικά είναι ό,τι πολύτιμο, πέρσι χρειάστηκα να βρω 4 φιάλες αίμα και δυστυχώς συνειδητοποίησα πόσο λίγοι άνθρωποι μπορούν να δώσουν αίμα.

Ένα μεγάλο Εύγε στον @Spect και σε όσα παιδιά είναι εθελοντές αιμοδότες

Eιμαι δωρητης οργανων απο το 2000 και εθελοντης αιμοδοτης  απο 20 χρονων .Αν και κατα διαστηματα δεν με αφηνουν να δωσω αιμα λογω των ταξιδιων που κανω (πρεπει να εχουν  περασει 1-2 χρονια κτλπ)

• Like 4
Δημοσ.

Πονεμένη ιστορία. Αιμοδότης εδώ και 15 χρόνια και μια φορά που ήρθε η ανάγκη μας κάνα τους δύσκολους στην εύρεση αίματος.

Δημοσ.

Πριν λίγο pr σε squat με 6 reps @ 102,5.

Εντωμεταξύ την ώρα που έκανα squat μου άνοιξε η πληγή που έχω εκεί που ακουμπάει η μπάρα στα squat και πέθανα στο τσούξιμο. 

• Like 2
Δημοσ.

<p>Τύλιγε μια πετσέτα γύρω απο την μπάρα όταν έχες πληγή. </p>

Αν δεν έχει κλείσει μέχρι την άλλη Πέμπτη αυτό θα κάνω...

Δημοσ.

Ενα αλλο που ειχε βγει και στις ειδησεις αρκετα παλιοτερα, στην αρση βαρων με εναν που ειχε παθει

ρηξη πρωκτου

το θυμαστε? Δεν κανω πλακα. Τραγικο, με ειχε σημαδεψει λιγο.

καλυτερα να το παθεις απο βαρη παρα απο τιποτε αλλο χαχαχααχααχαχ :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...