Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω και πολύ περισσότερο αερόβιο βασικά :P

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΩ ΠΟΤΕ!

εγώ νομίζω όντως δεν θα πιαστείς ποτέ καθώς κάθε φορά που ξεπερνάς την εβδομάδα , βαρας ένα δίμηνο διάλειμμα :P

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

για 7 χρονια θα πρεπε να χες μαθει να το γραφεις σωστα ;p squat γραφετε!!

εσυ μιλας για το σμιθ!!! αν οχι ολοι οι περισσοτεροι εδω μεσα κανουν με ελευθερη μπαρα τα squat!!

εγω απο αυτη τη βδαμαδα σταματαω τα ποδια! ισως κανω 1 φορα στις 2 βδομαδες! αυριο ξεκιναω προπονηση βουνο!

οποτε θα γυμναζονται εκει!! αν κανω και στο γυμναστηριο δεν  θα αντεχω μετα στο τρεξιμο

Η προπονηση σου τι θα περιλαμβανει? Στματας το γυμναστηριο η μονο την μερα των ποδιων? ΚΑτι παπουτσια που ανεβασες εχουν να κανουν με την προπονηση σε βουνο?

• Moderators
Δημοσ.

βαρη θα συνεχισω κανονικα! απλα θα σταματησω να κανω ποδια στο γυμναστηριο!!την καποειρα θα την κρατησω και θα δω αν θα βγαινει προπονηση! αν δεν βγαινει θα την σταματησω και αυτη!

ναι ειναι αυτα που περιμενα να μου ερθουν για να ξεκινησω! η προπονηση στο βουνο θα περιλαμβανει αναβασει σε βουνο απο μονοπατια!!(οχι ασφαλτο)

• Moderators
Δημοσ.

ειναι φτιαγμενα για βουνο! εχει πιο σκληρο πατημα, τρακτερωτη σολα απο κατω κτλ! και ναι ειναι απο τα καλα για βουνο!! μιζουνο!! Τοπ εταιρεια για παπουτσια για μενα και για πολλους!! (χωρις να μειωνω ασικς σαουσονι κτλ)

Δημοσ.

Spect,μια ερωτηση!

Στις φωτο εισαι αρκετα μυωδης και μπαλαρισμένος.

Τι υψος και σωματικό βάρος έχεις?

• Moderators
Δημοσ.

1,70 69-71 κιλα!! αναλογα το ποσο μαλακιζομαι στη διατροφη ;p

teh ειπαμε ειμαι κοντος εσυ το γαμησες :P

Δημοσ.

Ρε συ σπεκτ, με το 1,87 που ειμαι εγώ αμα είχα το σώμα σου θα έκανα καριέρα μοντέλου! (μονο μειονεκτημα η σκατοφατσα αλλα εχουμε photoshop, χεχεχε  :devil: )

Δήμητρα, για το 1χ5 μας τρελανες οτι παιδευεσαι βαλε/βγαλε κιλα στην μπαρα και κλαψ για την ελλειψη ορθοστατων;  :huh:  Εγω τι να πω που εχω σε καθε πλευρα 1χ10+1χ6+1χ5+1χ1,5+1χ1;

Πρεπει να ξετσιγγουνευτω να παρω 20κιλα, αλλα μαζευω λεφτα να πληρωσω την εφορια το ερχομενο καλοκαιρι, θα εχουμε τρελο σεξ  :cry:

• Moderators
Δημοσ.

γιαννη αν ημουν πιο ψηλος με τους μυς που εχω τωρα δεν θα φαινομουν τοσο μυωδης γιατι θα ηταν πιο απλωμενοι ;)

το καλο του να εισαι κοντος ειναι οτι φαινεται πιο ευκολα :P απλα ενα ψηλο σωμα αν φτιαχτει τοτε ειναι πολυ πιο ωραιο!

Δημοσ.

γενικά έχω παρατηρήσει οτι οι ψηλοί τουμπανιάζουν πολύ πιο δύσκολα απο του μετρίου αναστήματος..

όπως το είπες ΑΝ φτιαχτεί..

πάρτε και μια φώτο πρόχειρη .. βάζω πλάγια γιατι σήμερα είμαι θολούρας μπροστά .. θα βάλω Δευτέρα μπροστινή.

Σόρρυ για τις μουντζούρες είναι καμουφλάζ μην μας αναγνωρίσει και κανείς χαχαχα 

Πατήστε πάνω γιατι φαίνομαι πλατύς.. 

post-51052-0-47916800-1385842946_thumb.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

λογικο ειναι!! σκεψου οτι εχεις ενας λαστιχο 5μ! Οταν ειναι μαζεμενο εχει πιο πολυ ογκο απο οτι οταν το τεντωσεις!

ετσι ειναι και οι μυς σε κοντους και ψηλους!

Δημοσ.

Ρε συ σπεκτ, με το 1,87 που ειμαι εγώ αμα είχα το σώμα σου θα έκανα καριέρα μοντέλου! (μονο μειονεκτημα η σκατοφατσα αλλα εχουμε photoshop, χεχεχε  :devil: )

Δήμητρα, για το 1χ5 μας τρελανες οτι παιδευεσαι βαλε/βγαλε κιλα στην μπαρα και κλαψ για την ελλειψη ορθοστατων;  :huh:  Εγω τι να πω που εχω σε καθε πλευρα 1χ10+1χ6+1χ5+1χ1,5+1χ1;

Πρεπει να ξετσιγγουνευτω να παρω 20κιλα, αλλα μαζευω λεφτα να πληρωσω την εφορια το ερχομενο καλοκαιρι, θα εχουμε τρελο σεξ  :cry:

δεν με πείραξαν τα κιλά, κλάιν αυτά, ότι δεν έχει ορθοστάτες με ενοχλεί για να μην χρειάζεται να σκύβω κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...